Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben dün ne yapmıştım hatırlarsam yazayım

Yatakları düzelttim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Bütün evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Bulaşık makinesi boşalttım
Bir kaç kere mutfak toplama faslı
Çamaşır astım topladım
Oturma odasının koltukları çekip süpürdüm ekstra olarak
Eliptik bisikletimi odaya taşıdım

minerva ben o mavi filtreyi sabunla yıkıyorum sadece suyla diyo ya hani
Canım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mı Dyson parquet süpürge. Toz haznesini sadece kuru bezle siliyorsun.

Canım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mı Dyson parquet süpürge. Toz haznesini sadece kuru bezle siliyorsun.
Kız sende herşeyi pahalı pahalı almışsın sonra bi işe girişcem ama para biriktiremiyom diyon

Filtre hepsinde varda bazıları yıkanmıyor yıkansa bilirdin.
Özellikle seçme sebebim filtreydi çünkü. Eski süpürgemde hepa filtre ve bir filtre daha vardı ama o kadar çok tozlanan parçası olurdu ki, hepsini yıkardım.

Zaten ne iştahın vardı ki zamanı şimdi canom ne diyim mide için pek parlak bişey denemiyo gebe kadına.
Dr ne zaman?
Hiç sorma ya dün resmrn meyve ve pekmez şerbetiyle geçirdim günümü. Doktor yarın

Kız sende herşeyi pahalı pahalı almışsın sonra bi işe girişcem ama para biriktiremiyom diyon
Kız onu herif aldı ama canıma yetmişti artık canım. Hamileyken istiyordum ondan fiyatı daha uygundu. Almadı. Sonra tutturdu şarjlı alıcam diye, bir triplendik biz bir ay falan ben elektrikli istiyorum o şarjlısını. Fiyatı da aynı. Neymiş ben evde yokken evi temizlemesi kolay olurmuş. Fişe tak süpürge çek derdi olmazmış. Eski süpürgem çekmiyor halıları süpürürken ölüyorum. Fıtık oldum sandım bir ara o derece. Biz aldığımızda fiyatı 2700 civarıydı. Ben bir şeyi pahalı diye seçmem ki özelliklerine bakarım, incelerim. Yıllarca kullanabilmeyi isterim. Ayrıca aşk olsun, beklemeye dayanamadım buharlının ucuzunu aldırdım ya kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…