- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Amin allah zihin açıklığı versin başarılar dilerimmgünaydın kızlar yavrum sınava girecek bugün rabbim tüm yavrulara zihin açıklığı versin benim kuzumada sizden de dua istiyorum vatanına milletine dinine ana babasına hayırlı hizmetler eden nesil olsunlar inşallah. amin
Canım çamaşır deterjanı ile kaynatıyorlar. Ondan sonra da makineye at durulansın iyiceKaşık çatalları nasıl kaynatıyorsunjz pek kararmışlar sanki. Limon tuzu falan yok :/
Benim de derdim tahta kaşıklar. Koku kalıyor sinir ediyor nasıl düzeltilir bilmiyorum.Kaşık çatalları nasıl kaynatıyorsunjz pek kararmışlar sanki. Limon tuzu falan yok :/
Karbonat sirke bide yarım limon atıyom tencereyeKaşık çatalları nasıl kaynatıyorsunjz pek kararmışlar sanki. Limon tuzu falan yok :/
En nefret ettiğim şey pencere önünün tozlu olmasıdır. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım yine. İnşallah yaparım ödevi, benim çok ihtiyaç duyduğum bir ödevdir kendileri...27 haziran ödevi
Pencere önlerinin tozunu almak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
BettyRuble
@blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@mn5822
@cheri cheri lady
Ya terliksu sabahtan beri çoğu mutfakta olmak üzere iş yapıyorum KK ya bile şimdi girdim. Bacaklarım sızlıyor Bi de yolculuktan döndük hastalandım galiba midem bulanıyor...şu an maratona giremem maalesef.Son 7 dakika kızlar. Bu grup hiç iş yapmiyor ki negom. Nazar boncuğu taktık bide
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. He kimse girmiyor gidemde kendim kendime yarisamYa terliksu sabahtan beri çoğu mutfakta olmak üzere iş yapıyorum KK ya bile şimdi girdim. Bacaklarım sızlıyor Bi de yolculuktan döndük hastalandım galiba midem bulanıyor...şu an maratona giremem maalesef.
Bence diğerlerinde de pazar telaşı çoluk çocuk filan var. KK ya pek giren yok...
Sen yaptıklarını yaz ben de yaptıklarımı yazarım karşılaştırırız akşama şimdi biraz yatıcam yolda üşüttüm herhalde11 dakika olmuş gidem bari hiç canım da istemiyor. Tek çalışmak hiç zevkli değil
Kolot, tel peyniri, bizim orada araklı peynirinin tozundan da koyulur. Kuymak=ben ❤En nefret ettiğim şey pencere önünün tozlu olmasıdır. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım yine. İnşallah yaparım ödevi, benim çok ihtiyaç duyduğum bir ödevdir kendileri...
Bu aradaBonus kolot peyniri ile mükemmel oldu kuymak Allah razı olsun canım kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?