Bı kahve iç canım benim enerji bul. Bir şarkıda açsan oh oh kim tutar seniGünaydın kızlar
Yatakları topladım
Ortalığı topladım
Mutfağı topladım
Kızı doyurdum
Yattım koltuğa kalkasım gelmiyor
Benimde geceleri geliyor o düşünceler geldi uyuSelam kızlar
Bugün kafam kazan ben kepçe
Nerde olmadık düşünce var beynimde geziyo
Üç saat silerim ben o dış kapıyı artık
Yok bacım uyuyamıyorum ki oğlan uyudu kız uyumuyoBenimde geceleri geliyor o düşünceler geldi uyu
Şu reklamlarda çıkan fiyatı 19 90 olan prima mi yalan mıymışGünaydın kızlarrr
Sabah kalktım kahvaltı hazırladım en güzelinden
Sonra annem topladı sağ olsun
Ben yatakları topladım
Evi bir toparladım
Süpürdüm
Sonra a101e gittim prima bezlerde indirim var diye ama netteki fiyattan 10 tl fazlaydı o yüzden almadım dolandiricilar
Youtube video atmaya başladım onun son rötuşlarını yapıp videoyu yayınladım
Şimdide tuvaleti silmeye gidicem
Heralde birazdan uyurum
Ayyy allaha yardımcın olsun ben 1 taneyle uyuyamiyorumYok bacım uyuyamıyorum ki oğlan uyudu kız uyumuyo
Ben hep prima kullandım hiç pisik yapmadı o yüzden değiştirmeye korktum valla 4al az öde diyordu nette 4 paket 79.90 diyordu gittim bezlerin tanesi 1 tl geliyordu gittim yok 89.90 diyor dedim böyle falan yok öyle etiket bu diyor..Şu reklamlarda çıkan fiyatı 19 90 olan prima mi yalan mıymışben bi beze karar veremedim ya kaşınıp duruyor çocuk napicam şaşırdım
Pişik yapmıyor ama beline gelen kısım kasindiriyor tüm bezlerin, hiç rahatı yok napcaz şaşırdık. Netten iste olmazsa nette ucuzsa.Ben hep prima kullandım hiç pisik yapmadı o yüzden değiştirmeye korktum valla 4al az öde diyordu nette 4 paket 79.90 diyordu gittim bezlerin tanesi 1 tl geliyordu gittim yok 89.90 diyor dedim böyle falan yok öyle etiket bu diyor..
Canim cok deneme yaptin mi ben bimin bezini kullandim ilk bas tereddut ettim ama esim kremli birsey olmaz dedi sukur olmadi benim cocuklarin metal alerjisi var bez naylon alerjisi yok sukur bebekten bebege degisiyorŞu reklamlarda çıkan fiyatı 19 90 olan prima mi yalan mıymışben bi beze karar veremedim ya kaşınıp duruyor çocuk napicam şaşırdım
Çok deneme yaptım evet ama sürekli beli kaşınıp durdu fısır fısır oluyor yazık kaşınıp duruyor. Bimin bezini kullanıyorum şuan oda malesef kasindiriyor. Hoşgeldin bu arada ne güzel bebişler keçi sütü içer :)Selam kizlar ben de katilmak istiyorum araniza ama benim kecilerim ve bahcemde var
Canim cok deneme yaptin mi ben bimin bezini kullandim ilk bas tereddut ettim ama esim kremli birsey olmaz dedi sukur olmadi benim cocuklarin metal alerjisi var bez naylon alerjisi yok sukur bebekten bebege degisiyor
Evet oglumu emziriyorum hic biberona alistirmadim kizim 6 aylikken birakti diye arada pisman oluyorum bu seferde gogusumu birakmiyor gece gunduzÇok deneme yaptım evet ama sürekli beli kaşınıp durdu fısır fısır oluyor yazık kaşınıp duruyor. Bimin bezini kullanıyorum şuan oda malesef kasindiriyor. Hoşgeldin bu arada ne güzel bebişler keçi sütü içer :)
Alıştırma emsin ne güzel :) onlarida denedim canım tek prima kaldı bide onu deniycem bakalım nasip :)Evet oglumu emziriyorum hic biberona alistirmadim kizim 6 aylikken birakti diye arada pisman oluyorum bu seferde gogusumu birakmiyor gece gunduz
Kafam karisik
Baby turco falan cikmisti onlara baktin mi aslinda bel kismi pamuklu olanlar senin isini gorur
qAlıştırma emsin ne güzel :) onlarida denedim canım tek prima kaldı bide onu deniycem bakalım nasip :)
Tamam canım ondan alıyım inşallah ise yararq
primanin premium care olanını al o zaman canım. benim eşim de alma dediğim halde bı kaç kez aldı baska marka olmadi. bi kere de prima aktif bebek almış karıştırıp o da olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?