Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin allah zihin açıklığı versin başarılar dilerimm

sabah kahvaltimi ettim markete gittik bebeyle geldim onlara kahvalti hazirladim yaptilar yatakları topladim yatak odasını supurdum camini sildim yerlerini sildim,oturma odasının camlarını sildim supurdum yerleri sildim ciktim tabiki oyuncakları gene dağıttı,mutfak halisini makinaya attım bulasik,çamaşır,buzdolabı,firin,erzak dolabının kapaklarini sildim,bulaşıkları makinadan cikardim yerleştirdim,bütün paspas lari makinaya attim avizeleri sildim,yemek ve spor yapicam simdi kahve mi iciyorum

En nefret ettiğim şey pencere önünün tozlu olmasıdır. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım yine. İnşallah yaparım ödevi, benim çok ihtiyaç duyduğum bir ödevdir kendileri...
Bu arada Bonus kolot peyniri ile mükemmel oldu kuymak Allah razı olsun canım kardeşim

Son 7 dakika kızlar. Bu grup hiç iş yapmiyor ki negom. Nazar boncuğu taktık bide
Ya terliksu sabahtan beri çoğu mutfakta olmak üzere iş yapıyorum KK ya bile şimdi girdim. Bacaklarım sızlıyor Bi de yolculuktan döndük hastalandım galiba midem bulanıyor...şu an maratona giremem maalesef.
Bence diğerlerinde de pazar telaşı çoluk çocuk filan var. KK ya pek giren yok...

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. He kimse girmiyor gidemde kendim kendime yarisam

Kolot, tel peyniri, bizim orada araklı peynirinin tozundan da koyulur. Kuymak=ben ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…