Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen zaten cibik gibisin
Canin ne istiyorsa ye ic keyfine bak

Oy çen diyet yapacak kiloda oldunda iyadesiz mi kaldın

ayy yok az terliyorum bugün o kadar tepindim ancak öyle birazcık. bacak değilde elimde yüzümde ve ayagimda cok oluyor. birde göz cevrem torbalaniyor. annenin böbreğinde mi.sıkıntı var

Ah canım benim ayağa inmemeliymiş şiş sen bir an önce git. Annemin çok geç teşhis konulan lef ödemi ve lipödemi var.
Hep böbrek kalp dediler şişleri için erken yaşta tansiyon vs kiloda var bi türlü inmedi.
Meğer doğumdan sonra olmuş.

Ameliyatlardan sonrada bölgesel olabilirmiş mesela tek kol tek bacak gibi.
Seninki nedir bilmiyoruz tabi ben şiş deyince üzülüyorum çok.
İhmal etme artıl herneyse çaresine bakılır ❤

Oy çen diyet yapacak kiloda oldunda iyadesiz mi kaldın
Hamileyken 25 kilo aldım, doktorum inatla ve inatla yemek listeme uymam konusunda beni uyarıyordu.
Mesela şuan kilo aldım. Konu ideal bir kiloda olmak değil ki. Benim bünyem belli bir kilo altını ve üstünü kaldırmıyor. Ayrıca sadece diyet değil; sağlıklı beslenmeyi çok isterdim ama yapamıyorum.

Tabiki sağlıklı beslenelim ama fazlalığı vermeye çalışmaktan daha kolaydır sağlıklı beslenmek.
Zayıflar hiç almaz demiyorum alır tabi almayın dikkat edin dengelemeye çalışın kaybetmeyin zayıflığınızı

Virüs patlamak vermeden önce 52 kiloydum, Mayısta 54.5'e çıkmıştım, şimdi 58,7 kilom. Yediğine içtiğine dikkat eden biri değilim ama ben 52 kiloya diyetle de geri dönecek yapıda değilim onu demek istiyorum.

Görünen köy uzakta değildir evlat

Bende değilim bacım ama el mahkum, düğün var iki ay sonra
Bana diyet yaptırmak zorunda olan düğün sahipleri utansın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…