Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah ah eşim ikna olsa çoktan yapmıştım. Evi temizlerken eşyaları ona çektittircem.
Benimki de aynı
Hassas da bir şey olmaz inşallah canım. Oh bide güzel kururlar. Bir ütüyü takar bir temiz utulersin oh oh. Kız bana noluyor dostlar. Pasaklı terliktim ben. Namim yürüyordu
Sus sus ben sevdim bu hamarat terliği
Çamaşır suyu da iyi kafa yapiyomuş ha. Gülüp duruyom kendi kendime
Ay tabi canım bundan kafamız bu kadar güzel
Hosgeldinnnn
Bende telefonu yarın servise vericem o yüzden tüm resim falan bilgisayara atıp temizledim ama ütü yok gece n annem yapmıştı ohhh miş hayat
Hoş buldum canım
Ben artık kullanmıyorum canım ilk zamanlar çok kullanıyordum o zaman böyle başım ağrımıyordu
Retrodan hep, 18 temmuzdan sonra düzeliriz inşaallah

yok tutunmus ya adimiz cikmis egoda tutunmadan gidemez Ankaralilar diye

niye tutunmayak gardas millet de acayip havada asılı mi durcaz
ki sen bilirsin 284 ü tutunmayi birak binecek yer olmuyo mübarek otobüste

niye tutunmayak gardas millet de acayip havada asılı mi durcaz
ki sen bilirsin 284 ü tutunmayi birak binecek yer olmuyo mübarek otobüste
aklıma şey geldi. hamileyken bir kontrolüme otobusle gidiyodum ayaktayim kimse yer vermedi uzansam karnima agri giriyor tutunamadim. otobusün virajlardan dönmesi ani olunca önümde duran adamın sirt cantasina öyle bir yapismisim ki o da ses etmedi gidene kadar her dönmede adama yapistim

sen niye sana ayrılan yere oturan büyük baslara kalkin burasi hamileler için ayrılmış demedin

o zaman burunlarina sokcan karinini tepelerine dikilip

ben çok kaldırdım
demek ki sana kucük başlar denk gelmis bi defa sadece mecbur kaldik esim rica etti kadindan öyle bir kalkti ki suratimiza carpmadigi kaldi birde kadin olacak yani.

demek ki sana kucük başlar denk gelmis bi defa sadece mecbur kaldik esim rica etti kadindan öyle bir kalkti ki suratimiza carpmadigi kaldi birde kadin olacak yani.

takmayacaksin aysom o senin hakkıni sen hakkini yedirirsen çocuğun da senden onu görür. çocuklarını düşünerek hareket et hakkını savunmak suç değildir ya da ayıp değildir

.

Tüh kötü olmuş. Geçmiş olsun.
Teşekkürler
Patlamadı negom sağol buhar yerinden içindeki tüm suyu fışkırttı saçlarım bile et suyu oldu

sabah kahvaltı
makina doldur boşalt
evi supurdum
yerler silindi
balkon temizlendi
akşam yemeği
bulasik makinaya
banyoyu temizleyip yatarım artık
birde tek parça gömlek utusu
ödev diye yaptım evdekilere seslendim
ütülü gitmek isteyen ütü yapsın bende insanim bu sıcakta hiç çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…