Amin canım sağolHoşbuldum canım,çok geçmiş olsun , Allahım acil şifalar versin
Kolay gelsin canımToz almayı kaptım çünkü dolabı dün temizledim
Yazın camlar hep açık o yüzden bol bol toz oluyor maalesefBugün tamda ayrıntılı toz alacaktım
Ben kalkıcam az daha çay içeyim, size yetişirimKalkan işlere maratona gelecek var mı
Ohh mis gibiTopitopla cam silmiş çilek li Topitop hemde heryer çilek kokuyor :))
Ooo keşke mümkün olsa hep beraber yapardıkgünaydın kızlar hele işi gücü bırakın da bi bakın yarın misafirim geliyo bu el ayın su eve dip kose temizleyelim eltim geliyor ya yemek konusunda iddialı olaanlar yemeğe de geçebilir
ben çay kahve yaparım size bolca
Çorap hep giyiyor canım, çok terliyor üşüttğ muhtemelennego hava sıcak diye ayaklar çok çıplak kalıyor parkede fayanslar çekiyor fark etmeden çoraplarını dikkat et kuzunun canim cikarmasin
Maraton tam olarak bu işteben maraton ne bilmiyom da arap ait gibi kosmamlazım bugun
Banyo dolabım temiz toz almayı alıyorum7 temmuz ödevi
Banyo dolabı temizlemek
Alternatif ödev : Ayrıntılı toz almak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
@Yagber42
@Eliff Eylull
mn5822
@cheri cheri lady
@MorVampirella
@38his
@Tanssss
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
oh şifa olsun şimdiden ellerine saglikTemizliğe başladım ben süpürme, silme, toz alma, Wc-banyo bitecek. En son duşa girip duşakabini ve banyoyu detaylı temizlicem bir de vaktim kalırsa çikolatalı muffin yapıcam canım çekti de
Teşekkür ederiiiimoh şifa olsun şimdiden ellerine saglik
Kolay gelsin canımTemizliğe başladım ben süpürme, silme, toz alma, Wc-banyo bitecek. En son duşa girip duşakabini ve banyoyu detaylı temizlicem bir de vaktim kalırsa çikolatalı muffin yapıcam canım çekti de
Hadi kalk kalk, işer bitince banyoyu da temizler ferah ferah duşunu alırsınanacim kimildasam yer akıyor kimildamasam işler kalıyor ne yapam bilemedim
Alemsin kızBugün şanslı kimse yok. Kendim gideyim bali. Şarkılarla yarışırım. Tam da uzun hava çıktı. Kalan işleri bitirir
Bende eridim sanki kız. Allah'ın gücüne gitmedin şikayet olmasında. Annemin evi çatı katı. Bı de yalıtımsız oy oyEvimi dün toplamıştım heryeri. Bugün yeme içme işleri var sadece
Yemek yaptım mutfağı topladım çok sıcak abov
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?