En nefret ettiğim şey pencere önünün tozlu olmasıdır. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım yine. İnşallah yaparım ödevi, benim çok ihtiyaç duyduğum bir ödevdir kendileri...
Bu aradaBonus kolot peyniri ile mükemmel oldu kuymak Allah razı olsun canım kardeşim
Kolot, tel peyniri, bizim orada araklı peynirinin tozundan da koyulur. Kuymak=ben ❤
Mutfak olduğu gibi duruyor. Çamaşır katlıyorum, ütü yapacağım.
Merak etme canım ben de yutkunuyorumDiyet yapıyoruz yutkunuyoruz okuyunca
Hadi başlayalımMutfaklarımız duruyomuş bi el atsak mı
Terlik gitti bile
Hadi başlayalım
Benimde yatasım var, punch yapacağım diye sabahın 3'ünde yattım. Şu iki gün evi çekip çevirmem lazımKalkıyorum hementembellikten değil valla spor süresini uzattım onun yorgunluğundan yattım biraz
Bıyık açmış seniBenimde yatasım var, punch yapacağım diye sabahın 3'ünde yattım. Şu iki gün evi çekip çevirmem lazım
Karbonatım az deterjanı denicem makine dolmak üzere makineyi çalıştırmadan önce yaparım
Evet tahta kaşıklar da berbat benim onu da bilmiyorum deterjan olmaz herhalde onlara çeker içlerineBenim de derdim tahta kaşıklar. Koku kalıyor sinir ediyor nasıl düzeltilir bilmiyorum.
Karbonatım az :/ alayım denerim inşKarbonat sirke bide yarım limon atıyom tencereye
Kız ne bıyığıBıyık açmış seni
Kimsede yok bendeki dil dil
M I N E R V A rapçi gardaşım al dinle
Negoyada gelsin senin hayyraaanların aylaaardırrr ayrıı ayrııı lay lay
Ben de yazayım yaptıklarımı... ev yapımı hamburger ve cheesecake yaptım yedik. Masayı topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. ocağı sildim, ocağın gözlerini makineye attım. Mutfak ve banyo dolaplarını sildim, lavaboyu yıkadım. Ayakkabılığı sildim. Kitaplığı sildim. Mutfağı süpürdüm.20 dakika da cM silindi petek silindi kapı silindi. Makine bitene kadar 40 dakikam var dünya iş görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?