Ben ilk de son haftam da cam kapı sildim dip köşe temizlik yaptım özelikle normal doğum olsun kolay olsun diye, gerçi son anda sezeryan oldu amaKesinlikle. Ben ilkinde neler neler kaldırdım, bir şey olmadı. Sandım ki diğerleride öyle olur ama olmayabiliyormuş. Tedbir bizden takdir Allah'tan.
İlkinde yatak yönü değiştirmişliğim var. Hiç rahat durmazdım. Neler neler yapmıştım. Şimdi olsa hayatta yapmam. İkincide de erken doğum riskini öğrenene kadar kızın odasının şeklini değiitirir dururdum. Gerçekten Allah korumuş, akıl işi değil yoksaBen ilk de son haftam da cam kapı sildim dip köşe temizlik yaptım özelikle normal doğum olsun kolay olsun diye, gerçi son anda sezeryan oldu ama
Canım süpürgenin fırça başlığı var mı veya başlıktaki fırçayla süpür zemini ki yük bindirme vücuduna. Bir şey kaldırırken gücü belinden değil, kollarından al. İkincide 27. haftalardı galiba rahmimde öksürmekten (sürekli enfeksiyon geçiriyordum) incelme olmuştu, erken doğum riskim vardı. Ne yaptıysam ne belimden ne de karın kaslarıma yük bindirerek yaptım. Ağır kaldırayım falan deme sakınAklında bulunsun diye diyorum; ilkinde, ikincisinde ise riske kadar hiç umursamadım ağır kaldırma falan ama üçüncüde 20 kilo bal indirdim arabadan aman bir şey olmaz diye bir saat sonra kanama başladı. O yüzden ağır yok. Ev işi olur. Yeri gelecek belki evini pislik götürecek. Götürsün. Yeri gelecek belki günün çoğunu yatarak geçireceksin. Rahatsız olsan da görmezden gelmeye çalış 9 ay boyunca
Terlik hep var çorapta var ama bazen ayaklarıma ateş geliyor çıkarıyorumBen de üçüncü de temizlik yaparken kanama geçirdim, sonra hep iğne ilaç yatarak geçti. 14.hafta da oldu hem de. Tamamen benim hatam. İlk de bir şeyim yoktu diye güvendim, ara da bir boş gebeliğim var.
Katılıyorum söylediklerinep a t u l i ayağına terlik giy toz değmez cancağızım
Kork diye demiyoruz ki canım. Tedbirli ol diye diyoruz. Belki hiçbir şey bile olmayabilir ama niye riske edesin? İlk 3 ayı atlatana kadar ufak adımlarla ilerle iş konusunda. Sonrasında gebeliğe uygun şekilde daha serbest hareket edersin. Sürekli oturayım, yatayımla olmaz elbette. Halı mı süpüreceksin hunharca süpürme mesele zorlamadan süpür geç mesela.ah yaa. Üzüldüm senim adına cnm yok ağırlık bindirmedim zaten süpürgeyide hortumdan çekeledim zaten korkuyorum bi terslik olacak diye şimdi iyicene korkuttun
Terlik hep var çorapta var ama bazen ayaklarıma ateş geliyor çıkarıyorum
Yok kız hunharca süpürmedim zaten süpürmem de bu durumda iken. Allah korusun hayırlısı. Dediğin gibi tedbir bizden takdir allahtanKork diye demiyoruz ki canım. Tedbirli ol diye diyoruz. Belki hiçbir şey bile olmayabilir ama niye riske edesin? İlk 3 ayı atlatana kadar ufak adımlarla ilerle iş konusunda. Sonrasında gebeliğe uygun şekilde daha serbest hareket edersin. Sürekli oturayım, yatayımla olmaz elbette. Halı mı süpüreceksin hunharca süpürme mesele zorlamadan süpür geç mesela.
Yok kız hunharca süpürmedim zaten süpürmem de bu durumda iken. Allah korusun hayırlısı. Dediğin gibi tedbir bizden takdir allahtan
Eline sağlık canımBugün verilen görevleri başarıyla gerceklestirdimNego
Bugün biraz gardolap içlerine girdim düzenledim süpür sil herzamanki gibi gene bir Makina camasir attim yagmur olduğu için kurumadi yarina katlicam, oyuncak topla kaldir bitti bugunde
Herkese iyigeceler dilerim
Hayır korkma kendine dikkat et temizlik sizden kıymetli değil, sık dişini diye dedim canımah yaa. Üzüldüm senim adına cnm yok ağırlık bindirmedim zaten süpürgeyide hortumdan çekeledim zaten korkuyorum bi terslik olacak diye şimdi iyicene korkuttun
Terlik hep var çorapta var ama bazen ayaklarıma ateş geliyor çıkarıyorum
Eline sağlık canımBugün annemin mutfağında sarma sardım, bulaşık yıkadım ocağı sildim tezgahı duvarını filan sildim güzelce. Bebeğimi yıkadım, çamaşırları yıkandı onları astım.
O tip ne öyle elinde tepsi19 haziran ödevi
Kişisel bakım yapmak
Sevdiklerimizi aramak
Güzel bir yiyecek yapmak (kek vs size kalmış)
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
Bayan X diyeceksiniz
BettyRuble
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
jnci
Gulumse24
Tipi tipO tip ne öyle elinde tepsi
Günaydın canımGünaydın
Yüz temizleme şeysi aldım 3 gündür kullanıyorum. Böyle titreyeninden19 haziran ödevi
Kişisel bakım yapmak
Sevdiklerimizi aramak
Güzel bir yiyecek yapmak (kek vs size kalmış)
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
meva888
O1deren87
chentiq
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
Bayan X diyeceksiniz
BettyRuble
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
jnci
Gulumse24
Diyet kurabiye dimiGünaydın elmalı kurabiyem
Onun diyeti olıyo muydu yavDiyet kurabiye dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?