- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bende beceremedim çıkmadı hiç bişi. Tel kastı benim belki de ondanNe çıkıyo basılı tutunca
Bende beceremedim çıkmadı hiç bişi. Tel kastı benim belki de ondan
Baza altı bekliyor dedim sereyşm de kullanayım da olacak gihş değil yaaa değiştircem galibaSaten hiç sevmiyom benim de bi pijamam var ölüyom onu giyince
oha bende onlarda cikmadiKopyala
paylaş
fotoğraflara ekle
Değiştir gitsin bence çekilmezBaza altı bekliyor dedim sereyşm de kullanayım da olacak gihş değil yaaa değiştircem galiba
Adam seçiyooha bende onlarda cikmadi
benim telefon gerçek manada galaxy ondan hepAdam seçiyotarayıcıdan tarayıcıya değişiklik gösteren bi durumdur diye düşünüyom
Girme kanıma sese kız uyanırsa tek kişilik bazaya sıkışmak zorunda kalırım. Mis gibi koca yatağın ortasında yatıyorumDeğiştir gitsin bence çekilmez
cikmadi bunlar sadece resmi yeni sekmede aç diyo.Eki Görüntüle 2658150
Aha bu çıkmalı. Yada yeni sekmede aç diyceksin yeni açılan sayfada sadece resim olacağı için direk en üstteki linki kopyalıycaksın
bununla mi oldu Allahiim cok sesli güldümaaaaa olduu
Ne gülüyon beeeğğğ napayım başka seçtirmedi. Kalbim çıt etti bakbununla mi oldu Allahiim cok sesli güldüm
cikmadi bunlar sadece resmi yeni sekmede aç diyo.
bununla mi oldu Allahiim cok sesli güldüm
sectiginle.söyledigin cok manidar ay sen çok yaşa agzim ağridi gülmektenNe gülüyon beeeğğğ napayım başka seçtirmedi. Kalbim çıt etti bak
Kız hepsinin üstüne bastım bir tek bunda çıktısectiginle.söyledigin cok manidar ay sen çok yaşa agzim ağridi gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?