Toz haznesi temizlenecek, çoktandır öteliyorum ama ancak akşam finali verdikten sonra yaparım.
Canım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mıminerva ben o mavi filtreyi sabunla yıkıyorum sadece suyla diyo ya hani
Eh dışını bi silerim21 haziran ödevi
Elektrik süpürgesi temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@jnci
@Yakud-u Anka
@mn5822
Filtre hepsinde varda bazıları yıkanmıyor yıkansa bilirdin.Canım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mıDyson parquet süpürge. Toz haznesini sadece kuru bezle siliyorsun.
Kız sende herşeyi pahalı pahalı almışsın sonra bi işe girişcem ama para biriktiremiyom diyonCanım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mıDyson parquet süpürge. Toz haznesini sadece kuru bezle siliyorsun.
Özellikle seçme sebebim filtreydi çünkü. Eski süpürgemde hepa filtre ve bir filtre daha vardı ama o kadar çok tozlanan parçası olurdu ki, hepsini yıkardım.Filtre hepsinde varda bazıları yıkanmıyor yıkansa bilirdin.
GünaydınGünaydın mis kokulu çiçekler
Bonus boynun nasıl oldu
Ağrı kesici iç bir tane daha. İyi ama iştahım azaldı dünden beriAynı bi tık farklı sanki ❤ senin miden nasıl?
Ağrı kesici iç bir tane daha. İyi ama iştahım azaldı dünden berinerdeyse çıkarıcak gibi oluyorum bazen
Annem her süpürmeden sorma temizliyor hiç anama çekmemişim21 haziran ödevi
Elektrik süpürgesi temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@jnci
@Yakud-u Anka
@mn5822
Hiç sorma yaZaten ne iştahın vardı kizamanı şimdi canom ne diyim mide için pek parlak bişey denemiyo gebe kadına.
Dr ne zaman?
Kız onu herif aldı ama canıma yetmişti artık canım. Hamileyken istiyordum ondan fiyatı daha uygundu. Almadı. Sonra tutturdu şarjlı alıcam diye, bir triplendik biz bir ay falan ben elektrikli istiyorum o şarjlısını. Fiyatı da aynı. Neymiş ben evde yokken evi temizlemesi kolay olurmuş. Fişe tak süpürge çek derdi olmazmış. Eski süpürgem çekmiyor halıları süpürürken ölüyorum. Fıtık oldum sandım bir ara o derece. Biz aldığımızda fiyatı 2700 civarıydı. Ben bir şeyi pahalı diye seçmem ki özelliklerine bakarım, incelerim. Yıllarca kullanabilmeyi isterim. Ayrıca aşk olsun, beklemeye dayanamadım buharlının ucuzunu aldırdım ya kız.Kız sende herşeyi pahalı pahalı almışsın sonra bi işe girişcem ama para biriktiremiyom diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?