Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayır kiz bugün onu yaptim ama ondan da vazgectim su icicem sadece arastiriyorum

Su orucu birden olmaz canom. Vucut şifayı zor bulur.
2 öğüne iyice alışıp sonra tek öğüne düşüp sonra oruç en doğrusu.
Birden yapan çok ama doğru değil birden başlamak.
Şişmenin vardır sebebi böbrek falan dedin dr ne zaman gidiyosun.
Wc çıkıyomusun suyu bol içince?

yok o da olmuyor bonus göbeğim ben ac kaldikca buyuyor
Aç kalmayacaksın zaten, vücut kıtlık sinyali verir kiloyu depolar.
Normal liste yapsana ara öğünlü.
Senin diyetten önce ki beslenme şeklin nasıldı yazar mısın
hayır kiz bugün onu yaptim ama ondan da vazgectim su icicem sadece arastiriyorum

Burnumdan bi ses çıktı azcık
Değerli gibi gülmüş olabilirim

birden baslanmiyomuymus evet bugün 3 lt yakin ictim afedersin 2 defa gittim sadece

Aç kalmayacaksın zaten, vücut kıtlık sinyali verir kiloyu depolar.
Normal liste yapsana ara öğünlü.
Senin diyetten önce ki beslenme şeklin nasıldı yazar mısın

Değerli gibi gülmüş olabilirim
diyetten önceki mi öğunüm pek olmaz girer cikar yerdim Allah affetsin tatlilar pastalar. bayramda girdim kahvalti yumurta fazla tukettim haslanmis tavuk agirlik verdim beyaz ekmegi kestim birde aksam yemeyi kestim yesillik salata yogurt yemek yanlarinda bunlara agirlik verdim. ilk gitti 1 2 kilo sabah tartildim tekrar ayniya dönmüsüm

Yaa bak en büyük sorunun bu.
Terliyormusun çok?
Hiç ihmal etme kuzum dr işini.
Ah annem ne çekti hala çekiyor.
Ödem varmı bacaklarda elde ayakta böyle basınca içeri gitme
ayy yok az terliyorum bugün o kadar tepindim ancak öyle birazcık. bacak değilde elimde yüzümde ve ayagimda cok oluyor. birde göz cevrem torbalaniyor. annenin böbreğinde mi.sıkıntı var

Yarın sabah denize gitcem gene belime de çok iyi geldi.bütün gün dayak yemiş gibiydim ama esneye esneye ağzım yırtıldı yorgunluktan
Ohh en keyifli spor seninki olacak
Nego Eliptik baktıkta almak için bi uygun var 800 civarı bi 2 bin civarı var.
O 2 bin olan manyetikmiş sessizmiş bu bisiklerdeki vites kimin bişey heralde tam iyi anlayamadım bende.
Haa benimki düz o zaman, sesi var çünkü.
İyi olur eğlenceli eliptik
Doktordan sonra hep beraber liste yaparız sana, sıkma hiç canını

Buranın emoji atma özürlüsü benim
Ya hızlı okumaktan mesajlara emoji atmayı unutuyorum ya da istediğim emoji yerine farklı emoji atıyorum.
Şimdi aşağı iniyorum büyüğüm darbuka niyetine bir yerlere küt küt vuruyor, ben de ona gidem azcık çeneden dem vuram
Son olarak, harikasınız Ben diyet yapamam hiç. O irade bende yok. Aç kalırım mesela hiç derdim yok aç kalmakla ama arkadaş canım çikletta mı, tatlı mı çekti yerim. Canım bir tabak daha götürmek isterse götürürüm. O yüzden diyet yapan kardeşlerim harikasınız. Helal olsun size gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…