Ben geldiiimm .
İş kahve içmeye kaldı.
- Nevresim değişti.
- Kahvaltı yapıldı, toplandı, tezgah ve ocak temizlendi.
- Toz alındı.
- Yerler silindi.
- Halılar süpürüldü.
- Wc ve banyo yıkandı.
- Elektrik süpürgesinin içi temizlendi.
- Evin dağınıklığı toparlandı.
Ben dün 40 sayfa okudum önceki gün 50 önceki gün 100 ama gel gör ki bitmiyor bonusum kitap 700 sayfaBende işleri bitirip kitap falan okurum işte
Kızlar nasilsiniz dun yazamadim
Dun yatak örtüleri,ne resimler,evdeki bütün haçlılar,bornozlar,banyo paspaslari,ve camasirlar yıkandı katlandı yerleştirdim,
Kizimla disardaydik gezdik oynadik oyuzden çok giremiyorum bazen telefonumu aliyo vermiyo şarjı bitiyo sonra yemekti bulasikti gun bitiyo bugunde camasir katlama gunu 4makina butun her yeri supurdum sildim banyo dahil,
Az vuraydin acididaNe biçim iş yapıyosun hepsi bitmiş
Migros ta indirim yapmış daha da ucuza geliyor p.tesi oraya gidip alicam ve kilotbezlerin belleri daha yüksek ama daha rahat gibi hiç denedin miPişik yapmıyor ama beline gelen kısım kasindiriyor tüm bezlerin, hiç rahatı yok napcaz şaşırdık. Netten iste olmazsa nette ucuzsa.
Kilot bezi denedim ben giydşrmesi pek zoruma gidiyor. 100 lü paket duruyor evdeMigros ta indirim yapmış daha da ucuza geliyor p.tesi oraya gidip alicam ve kilotbezlerin belleri daha yüksek ama daha rahat gibi hiç denedin mi
İn aşağılara bak belki biri bir yere sıkıştırmıştır. Yorgan uçmuştu benim sıkıştırmışlar bir yereHalı örtüsünü yıkayıp astıydım uçmuş gitmiş bulamıyorum
Buldu eşim az önceİn aşağılara bak belki biri bir yere sıkıştırmıştır. Yorgan uçmuştu benim sıkıştırmışlar bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?