Ben şey düşündümdü hepimize iyi gelen müthiş hemşireBi barnak var gel gel yapıyom. Korkunç terliğim demi ben
Saol bebişimBişeyi mi kafaya taktın acabageçmiş olsun
Az önce de duş aldım tam uygun bu şuan
Ana tam uygun oldumusluk sennki çok güzelmiş
Sarma saran yok mu yaaaa o da uygun bak bana
Yavaş yavaş çıkıyor vücuttan tabi olabilir benimde aklıma geldi. Virüsten korkuyorum ya yoksa gidicem :/Sennkı stres değilse ben bşey bilmiyom. Gastrit gibi anlattıkların.bi doktra gıtsen keşke fazlalaşmadan
Kıskanırım ben çok
he bende negonun geldigi günü gözledim yarin bende yapacamEdit: inş negonun gözüne girerim
he bende negonun geldigi günü gözledim yarin bende yapacam
bonus beni nasıl öptün gı hüüp diye cektinYarın ütü yapıyoruz başka ses etmeyin be
bende yapamadim gif olarak denedim abime yollamisimNasıl kopyalıyon buraya ya beceremedimBonus
Bende kıskancımdır
Nasıl kopyalıyon buraya ya beceremedimBonus
Ben de öyle çıkmadı alıntıla yapıp sildim diğerleriniEmojinin üstüne basılı dut bağlantı adresini kopyalayı seç.
Sonra burda kk emojilerini açtığımız yerin yanında solunda resim ekleme yeri var.
Oraya yapıştır diycen
Saten hiç sevmiyom benim de bi pijamam var ölüyom onu giyinceÖfff saten nevresim takımı serdim kanaviçe li anammm ne terletti beeee üşenmesem kalkıp değiştiricem. Herif gitti koltukta uyumayaNeyse yatak bana kaldı döne döne yatarım
amaa ben yapamadim nerden dusurdun aklima whatsappta paylasabiliyom sadece sapik gibi millete mesaj attimEmojinin üstüne basılı dut bağlantı adresini kopyalayı seç.
Sonra burda kk emojilerini açtığımız yerin yanında solunda resim ekleme yeri var.
Oraya yapıştır diycen
Ben de öyle çıkmadı alıntıla yapıp sildim diğerlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?