- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
hele bak hareketlere bak@Bonus uykum var yaaa
Nasıl üsüttü ya geçmis olsunGeçmişe bakamadım, okurum şimdi. Küçük oğlum biraz hasta üşütmüş, iş güç derken günaydın dedim kaldım
Yaa geçmiş olsun seninkilere de :/Nasıl üsüttü ya geçmis olsunhava sıcak ama terleyip soguyo mu naptı benimkilerde halsizler bugün kemiklerim agriyo diyolar.
Bak hele bak kimler varmis burdasabah kahvalti yapıldı bulasiklari tezgah toplandı,camasir attim astim,yatak odasının perdesini makinaya attim yikaniyo storlarini cikarttim banyoda astım kurusun 2sinide takicam camını sildim mobilyalar silindi, süpürüp ciktim yatak odasından simdi kahve iciyorum geri kalan isleri yapicam
Geçmiş olsun negomAyy karnıma ağrılar girdi gülmekten emoji zedeler
Hiç sevmem öyle açık sekme, telefonda fazla mesaj foto vsnego bana özel ödev versin sekmelerini temizle diye
Sağol canımGeçmiş olsun negom
Nego m hoşgeldin cancağızım
Negoo banın kalkmış canım beniiim. Çok çok çok özledim ❤. Sabah kalktım kendime kahve yapacaktım ki hayır dedim önce iş.
yatağı topladımbulaşık makinesindekileri boşaltıp kirlileri yerleştirdim tezgahı, masayı ve tencere koyduğum mutfak dolabını sildim. Şimdi kahvemi içip yemek yspıcam
Hoşgeldin sefalar getirdin iki gözümün çiçeği
Günaydın bacım hoşgeldin
Günaydınnn hoşgeldin
Hoş buldum, bende sizi özledim, okudum zaten her fırsattaNego geçmiş olsun
Hoş geldin aramızaBende evi yikamak istiyorum yikamadan temizlik icime sinmiyor kiz uyudu oglanda uyusaydi baslardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?