Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlara dedim mi maratona geliyomusunuz napıcaz ki nasıl ki dediler dedim yarışıcaz zamanla.
Katılıyolarmış negoo yeni neferler kazandırıyorum sana.
Nasıl aklına gelmedi harbi
Ben hadi kim daha çook iş yapacak diye gaza getiriyorum arada
cok memnunum negom ama duvarlara el atamadım oglandan kurtaramiyorum mopu
Kıymetlimiz
Benim içinde türk kahvesi iç orta olsun
Onu öğlen içtim

Oturma odasını süpürüldğ
Mutfak toplandı
Nevresimler Akşam değiştirildi Bugün de yıkandı asıldı
Yorgan akşam değiştirildi Bugün yıkandı asıldı
biraz çamaşır katlandı
Diz battaniyeleri dün geç saatte yıkandı asıldı. kuruyunca kaldırıldı.
Çiçekler sulandı
bulaşık makinesi çok hızlı dolup boşaltılıyo hızına yetişemediğim için yazamıyorum yarın yemek fastı ev silinecek süpürülecek dip köşe toz alınacak tüm mobilya. Oturma odasının perdelerini yıkayasım var camını da içten sildiririm

Sen yapmıyorsun dimi bunlardan

Sen yapmıyorsun dimi bunlardan
Oturma odasını ben süpürdüm görünen yerleri sadece çiçekleri de ben suladım gerisini eşim yaptı. ayağıma toz değmesinden hoşlanmıyorum O yüzden ısrar ettim yavaş yapıcam dedim öyle süpürdüm kendisi erken kalkmıştı biraz daha uyudu akşam işe gitti

Canım süpürgenin fırça başlığı var mı veya başlıktaki fırçayla süpür zemini ki yük bindirme vücuduna. Bir şey kaldırırken gücü belinden değil, kollarından al. İkincide 27. haftalardı galiba rahmimde öksürmekten (sürekli enfeksiyon geçiriyordum) incelme olmuştu, erken doğum riskim vardı. Ne yaptıysam ne belimden ne de karın kaslarıma yük bindirerek yaptım. Ağır kaldırayım falan deme sakın Aklında bulunsun diye diyorum; ilkinde, ikincisinde ise riske kadar hiç umursamadım ağır kaldırma falan ama üçüncüde 20 kilo bal indirdim arabadan aman bir şey olmaz diye bir saat sonra kanama başladı. O yüzden ağır yok. Ev işi olur. Yeri gelecek belki evini pislik götürecek. Götürsün. Yeri gelecek belki günün çoğunu yatarak geçireceksin. Rahatsız olsan da görmezden gelmeye çalış 9 ay boyunca

Çok geçmiş olsun canım.
Ben de üçüncü de temizlik yaparken kanama geçirdim, sonra hep iğne ilaç yatarak geçti. 14.hafta da oldu hem de. Tamamen benim hatam. İlk de bir şeyim yoktu diye güvendim, ara da bir boş gebeliğim var.
Katılıyorum söylediklerine p a t u l i ayağına terlik giy toz değmez cancağızım

Son düzenleme:
Kesinlikle. Ben ilkinde neler neler kaldırdım, bir şey olmadı. Sandım ki diğerleride öyle olur ama olmayabiliyormuş. Tedbir bizden takdir Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…