- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Bugün kk ya yeni girdim daha önce 6. Takıma baktım menümü yazdım ve Sonra buraya geldi ödev içime doğmuş herhalde mutfağı temizledim bu akşam negom yarın sınavlarım başlıyor bana dua edin inşallah bu bir hafta çok sıkı çalışmalıyım16 haziran ödevi
Blender, mutfak robotu vs ne varsa onu silmek. Çünkü neden olmasın ben sildim sabah
Buzdolabı düzenlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
@Gulumse25
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@gumus82
Kas ağrılarımdan yapabilirsem bendeİnşallah yaparız
Allah zihin açıklığı versin canım, emeklerinin karşılığını alırsın umarımBugün kk ya yeni girdim daha önce 6. Takıma baktım menümü yazdım ve Sonra buraya geldi ödev içime doğmuş herhalde mutfağı temizledim bu akşam negom yarın sınavlarım başlıyor bana dua edin inşallah bu bir hafta çok sıkı çalışmalıyım
Kas ağrılarımdan yapabilirsem bende
Allah zihin açıklığı versin canım, emeklerinin karşılığını alırsın umarım
ben ben ama ne diyet ya 1 kilo verip tekrar 1 kilo aldimDiyet yapanlar kimlerdi, nasıl gidiyor
ayseMsb
M Musluk Suyu
Başka kim vardı? Sporlar yapıldı mı kızlar
Ben yaptım
Devamı gelir umarımSpor ağrısı en güzel ağrı gördüm güzel yapmışsınsenin eliptik manyetik mi?
Ses yapıyomu?
Hemen ne açlığı ya normal liste yapsanaben ben ama ne diyet ya 1 kilo verip tekrar 1 kilo aldimaclik yapcam dayanabilirsem
15 dk leslie 15 dk da göbek attim
Devamı gelir umarım
Manyetik ne demek hocamkendi çapında sesi var da aşağı gidiyor mu bilmiyorum, gidiyorsa da çok fifi
Hemen ne açlığı ya normal liste yapsana
1 2 haftadır normal ileledim ama tekrar aldigimi görünce canım sıkıldıDevamı gelir umarım
Manyetik ne demek hocamkendi çapında sesi var da aşağı gidiyor mu bilmiyorum, gidiyorsa da çok fifi
Hemen ne açlığı ya normal liste yapsana
Açlık mı sandı onuayseMsb kız ne açlığı 2 öğün dedik açlık orucu bu değil.
Bu aralıklı oruç. İntermitten Fasting İf dediğimiz yani.
yok o da olmuyor bonus göbeğim ben ac kaldikca buyuyorayseMsb kız ne açlığı 2 öğün dedik açlık orucu bu değil.
Bu aralıklı oruç. İntermitten Fasting İf dediğimiz yani.
Regl mi yakın?1 2 haftadır normal ileledim ama tekrar aldigimi görünce canım sıkıldıbirde göbegim daha büyüdü sanki hic gitmicek gibi gözümde
Stresten şişiyosun işteyok o da olmuyor bonus göbeğim ben ac kaldikca buyuyor
hayır kiz bugün onu yaptim ama ondan da vazgectim su icicem sadece arastiriyorumAçlık mı sandı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?