Açken ben ben değilim normal de ama şimdi çok eğleniyorum ilginçAcıktı tansiyonu düştü bence küstüsü geldi sanıyo
Açken ben ben değilim normal de ama şimdi çok eğleniyorum ilginç
Bonus da aç mı acep
Sen zaten cibik gibisinBuranın emoji atma özürlüsü benim
Ya hızlı okumaktan mesajlara emoji atmayı unutuyorum ya da istediğim emoji yerine farklı emoji atıyorum.
Şimdi aşağı iniyorum büyüğüm darbuka niyetine bir yerlere küt küt vuruyor, ben de ona gidem azcık çeneden dem vuram
Son olarak, harikasınızBen diyet yapamam hiç. O irade bende yok. Aç kalırım mesela hiç derdim yok aç kalmakla ama arkadaş canım çikletta mı, tatlı mı çekti yerim. Canım bir tabak daha götürmek isterse götürürüm. O yüzden diyet yapan kardeşlerim harikasınız. Helal olsun size gerçekten
Buranın emoji atma özürlüsü benim
Ya hızlı okumaktan mesajlara emoji atmayı unutuyorum ya da istediğim emoji yerine farklı emoji atıyorum.
Şimdi aşağı iniyorum büyüğüm darbuka niyetine bir yerlere küt küt vuruyor, ben de ona gidem azcık çeneden dem vuram
Son olarak, harikasınızBen diyet yapamam hiç. O irade bende yok. Aç kalırım mesela hiç derdim yok aç kalmakla ama arkadaş canım çikletta mı, tatlı mı çekti yerim. Canım bir tabak daha götürmek isterse götürürüm. O yüzden diyet yapan kardeşlerim harikasınız. Helal olsun size gerçekten
Denk düşemiyozki anasını satim.kaö gündür bi bugün yazabildim siteye kız el insaf vicdansız sabuhaİşte mesele hiç bişey yapmamandır belki
ayyyok az terliyorum bugün o kadar tepindim ancak öyle birazcık. bacak değilde elimde yüzümde ve ayagimda cok oluyor. birde göz cevrem torbalaniyor. annenin böbreğinde mi.sıkıntı var
Hamileyken 25 kilo aldım, doktorum inatla ve inatla yemek listeme uymam konusunda beni uyarıyordu.Oy çen diyet yapacak kiloda oldunda iyadesiz mi kaldın
Hamileyken 25 kilo aldım, doktorum inatla ve inatla yemek listeme uymam konusunda beni uyarıyordu.
Mesela şuan kilo aldım. Konu ideal bir kiloda olmak değil ki. Benim bünyem belli bir kilo altını ve üstünü kaldırmıyor. Ayrıca sadece diyet değil; sağlıklı beslenmeyi çok isterdim ama yapamıyorum.
Öyle olsa keşkeSen zaten cibik gibisin
Canin ne istiyorsa ye ic keyfine bak
Bugün ekledim, ağıma yeni temizlik neferleri düşşün diyeİlk sayfadaki hareketli emocanlara ayrı bayıldımmmm
Hoş geldin o vakitTebriksssler bacımmm Düştük
Virüs patlamak vermeden önce 52 kiloydum, Mayısta 54.5'e çıkmıştım, şimdi 58,7 kilom. Yediğine içtiğine dikkat eden biri değilim ama ben 52 kiloya diyetle de geri dönecek yapıda değilim onu demek istiyorum.Tabiki sağlıklı beslenelim ama fazlalığı vermeye çalışmaktan daha kolaydır sağlıklı beslenmek.
Zayıflar hiç almaz demiyorum alır tabi almayın dikkat edin dengelemeye çalışın kaybetmeyin zayıflığınızı
Virüs patlamak vermeden önce 52 kiloydum, Mayısta 54.5'e çıkmıştım, şimdi 58,7 kilom. Yediğine içtiğine dikkat eden biri değilim ama ben 52 kiloya diyetle de geri dönecek yapıda değilim onu demek istiyorum.
Bende değilim bacım ama el mahkum, düğün var iki ay sonraVirüs patlamak vermeden önce 52 kiloydum, Mayısta 54.5'e çıkmıştım, şimdi 58,7 kilom. Yediğine içtiğine dikkat eden biri değilim ama ben 52 kiloya diyetle de geri dönecek yapıda değilim onu demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?