Düzenli Evimiz & Hayatımız

afiyet olsunn

Diyet yapıyoruz yutkunuyoruz okuyunca
Merak etme canım ben de yutkunuyorum kuymak malzemem bitti, gram kuymaklık peynir kalmadı 2 aydır. Memleketten sipariş etmem lazım. Tereyağını bile bugün marketten sipariş ettik

Kalkıyorum hemen tembellikten değil valla spor süresini uzattım onun yorgunluğundan yattım biraz
Benimde yatasım var, punch yapacağım diye sabahın 3'ünde yattım. Şu iki gün evi çekip çevirmem lazım

M Musluk Suyu muslul deterjanı bende duydum da yine sirke diycem karbonatla sirke parlatıyomuş
Karbonatım az deterjanı denicem makine dolmak üzere makineyi çalıştırmadan önce yaparım
Benim de derdim tahta kaşıklar. Koku kalıyor sinir ediyor nasıl düzeltilir bilmiyorum.
Evet tahta kaşıklar da berbat benim onu da bilmiyorum deterjan olmaz herhalde onlara çeker içlerine
Karbonat sirke bide yarım limon atıyom tencereye
Karbonatım az :/ alayım denerim inş

20 dakika da cM silindi petek silindi kapı silindi. Makine bitene kadar 40 dakikam var dünya iş görürüm
Ben de yazayım yaptıklarımı... ev yapımı hamburger ve cheesecake yaptım yedik. Masayı topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. ocağı sildim, ocağın gözlerini makineye attım. Mutfak ve banyo dolaplarını sildim, lavaboyu yıkadım. Ayakkabılığı sildim. Kitaplığı sildim. Mutfağı süpürdüm.
Nego mun dediği ödev pencere önlerini sildim. Tezgahı sildim.salonu temizlicem bir de... bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…