Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kesinlikle. Ben ilkinde neler neler kaldırdım, bir şey olmadı. Sandım ki diğerleride öyle olur ama olmayabiliyormuş. Tedbir bizden takdir Allah'tan.
Ben ilk de son haftam da cam kapı sildim dip köşe temizlik yaptım özelikle normal doğum olsun kolay olsun diye, gerçi son anda sezeryan oldu ama

Bugün verilen görevleri başarıyla gerceklestirdim Nego
Bugün biraz gardolap içlerine girdim düzenledim süpür sil herzamanki gibi gene bir Makina camasir attim yagmur olduğu için kurumadi yarina katlicam, oyuncak topla kaldir bitti bugunde
Herkese iyigeceler dilerim

Ben ilk de son haftam da cam kapı sildim dip köşe temizlik yaptım özelikle normal doğum olsun kolay olsun diye, gerçi son anda sezeryan oldu ama
İlkinde yatak yönü değiştirmişliğim var. Hiç rahat durmazdım. Neler neler yapmıştım. Şimdi olsa hayatta yapmam. İkincide de erken doğum riskini öğrenene kadar kızın odasının şeklini değiitirir dururdum. Gerçekten Allah korumuş, akıl işi değil yoksa

ah yaa. Üzüldüm senim adına cnm yok ağırlık bindirmedim zaten süpürgeyide hortumdan çekeledim zaten korkuyorum bi terslik olacak diye şimdi iyicene korkuttun
Terlik hep var çorapta var ama bazen ayaklarıma ateş geliyor çıkarıyorum

Bende toparladım süpürdüm balkonu sildim oturdum biraz.
Sonrada 1-2 saat boncuklarla uğraştım bileklik yaptım kızlara.

Çamaşır katlıycam yatmadan. Ödevi unuttum bi bakim neydi.

Kork diye demiyoruz ki canım. Tedbirli ol diye diyoruz. Belki hiçbir şey bile olmayabilir ama niye riske edesin? İlk 3 ayı atlatana kadar ufak adımlarla ilerle iş konusunda. Sonrasında gebeliğe uygun şekilde daha serbest hareket edersin. Sürekli oturayım, yatayımla olmaz elbette. Halı mı süpüreceksin hunharca süpürme mesele zorlamadan süpür geç mesela.

Yok kız hunharca süpürmedim zaten süpürmem de bu durumda iken. Allah korusun hayırlısı. Dediğin gibi tedbir bizden takdir allahtan

Eline sağlık canım
Hayır korkma kendine dikkat et temizlik sizden kıymetli değil, sık dişini diye dedim canım
Bugün annemin mutfağında sarma sardım, bulaşık yıkadım ocağı sildim tezgahı duvarını filan sildim güzelce. Bebeğimi yıkadım, çamaşırları yıkandı onları astım.
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…