Düzenli Evimiz & Hayatımız

gitmem lazim ya benim de genc yasta oldu iste Annene Allah şifa versin insallah cok zor

pawlover çiçeklerimi sulamamışım balkona bile çıkmamışım bugün görünce üzüldüm budadım karanfili falan.
Aklıma geldin seninkilere kim bakıyo?
Eşim dün sulayıp geldi haftasonu döncem inşallah o zamana kadar bişey olmaz bakan yok

Güne biraz gergin başladım, bazen bu dünyalı değilim diye düşünüyorum, tek değilimdir heralde böyle düşünen

Herkese, her şeye gereğinden fazla anlam yüklemeyi bıraktığım gün huzurlu olucam sanırım. Ölmeden başarırım umarım

Net olsun insanlar net çıkarsız, çok mu zor???

Sabah sabah edebiyatımı da yaptım

günaydın kizlar
Ben gene erkencisin kuş,kahvlatimi yaptim geceden makinami çalistirmistim onu boşaltım,kahvaltimi yaptım dun mutfak dolaplarini silmemistim onlara basladim kapakları silindi içlerine gectim kızım uyurken zaten bende bugün buzdolabı falan silcektim

Bugün işim var, hem maddi hem manevi. Yine kafam da peş peşe planlar
İmdaaatt

Çocuklarla daha güzel ilgilenmek istiyorum etkinlik anlamında, plan yapmam lazım. Yaz kursu da olmayacak değerler eğitimi vermem lazım büyüğe, ay nasıl yapıcam
Çocukların odası dip köşe süpür sil beni diye çığlık atıyor
Evi süpürücem, silicem
Öğlen ve akşam yemeği yapıcam, kendime yemek yapıcam
Spor yapıcam
En az 20 sayfa kitap okuycam
Kuranı Kerim okuycam
Esmaül hüsna okuycam

Erken kalkıp işleri yarılayan hatun en sevdiğim

ödev alınmıştır eve gidince oglana sildireyim:)

o bosvermislik hissi geldiğinde ayda yürüyor l gibi hissedeceksin ayaklarin yere basmayacak negom

ama haklısın istediğin şey çok olmasada etrafta cokca varlar bi bitmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…