Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oooo maşallah sana ben bugün kayda değer bişey yapmadım
Yarın da yapamam çünkü zoraki gelincilik günleri geldi
Benim de gece gece moralim bozuldu lokum kızın her yeri kabarmış ya çok pimpirikliyim yada çok dikkatliyim

Ahh neden öyle oldu acaba? Sıcaktan mı ya da alerji mi acaba? Benimki de uyuyor öyle. İğnedendir demi, bi geldi kucağıma sevdirdi kendini geri gitti uyudu
İğne yapıyo öyle normal o. Çok üzüldüm ya çok moralim bozuk her yeri kıpkırmızı kabarık

Çok üzüldüm bende şimdi bak. Neden oldu ki
Kocam dün akşam döner vermiş ondan alerji olmuş gibi diyo kuzenim. Yarın veterinere götürcem. Bida biri bişey verirse kıyamet koparırım kim olursa olsun haberin olsun dedim. Mamasında herşey var hala evden verme peşindeler hey Allahım

Yaa öyle sıkıntısı olduğunu biliyorlar ise neden senden habersiz veriyorlar zaten de dediğin gibi vermesinler

Geçmiş olsun canım kiyamam çok üzüldüm acaba nazar falan mı değdi

Geçmiş olsun canım kiyamam çok üzüldüm acaba nazar falan mı değdi
Yok canım ya sürekli aynı mevzu vermeyin bu türler hassas oluyo diyorum kimseye dinletemiyorum ceremesini yavrum çekiyo. Hiç bu kadar kötü alerji olmamıştı bu sefer çok kötü olmuş çok üzüldüm

Evi süpürdüm
Holdeki kilimi silkeledim
Ayakkabılığı düzenledim
Yemek yaptım
Çiçekleri suladım
Balkonu süpürdüm
Wc lavabo ve küveti yıkadım
Banyo aynasını sildim
Mutfağı topladım
Şallarımı yıkadım ütüledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…