Hiç o riski alamam açıkçası, geçsin iki üç ay daha :/Geçmiycek ki yabi fırsatta gitmeye çalış sen kuzum başınada vurur sıkıntısı
Hiç o riski alamam açıkçası, geçsin iki üç ay daha :/
Kafa da işler olunca huzurlu olunmuyor maalesefBen bugün çok şey yapacaktım aslında.
Canım çok sıkkındı kollarım ağrıyor bıraktım öyle yemeğimde var diye.
Ama arkana yaslanıp huzurlu olunmuyor böyle toplanacak yerler yapılcak işler varken.
Yaptıklarım olmalı günün sonunda.
Kalkıp yapayım bişeyler.
AmiiinBişey değişmiycek kibekle bakalım biraz daha.
Allah kurtarsın hepimizi.
Güzeldi Negocum ama bir ara çakıl gibi dolu yağmuruna yakalandık çok korktuk. Arabayı da daha yeni almıştık Allaha şükür ki bişey olmadıBettyRuble yolculuk nasıl geçti?
Neyse ki çok şükür. Bol muhabbetlerGüzeldi Negocum ama bir ara çakıl gibi dolu yağmuruna yakalandık çok korktuk. Arabayı da daha yeni almıştık Allaha şükür ki bişey olmadı
Anne evinde zaman geçiriyoruz şimdi
ay hakkaten bu ne yaaaaa
Yemeye geliyorum
Valla hepsi güzel oluyo ben beğeniyorumNerdesiniz acaba
Nego benim mutfak masası uzun biliyosun onun üstüne bir runner yapmak istiyorum.
Hem farklı bi uğraş olur kafa dağılır hemde uğraş olur.
Nasıl bişey yapsam fikir verirmisiniz bana?
Etamin mi, yoksa örgü mü, jüt mü?
@M I N E R V A
p a t u l i
pawlover
Gözüm üstünüzde okuyom arada ama yetişemiyomİlle el işimi diyelim gel diye vicdansız
Sorma nego ya işler yoğun 3 proje geldi annemle sohbet bile edemiyorum ki çok üzgünümAnne evinde işler yazılmıyor hani
Aaa üzüldüm canımGözüm üstünüzde okuyom arada ama yetişemiyom
Sorma nego ya işler yoğun 3 proje geldi annemle sohbet bile edemiyorum ki çok üzgünüm
kk birinci noteri senin mop geldi mi?
Ee sonuç, memnuniyet nasıl onu söylegeldi canım kullanmaya başladım ben de. kp imden önce geldi deyim tahmini anlarsin zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?