Şey ben oldum olası mutfak toplamayı sevmiyorum, herşeyi heryeri sileyim supureyim citileyim ama mutfak toplamayim.Hepimizin bulaşığı var. Makinen de varmış. Ağlayacak bişeyin yok. Dünyada o kadar dert varken bulaşığa ağlamak olmaz. Topla kendini.
Ben toz almayı hiç sevmiyorum. Ama bu ara hiçbişeyi sevmiyorum.Şey ben oldum olası mutfak toplamayı sevmiyorum, herşeyi heryeri sileyim supureyim citileyim ama mutfak toplamayim.
2 aya yakındır bu topikteyim 2 aydır da hep mutfak mutfak diye igildiyorum
Ben de ütü yapmayı pek severim mesela silopinin sıcağında deli gibi ütü yapmisligim bile var, yukarıda da yazdığım gibi heryeri temizleyim ağır gelmez ama mutfak işte...Ben toz almayı hiç sevmiyorum. Ama bu ara hiçbişeyi sevmiyorum.
neyse oğlumu kucağıma alırım durmuyor derim. Pardon o kv evindeki taktiğimdi
Niye herkes bu 3 kişiyi etiketliyor.Alt kat üç tur süpürüldü bebelerim sağolsun.
Banyolar temizlendi. Paspasları yıkandı, asıldı.
Yemek yapıldı.
Dün akşam ocağım batmıştı, ocak parlatıldı.
Mutfak tezgahı temizlendi.
Yatak odası ve çocuk odasındaki dolapların üstü önce süpürüldü, sonra silindi.
Patates, soğan kovalarını temizledim, balkondan mutfak çekmecesine aldım balkon çok sıcak diye.
Her iş arasında bir hobiye vakit ayırdım.
Nego @musluk suyu @terliksuu
hastaneye neden gittin canim bisey yok insallahNego reis bunlar beni etiketlemiyor ya ühü ühü(
Reis bugün evi topladım
Bulaşık mak. Boşaldım.
Yeni bulaşıkları attım
Mutfağı topladim
Bebenin dolabını sildim kıyafetlerini yerlestirdim
Carsaflarini değiştim
Oturma odası ve mutfağı supurdum
Tuvaleti yıkadım
Benden bu kadardı çünkü hastaneye gittim geldim şimdi yaydım totoyu yatıyorum akşam cikacak olan bulasigi düşünüp ağlıyorum
En güzel etiketi yapmışsın. 10 numara 5 yıldız olmuş
Dikiş yerinde değilde göbekte yoğun bir agrım.vardi hatta ağrı da değil niye tişört deyse bile kedi tırmalamış gibi hissediyordumhastaneye neden gittin canim bisey yok insallah
Hasta değillerse sıkıntı değil. Çok şanslı annesin vesselam.ya kizlar cocukarin 3üde öglen uykusuna basladilar tekrar niye böyle anlamadim uyuyorlar sürekli. gündüz uyumalarina ragmen aksam da erken yatiyorlar
gecmis olsun ya zorlama yine de agir bisey yapma belki ondandır. sadece mutfağı topla senDikiş yerinde değilde göbekte yoğun bir agrım.vardi hatta ağrı da değil niye tişört deyse bile kedi tırmalamış gibi hissediyordum
Kndi doktorum ödem dedi
Ama içim rahat değil
O da izine çıkmış başka dr a gittim antibiyotik verdi 5 gün kullanacağım.sonra kontrole gideceğim reisim
yok degillerde sıcaktan heralde. alisik olmayincaHasta değillerse sıkıntı değil. Çok şanslı annesin vesselam.
Ah reis keşke öyle olsa...gecmis olsun ya zorlama yine de agir bisey yapma belki ondandır. sadece mutfağı topla sen
ilk bebeğin saniyodum bir evlat daha mı vardiAh reis keşke öyle olsa...
Evin yükü üstüme bebeler üstüme 5 ay sonra iş başı elim ayağım.titriyo :)
Bu 2. Reis :)ilk bebeğin saniyodum bir evlat daha mı vardi
Allah yardimcin olsun
Reis ev işi yemek bebe herif gözüme gözüme bakıyorlar:)Gsyabk reis sabah etiketlerim ben seni ödeve
doktor antibiyotik mi verdi kesin bişey dedi mi iltihap olmuş faln diye.
inşallah sıkıntın kalmaz tez zamanda geçer hepsi
daha da kimildama yat gitsin zaten.
Reis ev işi yemek bebe herif gözüme gözüme bakıyorlar:)
Dr kadın doğum acısından bi sorun goremiyorum rahmin küçülüyor gobek kaşık arasında belki emzirdikçe o kasılıp ağrı yaratıyor olabilir dedi (sanmam çünkü içte değil dışta acı hissediyorum)
Kendi drum antibiyotik vermediği için verdi gobek içinde dikloron verdi bi de dikloron iğne yapti
Kendi aile hekimim de sinirlerinde geçici hassasiyet olabilir dedi
5 gün sonra tekrar kontrol var reis
Reis ev sahibim köyden dönüyor ona baktiracagim onunla konuştuk 50lili yaşlarda hem babaanne olur hemde bi kaç kez birakmisligim var büyüğü, çocukla torunu gibi ilgileniyordu sağolsun bi de buyugu devlet kresine yazdırdım. Yarim gün büyük tam gün küçüğe bakacakdoğumdan sonra bana da antibiyotik yazmışlar. bi sorun olmasin diye. ben görmedim poşette kalmış. sonradan kullanmıştım. normal doğuma bile veriyolar antibiyotik. doktorunun vermemesi ilginç olmuş hakkaten.
inşallah bundan sonrasi kolay ve acisiz olur
inan eve gelesim gelmiyo bu aralar benimdehiç bitmiyo evde is sorumluluk
bebeğe kim bakcak sen dönünce.
senin dört ay ya da altı ay yarım gün çalışıp tam maas alma hakkin var onu da kullan mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?