Benimki de aynıAh ah eşim ikna olsa çoktan yapmıştım. Evi temizlerken eşyaları ona çektittircem.
Sus sus ben sevdim bu hamarat terliğiHassas da bir şey olmaz inşallah canım. Oh bide güzel kururlar. Bir ütüyü takar bir temiz utulersin oh oh. Kız bana noluyor dostlar. Pasaklı terliktim ben. Namim yürüyordu
Ay tabi canım bundan kafamız bu kadar güzelÇamaşır suyu da iyi kafa yapiyomuş ha. Gülüp duruyom kendi kendime
Hoş buldum canımHosgeldinnnn
Bende telefonu yarın servise vericem o yüzden tüm resim falan bilgisayara atıp temizledim ama ütü yok gece n annem yapmıştı ohhh miş hayat
Ben artık kullanmıyorum canım ilk zamanlar çok kullanıyordum o zaman böyle başım ağrımıyorduKaç zamandır baş ağrısı çekiyorum sizde de var biliyorum..gece n annem rahatsızlanınca doktora götürdük orada da kolonya kullandım doktor fazla kullanma kolonya baş ağrısı yapar dedi...dikkat ettiğiyle sanırım sizde de aynısı olabilir
Demek öylebugünü de ayaklar havada geçirdik şukurler olsunn
yok tutunmus ya adimiz cikmis egoda tutunmadan gidemez Ankaralilar diyela bebe dese inanirdim sadece lan demis bilemedim ayso
yok tutunmus ya adimiz cikmis egoda tutunmadan gidemez Ankaralilar diye
aklıma şey geldi. hamileyken bir kontrolüme otobusle gidiyodum ayaktayim kimse yer vermedi uzansam karnima agri giriyor tutunamadim. otobusün virajlardan dönmesi ani olunca önümde duran adamın sirt cantasina öyle bir yapismisim kiniye tutunmayak gardasmillet de acayip havada asılı mi durcaz
ki sen bilirsin 284 ü tutunmayi birak binecek yer olmuyo mübarek otobüste
aklıma şey geldi. hamileyken bir kontrolüme otobusle gidiyodum ayaktayim kimse yer vermedi uzansam karnima agri giriyor tutunamadim. otobusün virajlardan dönmesi ani olunca önümde duran adamın sirt cantasina öyle bir yapismisim kio da ses etmedi gidene kadar her dönmede adama yapistim
ben diyemem kisen niye sana ayrılan yere oturan büyük baslara kalkin burasi hamileler için ayrılmış demedin
ben diyemem ki
demek ki sana kucük başlar denk gelmiso zaman burunlarina sokcan karinini tepelerine dikilip
ben çok kaldırdım
demek ki sana kucük başlar denk gelmisbi defa sadece mecbur kaldik esim rica etti kadindan öyle bir kalkti ki suratimiza carpmadigi kaldi birde kadin olacak yani.
Teşekkürler.
Tüh kötü olmuş. Geçmiş olsun.
Patlamadı negom sağolİyi gibi bir şey yiyince ağrıyor diyor
İçinden gelmiyor, gelmedikçe iş birikiyor, biriktikçe ruhuna ağırlık yapıyor. İlk sayfa da ki mesajım da yazdığım gibi, ev dağınıksa ruh da dağınık.
Hadi kalk bakalım misler gibi olsun evin, temizledikçe arındığını hisset, düzenledikçe kafandakilerin de düzene girdiğini hisset. Hadi dostum kalk oturmaya gelmedik dünyaya, hayat boş boş oturmayacak kadar kıymetli
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Deniz kokan yerleri hayal ederek yap, aç bir müzik şöyle su sesi olsun
Canım çok geçmiş olsun Allah seni korumuş
Düşünme başla canım gerisi gelir. Saat tutarız olmazsa. Temizledikce rahatliycan
Keyif kahvesi iç benden olsunBi tur daha mutfak topladım
Ortalık topladım
Makineye çamaşır attım astım
Kendimi de çitileyip keyif moduna geçtim şükür
Ooh ellerine sağlık diyeyim benim yapmaya gücüm kalmadı hiç sabah inşallahbol bol çamaşır attım
Keyif kahvesi iç benden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?