• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

deniz daha isinmadi mi malim:)

bilmiyom ki bünye yaz saati uygulamasına geçti zaar kendiligimden erken kalkiyom:KK70: :KK70:
eşim if diyetine başladı. benim neyim eksik deyip ben de başladım:KK70: açlıktan da uyanmış olabilirim bak
Yok burası hala serin.geçen ay 3 gün çok sıcak yaptı ama ondan sonra yaz bi türlü gelemedi .demin de pohumuz dondu su çok soğuktu :KK45:
Herifler pek diyet yapmaz nasıl oldu da başladı seninki🤭 biz de benim adamla başladık diyete bakalım😁😁 şekeri bırakırsam bu iş tamam:dondurma:

Sabah 6.30 da kalktım

🌟 Yatağımı düzelttim, çocuklar kendi yataklarını düzeltti
🌟 Dün katladığım çamaşırları yerleştirdim
🌟 Çayı koydum
🌟 Krep yaptım
🌟 Blendere sildim
🌟 Çıkan bulaşıkları yıkadım, kurulayıp kaldırdım
🌟 İki tavanın altına sıcak sıcak yağ çöz ve cif sıktım mis gibi oldu (bu da püf noktası olsun 😁)
🌟 Eşimin beslenmesini verdim gönderdim 😂
🌟 Kahvaltı sofrasını hazırladım
🌟 Çocuklara nutuk çektim :confused:
:ruh: Bende işte camları açtım
Yatakları düzelttim
Çay demledim😍
Patates kızartması yaptım kahvaltı yapıyoruz🤷🏻‍♀️😄

Vallahi aklımı okudun.. akşam mercimek çorbası yaptım blendırı kullandım kaldırırken baktım tutma yeri biraz pis olmuş silsemmi diye düşündüm sonra silerim dedim kısmet bugüneymiş😂😂😂😂

Vallahi aklımı okudun.. akşam mercimek çorbası yaptım blendırı kullandım kaldırırken baktım tutma yeri biraz pis olmuş silsemmi diye düşündüm sonra silerim dedim kısmet bugüneymiş😂😂😂😂
Limonsuzzcay Limonsuzzcay soruna cevap olsun, demek ki benim kalbim temiz :KK70:
Şaka şaka, sihirli kürem var sadece :KK53::KK53::KK70::KK70:

Back
X