Hayalınimdeki bonus bu değildibu benim
Bunlarıda yeni buldum
Olan ne varsa onları temizlersin canım. Negom çok güzel anlatmış. Mutluluk içimizde. A101 den BİM'den biseyler alıp evimi güzelleştirmeye calisiyom beni mutlu ediyorBi parça bi parça yaparım. Paraya gerek yok. Fazla eşyaları çıkarsam bile minimalist olacak ev. Bi halım eskimişti. Elden çıkardım. Yerine yenisini almadım hala.
Ah ah eşim ikna olsa çoktan yapmıştım. Evi temizlerken eşyaları ona çektittircem.Gayet yerinde bir kararhadi başla bugün ufak ufak, bu hafta hallet için açılsın
Bende durum ters aldıklarım evi kalabalık etti. Daraldım.Olan ne varsa onları temizlersin canım. Negom çok güzel anlatmış. Mutluluk içimizde. A101 den BİM'den biseyler alıp evimi güzelleştirmeye calisiyom beni mutlu ediyor
Cektirt cektirt kız. Benim kide ikna olmuyor çoğu şeye. Mutsuzluk sebebim değil. Curmu kadar yer yakar amaan tırt çok da fifiAh ah eşim ikna olsa çoktan yapmıştım. Evi temizlerken eşyaları ona çektittircem.
Çıkar organize et canım. Arkadaşlar da fikir verir. Annemin evine on gün önce goreydin canım. Oy oy. Çok fenaydı. Şimdi eve can geldi hayat geldi. Fazlalıklar gitti oh oh misBende durum ters aldıklarım evi kalabalık etti. Daraldım.
Çıkar organize et canım. Arkadaşlar da fikir verir. Annemin evine on gün önce goreydin canım. Oy oy. Çok fenaydı. Şimdi eve can geldi hayat geldi. Fazlalıklar gitti oh oh misBende durum ters aldıklarım evi kalabalık etti. Daraldım.
Kalabalık ne kadar yoruyor değil miÇıkar organize et canım. Arkadaşlar da fikir verir. Annemin evine on gün önce goreydin canım. Oy oy. Çok fenaydı. Şimdi eve can geldi hayat geldi. Fazlalıklar gitti oh oh mis
Çooook .bide annem attırmaz kolay kolay. Ufak bir kumaş parçası bile saklar o kadar. Tabi ne kadar çok o kadar pis oluyor.Kalabalık ne kadar yoruyor değil mi
Profildeki terliğe bayıldım bu aradaÇooook .bide annem attırmaz kolay kolay. Ufak bir kumaş parçası bile saklar o kadar. Tabi ne kadar çok o kadar pis oluyor.
Hassas da bir şey olmaz inşallah canım. Oh bide güzel kururlar. Bir ütüyü takar bir temiz utulersin oh oh. Kız bana noluyor dostlar. Pasaklı terliktim ben. Namim yürüyorduEn sevdiğim giysileri makineye attım. İnşallah hiçbirine bişey olmaz. Amin.
Şu aralar o nam bana geçtiHassas da bir şey olmaz inşallah canım. Oh bide güzel kururlar. Bir ütüyü takar bir temiz utulersin oh oh. Kız bana noluyor dostlar. Pasaklı terliktim ben. Namim yürüyordu
Düşünme başla canım gerisi gelir. Saat tutarız olmazsa. Temizledikce rahatliycanŞu aralar o nam bana geçti
Hosgeldinnnn5 temmuz ödevi
Bir pazar klasiği ütü yapmak
Telefon hafıza, mesaj vs temizliği yapmak esin kaynağım ayseMsb
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
@meva888
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
@mn5822
@cheri cheri lady
@MorVampirella
@38his
@Tanssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?