teşekkür ederim:)Topik başkanımız gelsin yardımcı olur canım.
Teşekkür ederim canım benimAa hayırlı olsun bebeğin rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Olur canım kolay gelsin
Kolay gelsin canımBenim banyo dolabim yokkibanyoyu zaten hergun elden geciriyorum camasirim cok bide temizlik yapicam azcik
Nego canim çocuğun iyidir inşallah nasil oldu
Ayyy yavrum kiyamam olsun iyi olsunlar da herşey olur takma kafanaKolay gelsin canımbenim de işim çok bugün.
Çok şükür canım bol bol gaz dinliyoruz
Sağol balımOlur canım kolay gelsin
Migi hosgeldin. Sen onceden de bu topikte yaziyordun . Ismini degistirmissin. Zaten buranin icerigine hakim oldugunu dusunuyorumteşekkür ederim:)
uzun zamandir takipteyim
Çok şükür canım korktuğumuz olmadı ya yapsın rahat rahatAyyy yavrum kiyamam olsun iyi olsunlar da herşey olur takma kafana
Çok şükür canımSağol balım ❤ oğlunda daha iyiymiş ne güzel
Ben bugün yukarıdan başlayıp aşağı doğru evi komple temizleyeceğim. Yarın valiz falan hazırlayacağım arabaya eşya indireceğim ki gideceğim gün çıkmadan önce hem evi yine rahatça elden geçireyim hem de rahat rahat hazırlanalım diye.7 temmuz ödevi
Banyo dolabı temizlemek
Alternatif ödev : Ayrıntılı toz almak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
meva888
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
Y Yagber42
E Elif_Eylul
mn5822
cheri cheri lady
Mor Vampirella
38his
Birgaripanne
zambak86
E Esmacns
K KurkmantoluS
Bagirsaklarda gaz sıkışması var sanirim zorluyodur cocuguÇok şükür canım korktuğumuz olmadı ya yapsın rahat rahat
Çok şükür canım
teşekkür ederim kendime yeni bi topik açtim..Migi hosgeldin. Sen onceden de bu topikte yaziyordun . Ismini degistirmissin. Zaten buranin icerigine hakim oldugunu dusunuyorum
Hoşgeldin canım. Biraz önce gördüm ama giremedim sen de temizlik topiği açmışsın hayırlı olsun.teşekkür ederim:)
uzun zamandir takipteyim
kendime açtim yardimci olmak isteyenler gelsin :) hergün oraya yazacagim :)Hoşgeldin canım. Biraz önce gördüm ama giremedim sen de temizlik topiği açmışsın hayırlı olsun.
Kolay gelsin canımBen bugün yukarıdan başlayıp aşağı doğru evi komple temizleyeceğim. Yarın valiz falan hazırlayacağım arabaya eşya indireceğim ki gideceğim gün çıkmadan önce hem evi yine rahatça elden geçireyim hem de rahat rahat hazırlanalım diye.
Komple doluymuş canım karnı, birde enfeksiyon da var bağırsak antibiyotik de verdi o rahatlattı ağrısınıBagirsaklarda gaz sıkışması var sanirim zorluyodur cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?