• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kapalı ve sisli hava vs beni de etkiliyor
Markete gidip geldim
Aldiklarimi yerleştirdim
Oğlumla konuştum
Bir bardak çay içip dizi izleyeceğim
Sonra kitabımı okuyacağim
Yemeğim var hazır akşama
Ufak tefek işleri de hallederim gün bitmeden modun düşük ve çarpıntım varken birşey yapmak istemiyorum Dr um da sıkışma ve çarpıntı varjrn birşey yapacağım diye kalbini zorlama dedi artık herşeye yetişmeye çalışmaktan vazgeçtim
Kendimi de dinlemek istiyorum bazen
geçmiş olsun , kalbinde rahatsızlıkmı var
Allah şifalar versin

Kendimce büyük temizlik öncesi evi bir düzenleme, toparlama listesi yaptım.
Bunları yapmak için kendime 4 gün ayırdım. Çünkü bu süre içerisinde hastane işlerim de var, oyüzden parça parça yapacağım.
Bunlar bittikten sonra yardımcı bir abla gelecek cam, kapı, yer, tuvalet banyo yapacak Allah nasip ederse 🙏🏻

⚡Vitrinin icindekileri yıka, vitrini sil, yerleştir.
⚡Konsolu boşalt, içini dışını üstünü sil, yerleştir.
⚡Aynaların tozunu al
⚡Vestiyeri sil, içini düzenle
⚡Ayakkabı dolabının içini temizle, fazlalıkları ayır.
⚡Tuvaletteki lavabonun altını sil düzenle
⚡Banyo dolabını sil, içini düzenle
⚡Mutfak dolaplarının içlerini düzenle, sil
⚡Buzdolabını temizle, içini düzenle
⚡Fırını temizle
⚡Deniz'in çekmecelerini düzenle, fazla kıyafetleri ayır. Oyuncakları ayır
⚡Deniz'in odasındaki nevresimleri yıka, ütüle, yatağını süpür
⚡Giyinme odasının içini sil, çantaları ve kıyafetleri kullanılmayan varsa ayır, düzenle.
⚡Gardropu düzenle, sil, giyilmeyenleri çıkar, düzenle.
Listenin aynısından bende yapmak istiyorumm🥹

brokoli sevmeyen çoçuk varsa bu tarifi bir deneyin benimki 14 yaşında yeni bu tarifle yedi şükür bir kış sebzedi geçti boğazından🤓
bir yerde varmı bilmiyorum ben bir kaç fırında brokoli videosu seyredib tamamen kızımın damak tadı olarak yaptım çok lezetli oldu
tarif
1 orta boy brokoli ( küçük küçük ayır sadece 5-7 dakika arası haşla soğuk sudan geçir)
tuz,karabiber,pulbiber,kekik(kokuya hasas olduğu için çokta yakıştı)
2 kaşık galete unu kıtırlık versin diye göz kararı zeytinyağı hepsini karıştırdım malzemeyi baya birbirne buladım tepsiye dizdim ben permasan kullandım evde ne varsa sevilen eriyen bir peynir olur bence susam olsa onuda sepecektim evde yoktu olursa oda yakışır fırınladım
çok güzel oldu bunu süzme yoğrutlada servis edebilinir
Ayy eline sağlık bende bugün çorbasını yapıcam😍😍

Hayırlı bereketli günler🌸

Sabah hızlıca kahvaltı hazırladım ✅
Çay demlenene kadar bulaşık mak. Boşalttım yerleştirdim ✅
Oğlumun beslenmesini hazırladım ✅
Kahvaltısını yaptırdım✅
Yatağı topladım ev topluydu genel olarak✅
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım✅
Bi posta çamaşır katladım✅
Hazırlandık çıktık 🌸

Eve gidince karnıyarık ve brokoli çorbası yapmayı planladım inşallah 🤲🏻🌿

Herkese kolay gelsinnnn

Hayırlı günler hanımlar bugünün ödevini Ben zaten Hafta sonu yapmıştım bayağı detaylı duvarlarını bile fırçaladım balkonun bebeğim birazcık grip gibi burnunu temizliyorum sürekli keyfim pek yok bilmiyorum Size de oluyor mu böyle Ara ara eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünüp üzülüyorum geçmişe gidiyorum çok da geçmiş değil Yani hala devam eden şeyler de oluyor öyle biraz modum düşük 🥺 ama kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için kalktım evimi bir güzel temizledim şimdi oturuyorum birazcık daha işlerim var sonra devam edeceğim ☺️

Back
X