negoo 5 temmuzBonus kızlar ne zaman dönecekler bilgin var mı? Özledik ❤
Ellerin dert görmesin canım benimAman ya rabbi tabur gibi yaz yaz bitmedi etiketnegonun mesajını kullansam bildirim gitmiycek bende ona bakarak tek tek yazdım.
Nego 5 temmuzda gelicek gelene kadarkk birinci noteri a ödev yazar gönderirse yaparız.
Onun dışında yine yaptıklarımızı yazmaya, maratonlara, gül gibi sayfamızı mis gibi tutmaya devam inşallah.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
meva888
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
Bayan X diyeceksiniz
BettyRuble
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
mn5822
cheri cheri lady
Mor Vampirella
38his
Ellerin dert görmesin canım benim ❤ ben gidip iş yapayım da gelip yazayım
En tembel ben olacağım çünkü yarın anneme gideceğimBakalım hocanın yokluğunda en inek öğrenci kim olacak
En tembel ben olacağım çünkü yarın anneme gideceğim
neyse oğlumu kucağıma alırım durmuyor derim. Pardon o kv evindeki taktiğimdiKimse anne evinde boş durmadı valla :) senide sanmam
Bende öyleyim mutfakta biryigin makina temizlwmekten bikmistim 1 ay önce mutfakcenter den kitchenaid aldım sağ olsunlar çok güzel anlattilar iyi ki almışım çık kararsizdim ama artık tek bir makina ile herseyi yapıyorum tost (haric)Günaydın
Dün anne evinde tost makinasını güzelce sildim bir de haşhaşlı çörek yaptım :)
Annemin bir sürü makinası var tost makinası ekmek makinası mutfak robotu mutfak şefiHepsi bakınca bize hizmet ediyor ama biz de onlara hizmet ediyoruz temizlikleri bişeyleri bitmiyor. Bende hiçbiri yok ben tembelim sırf temizliğe üşendiğimden tost makinası almıyorum
Bonus ben simdi işteyim aksama da nobetciyim bi is cikmazsa evde olcam cikarsa ne zaman eve döneceğim belli olmaz bugünlük kendimi muaf tutuyorum
Nereye gittiler bacimAman ya rabbi tabur gibi yaz yaz bitmedi etiketnegonun mesajını kullansam bildirim gitmiycek bende ona bakarak tek tek yazdım.
Nego 5 temmuzda gelicek gelene kadarkk birinci noteri a ödev yazar gönderirse yaparız.
Onun dışında yine yaptıklarımızı yazmaya, maratonlara, gül gibi sayfamızı mis gibi tutmaya devam inşallah.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
meva888
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
Bayan X diyeceksiniz
BettyRuble
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
mn5822
cheri cheri lady
Mor Vampirella
38his
Nereye gittiler bacim
Ne attası yaa, mesajlarda da bir şey yokAttaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?