Kıyarım gi. Saçlarını tutam tutam eline verince görünAyy
Sen baba kıyamazsın
Allah kolaylık versinKasiyerim kuzu
Bu hafta aracıyım,izinli olanın yerine çalışıyorum. Pazartrsi sabah, salı akşam ,çarşamba izin,akşam,sabah,akşam sabah .biz aramızda buna orispi haftası diyoruzAman ne saçma sistemleri var ya
Çok kibarsınız baayaan
Sinirlerim bozuldu bende diyeti bozdum
Vaav süperBak sen su suu dedin diye dün 1,5 dan 2,3 çıkardım suyu yatana kadar içtim anca
Vay terlik senden beklemezdimKıyarım gi. Saçlarını tutam tutam eline verince görün
Amin hepimize kuzuAllah kolaylık versin ☺
Bu hafta aracıyım,izinli olanın yerine çalışıyorum. Pazartrsi sabah, salı akşam ,çarşamba izin,akşam,sabah,akşam sabah .biz aramızda buna orispi haftası diyoruz
Sinirlenince diyeti mi bırakıyoduk
Maraton gibi di mi
Tövbe estağfurullah
Bırakmıyor muyduk kız
Bir hoşuna gitti senin sanki benim diyeti bırakmam, piiineye bu kadar güldüm ayyy
Böyle şeyler gece dinlenmez sonra uyuyamazsın.bak ben eve geliyorum çekyata yastığı atıyorum 10 saniye sonra horrrr horrrrUlan neler çalmamış ki zaten uyuyamadım gece dinledim baya abone ol zaten bildirim gelir
Hem de ne maratonMaraton gibi di mipazartesi başlıyoz bakalım.allahtan artık gece 12de kapatmıyoz yoksa pertim çıkardı
Bırakmıyoduk tabi,bir iki gün ara verilir ama bırakılmaz
Bir hoşuna gitti senin sanki benim diyeti bırakmam, piii
Bir yoluyor zevkle, öbürü seviniyor.
Bu zevki tattırmam ula
Dostlarım böyleyse, düşmanlarım sevinçten el ovuşturuyor demek
Bak ben dün pattis kızartması yedim hem öğlen hem akşam sesim çıkıyo muHem de ne maraton
He tamam ben de iki gün ara verdim
Böyle şeyler gece dinlenmez sonra uyuyamazsın.bak ben eve geliyorum çekyata yastığı atıyorum 10 saniye sonra horrrr horrrr
O gruplarda kadın koymuş yemeğini tabak tabak diyet yemeği ano. Ovunmus bide bugün az yedim deyi. O gruplar vallahi bana kilo aldırır
Ben bilmem çok pis gaza geldimHasbinallahben deminden şimdiye güldüm.
Hala gülüyorum kendimi çömelmiş düşününce
Bende kime diyorum beni yol diyeBak ben dün pattis kızartması yedim hem öğlen hem akşam sesim çıkıyo mu
Kaldığım yerden devam
Bak ben dün pattis kızartması yedim hem öğlen hem akşam sesim çıkıyo mu
Kaldığım yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?