Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah kahvalti yapıldı bulasiklari tezgah toplandı,camasir attim astim,yatak odasının perdesini makinaya attim yikaniyo storlarini cikarttim banyoda astım kurusun 2sinide takicam camını sildim mobilyalar silindi, süpürüp ciktim yatak odasından simdi kahve iciyorum geri kalan isleri yapicam

Geçmişe bakamadım, okurum şimdi. Küçük oğlum biraz hasta üşütmüş, iş güç derken günaydın dedim kaldım
Nasıl üsüttü ya geçmis olsunhava sıcak ama terleyip soguyo mu naptı benimkilerde halsizler bugün kemiklerim agriyo diyolar.

Nasıl üsüttü ya geçmis olsunhava sıcak ama terleyip soguyo mu naptı benimkilerde halsizler bugün kemiklerim agriyo diyolar.
Yaa geçmiş olsun seninkilere de :/
Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz, çocuklar da bisiklet sürüyor, o ara terleyip üşüttğ muhtemelen.
Diyor ki dün bir çocuğun yanına çok yaklaştım bisikletle yanından geçerken, kesin korona oldum ben babası kılıklı pimpirikli

Bak hele bak kimler varmis burda

Sabah yaptıklarıma ek
Kahvaltı yaptım
Mutfağı topladım
Nevresimleri değiştirdim
Çamaşır katladım
Giysi dolabını düzenledim
Kızı uyuttum
Açtım tüm evi ceyran yapıyor eriyoruz evde kız uyanana kadar ceyranda kalayım özlemişim
Nede olsa fakirin kliması ceyran

İyi geceler kızlar nasılsınız ☺
Nego biraz önce baktım yoktun yeni banın açılmış. Hoşgeldin
Nego m hoşgeldin cancağızım
Nego hoşgeldin başımızın tacı gel sarışak
Nego seni böyle bekledik
Hoşgeldin sefalar getirdin iki gözümün çiçeği
Günaydın bacım hoşgeldin
Günaydınnn hoşgeldin
Hoş buldum, bende sizi özledim, okudum zaten her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…