Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tabi ki aktif olmak şartıyla, hoş geldin

Nasıl geçti canım yolculuk, günaydın

Kolay gelsin canım, bol bol maraton yapar bitirirsin

Günaydın canım

Çok geçmiş olsun canım neyin var
Boğazım ağrıyor ama daha iyiyim 1,5 gün evde dinlenirim 15 Temmuz da tatil. İyileşirim inşallah

sabah kahvalti edildi masa toplandı,bulasik makinası calistirdim,camasir makinasına camasir attim yıkandı astım,,kurudu topladim katladim,yatak odasi supurdum sildim toz aldim çekmeceler bitti,oturma odasi süpürge sil toz al bitti,mutfak şukur sil bitti,banyoyu yikadim wc lavoba cifle domestosla yıkandı,yemek yaptim,markete gidip geldim,kapi önlerini süpürüp yikadim

Buzdolabının içini dışını sildim yerleştirdim dondurucusu dahil
Derin dondurucunun ve bulaşık makinesinin dışını sildim
Mutfak dolabının dışını sildim
Fırının içini dışını sildim
Fırının olduğu dolabın dışını sildim
Ocağı sildim
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Aynaları sildim
Gümüşlüğün dışını sildim
Tvnin Ve ünitenin tozunu Aldım

Günaydın negomiyi degil neden dersen sıcak eylul meselesi var biliyosun arabada artik bittiii bitttiii deyip durdu yani geldik demek istiyo kendileri gittik geldik hallettik cok şükür
Neyse şükür canım
Aktif olmamak mümkün değil ki ☺bende de kahvaltı bitti 9 itibariyle sıradan odaları toplayarak geziyorum ve sırasıyla her odanın çekmeceler düzenleniyor işler bitince burdayım hoscakalin
Çok iyi
Nego ben bu aralar aşırı yogunum negom. yetişemiyorum. yarın sabah da kaynanam gelecek

anca işte vakit buldukça gelebilirim
Tamam canım Allah kolaylık versin

Sess bir kii. Kurban bayramından sonra evime geçip daha aktif olucam
Tamam canım
Eline sağlık

banyoyu tuvaleti kirkladim:)
market alışverişini yaptım
iki makine çamaşır yikadim astım
yorganları kaldirdim
esimin kaldırmadığı kisliklarini kaldirdim
bulaşık makinesini doldurup calsitirdim, elde yikanacaklari yikadim
dolma ve sütlaç yaptım
evi topladim

simdi süpürüp silip toz alcam inşallah
yarına köz patlıcandan karnıyarık düşündüm ama fikirlere açığım arkadaşlar:) önerileri olan varsa alayim

Hanımlar ben bugün çiçeklerimin bakımını yaptım ama küpe çiçeğimi resmen kuruttum nerede durması gerekir nasıl Bi bakım ister tekrar canlanır mi bilen var mi

Kuruyan dallarını budayınca yaprak çıkar yine sanırım resim atma şansın var mı?

Hoşgeldin bu arada

Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…