Benim de gece gece moralim bozuldu lokum kızın her yeri kabarmışOooo maşallah sanaben bugün kayda değer bişey yapmadım
Yarın da yapamam çünkü zoraki gelincilik günleri geldi
Ahh neden öyle oldu acaba? Sıcaktan mı ya da alerji mi acaba? Benimki de uyuyor öyle. İğnedendir demi, bi geldi kucağıma sevdirdi kendini geri gitti uyuduBenim de gece gece moralim bozuldu lokum kızın her yeri kabarmışya çok pimpirikliyim yada çok dikkatliyim
İğne yapıyo öyle normal o. Çok üzüldüm ya çok moralim bozuk her yeri kıpkırmızı kabarıkAhh neden öyle oldu acaba? Sıcaktan mı ya da alerji mi acaba? Benimki de uyuyor öyle. İğnedendir demi, bi geldi kucağıma sevdirdi kendini geri gitti uyudu
Çok üzüldüm bende şimdi bak. Neden oldu kiİğne yapıyo öyle normal o. Çok üzüldüm ya çok moralim bozuk her yeri kıpkırmızı kabarık
Kocam dün akşam döner vermiş ondan alerji olmuş gibi diyo kuzenim. Yarın veterinere götürcem. Bida biri bişey verirse kıyamet koparırım kim olursa olsun haberin olsun dedim. Mamasında herşey var hala evden verme peşindeler hey AllahımÇok üzüldüm bende şimdi bak. Neden oldu ki
Yaa öyle sıkıntısı olduğunu biliyorlar ise neden senden habersiz veriyorlarKocam dün akşam döner vermiş ondan alerji olmuş gibi diyo kuzenim. Yarın veterinere götürcem. Bida biri bişey verirse kıyamet koparırım kim olursa olsun haberin olsun dedim. Mamasında herşey var hala evden verme peşindeler hey Allahım
Geçmiş olsun canım kiyamam çok üzüldüm acaba nazar falan mı değdiKocam dün akşam döner vermiş ondan alerji olmuş gibi diyo kuzenim. Yarın veterinere götürcem. Bida biri bişey verirse kıyamet koparırım kim olursa olsun haberin olsun dedim. Mamasında herşey var hala evden verme peşindeler hey Allahım
Beni sakınan ana modeli ilan ediyolar işte..Yaa öyle sıkıntısı olduğunu biliyorlar ise neden senden habersiz veriyorlarzaten de dediğin gibi vermesinler
Yok canım ya sürekli aynı mevzu vermeyin bu türler hassas oluyo diyorum kimseye dinletemiyorum ceremesini yavrum çekiyo. Hiç bu kadar kötü alerji olmamıştı bu sefer çok kötü olmuş çok üzüldümGeçmiş olsun canım kiyamam çok üzüldüm acaba nazar falan mı değdi
Yok canım ya sürekli aynı mevzu vermeyin bu türler hassas oluyo diyorum kimseye dinletemiyorum ceremesini yavrum çekiyo. Hiç bu kadar kötü alerji olmamıştı bu sefer çok kötü olmuş çok üzüldüm
Kaç aylık cnmGünaydın kizlar
Sabaha kadar uyutmayan ağlayan bir bebeyle ugrastim o simdi uyuyo ben simdi sade kahve yaptimm iciyimde uykum acilsin cunku çokkk basim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?