- 11 Nisan 2007
- 88.723
- 522.835
- 1.223
Şekerin tansiyonun falan mı düşüyor bons
Hepsi çıkıyodur iftardan sonra hiç bişeyim düşemez bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerin tansiyonun falan mı düşüyor bons
geçmiş olsun , kalbinde rahatsızlıkmı varKapalı ve sisli hava vs beni de etkiliyor
Markete gidip geldim
Aldiklarimi yerleştirdim
Oğlumla konuştum
Bir bardak çay içip dizi izleyeceğim
Sonra kitabımı okuyacağim
Yemeğim var hazır akşama
Ufak tefek işleri de hallederim gün bitmeden modun düşük ve çarpıntım varken birşey yapmak istemiyorum Dr um da sıkışma ve çarpıntı varjrn birşey yapacağım diye kalbini zorlama dedi artık herşeye yetişmeye çalışmaktan vazgeçtim
Kendimi de dinlemek istiyorum bazen
O benBen bütün aromalı şeyleri seviyorum
Adaçayı ve rezeneden nefret eden tanıdığım da var
Hatta nane limonu sevmeyende var![]()
Balkonum yok diye mutlu oldum yetiştiremesem de ödevler yapamayınca aklım da kalıyorGünaydın
Bügünün ödevi balkonu temizlemek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
mavibaloncuk
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Listenin aynısından bende yapmak istiyorummKendimce büyük temizlik öncesi evi bir düzenleme, toparlama listesi yaptım.
Bunları yapmak için kendime 4 gün ayırdım. Çünkü bu süre içerisinde hastane işlerim de var, oyüzden parça parça yapacağım.
Bunlar bittikten sonra yardımcı bir abla gelecek cam, kapı, yer, tuvalet banyo yapacak Allah nasip ederse
Vitrinin icindekileri yıka, vitrini sil, yerleştir.
Konsolu boşalt, içini dışını üstünü sil, yerleştir.
Aynaların tozunu al
Vestiyeri sil, içini düzenle
Ayakkabı dolabının içini temizle, fazlalıkları ayır.
Tuvaletteki lavabonun altını sil düzenle
Banyo dolabını sil, içini düzenle
Mutfak dolaplarının içlerini düzenle, sil
Buzdolabını temizle, içini düzenle
Fırını temizle
Deniz'in çekmecelerini düzenle, fazla kıyafetleri ayır. Oyuncakları ayır
Deniz'in odasındaki nevresimleri yıka, ütüle, yatağını süpür
Giyinme odasının içini sil, çantaları ve kıyafetleri kullanılmayan varsa ayır, düzenle.
Gardropu düzenle, sil, giyilmeyenleri çıkar, düzenle.
Ayy eline sağlık bende bugün çorbasını yapıcambrokoli sevmeyen çoçuk varsa bu tarifi bir deneyin benimki 14 yaşında yeni bu tarifle yedi şükür bir kış sebzedi geçti boğazından
bir yerde varmı bilmiyorum ben bir kaç fırında brokoli videosu seyredib tamamen kızımın damak tadı olarak yaptım çok lezetli oldu
tarif
1 orta boy brokoli ( küçük küçük ayır sadece 5-7 dakika arası haşla soğuk sudan geçir)
tuz,karabiber,pulbiber,kekik(kokuya hasas olduğu için çokta yakıştı)
2 kaşık galete unu kıtırlık versin diye göz kararı zeytinyağı hepsini karıştırdım malzemeyi baya birbirne buladım tepsiye dizdim ben permasan kullandım evde ne varsa sevilen eriyen bir peynir olur bence susam olsa onuda sepecektim evde yoktu olursa oda yakışır fırınladım
çok güzel oldu bunu süzme yoğrutlada servis edebilinir
Ayy çok güzell fotoo