Ayy kendimi sıktım kahkaha atmamak için
Naptım gene acabası
evet yakın ama hiç böyle olmamiştiRegl mi yakın?
hayır kiz bugün onu yaptim ama ondan da vazgectim su icicem sadece arastiriyorum
Aç kalmayacaksın zaten, vücut kıtlık sinyali verir kiloyu depolar.yok o da olmuyor bonus göbeğim ben ac kaldikca buyuyor
hayır kiz bugün onu yaptim ama ondan da vazgectim su icicem sadece arastiriyorum
Değerli gibi gülmüş olabilirimBurnumdan bi ses çıktı azcık
birden baslanmiyomuymusSu orucu birden olmaz canom. Vucut şifayı zor bulur.
2 öğüne iyice alışıp sonra tek öğüne düşüp sonra oruç en doğrusu.
Birden yapan çok ama doğru değil birden başlamak.
Şişmenim vardır sebebi böbrek falan dedin dr ne zaman gidiyosun.
Wc çıkıyomusun suyu bol içince?
Yarın sabah denize gitcem geneBonus
malipina
ayseMsb
@musluk suyu
@Lice_sss
Yarın sporumuzu öğleden önce yapmış olalım, sonra eriniyor insan.
Ebru Karaduman videosuna başladım ben 4 haftalık program, beğendim pilates gibi yakıyor
Onun artısı ve göbek şişliği o, hemen bir kilo aldım verdim diye pes etmek yok. Bir günde almadık o kiloları dostumevet yakın ama hiç böyle olmamişti
Sevdamızı kıskanmış benceNaptım gene acabası
İşte mesele hiç bişey yapmamandır belki
diyetten önceki miAç kalmayacaksın zaten, vücut kıtlık sinyali verir kiloyu depolar.
Normal liste yapsana ara öğünlü.
Senin diyetten önce ki beslenme şeklin nasıldı yazar mısın
Değerli gibi gülmüş olabilirim
Evet onlar olmasa naparız di mi? Fesleğen sınavlarım başlıyor yarın sana da söyliim bana dua etOnlar çok kirleniyor kız
E senin vücut suyu tutmuş cancağızım, doktordan sonra belli olur durumun. Stres yapmabirden baslanmiyomuymusevet bugün 3 lt yakin ictim afedersin 2 defa gittim sadece
birden baslanmiyomuymusevet bugün 3 lt yakin ictim afedersin 2 defa gittim sadece
insallah ya baska hizli atilma seysi yok mu bu isin acabaE senin vücut suyu tutmuş cancağızım, doktordan sonra belli olur durumun. Stres yapma
Acıktı tansiyonu düştü bence küstüsü geldi sanıyoSevdamızı kıskanmış bence
ayyYaa bak en büyük sorunun bu.
Terliyormusun çok?
Hiç ihmal etme kuzum dr işini.
Ah annem ne çekti hala çekiyor.
Ödem varmı bacaklarda elde ayakta böyle basınca içeri gitme
Ohh en keyifli spor seninki olacakYarın sabah denize gitcem genebelime de çok iyi geldi.bütün gün dayak yemiş gibiydim ama esneye esneye ağzım yırtıldı yorgunluktan
Haa benimki düz o zaman, sesi var çünkü.Nego Eliptik baktıkta almak için bi uygun var 800 civarı bi 2 bin civarı var.
O 2 bin olan manyetikmiş sessizmiş bu bisiklerdeki vites kimin bişey heralde tam iyi anlayamadım bende.
Doktordan sonra hep beraber liste yaparız sana, sıkma hiç canınıdiyetten önceki miöğunüm pek olmaz girer cikar yerdim Allah affetsin tatlilar pastalar. bayramda girdim kahvalti yumurta fazla tukettim haslanmis tavuk agirlik verdim beyaz ekmegi kestim birde aksam yemeyi kestim yesillik salata yogurt yemek yanlarinda bunlara agirlik verdim. ilk gitti 1 2 kilo sabah tartildim tekrar ayniya dönmüsüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?