- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Sess bir kii. Kurban bayramından sonra evime geçip daha aktif olucamSesi çıkmayan hanımlar, ses verir misiniz? Listeye ekletip sonra kayboluyorsunuz
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
@reyyanK
@jnci
Yani etiketle tabii de dönemeyebilirimNegom hastayım iki üç gündür. İşteyim bi de hasta hasta çalışıyorum. Bana bi kaç gün müsaade.....
Boğazım ağrıyor ama daha iyiyim 1,5 gün evde dinlenirim 15 Temmuz da tatil. İyileşirim inşallahTabi ki aktif olmak şartıyla, hoş geldin
Nasıl geçti canım yolculuk, günaydın
Kolay gelsin canım, bol bol maraton yapar bitirirsin
Günaydın canım
Çok geçmiş olsun canım neyin var
Allah yardımcın olsun canım benimNego ben bu aralar aşırı yogunum negom. yetişemiyorum. yarın sabah da kaynanam gelecek
anca işte vakit buldukça gelebilirim
Neyse şükür canımGünaydın negomiyi degil neden dersen sıcak eylul meselesi var biliyosun arabada artik bittiii bitttiii deyip durdu yani geldik demek istiyo kendileri gittik geldik hallettik cok şükür
Çok iyiAktif olmamak mümkün değil ki ☺bende de kahvaltı bitti 9 itibariyle sıradan odaları toplayarak geziyorum ve sırasıyla her odanın çekmeceler düzenleniyor işler bitince burdayım hoscakalin
Tamam canım Allah kolaylık versinNego ben bu aralar aşırı yogunum negom. yetişemiyorum. yarın sabah da kaynanam gelecek
anca işte vakit buldukça gelebilirim
Evden şimdiye kadar çoktan çıkmam lazımdı ama tahmin edin ne yapıyorum; temizlik.
Evi elden geçire geçire bir hal oldum
Eşimin dün çıkardıkları kirlide gözüme battı attım makineye yıkandı. Kirlide duracağına, çamaşır telinde temiz dursun daha iyi mantığı galiba buNeyse akşama kurur kaldırır artık donunu
Evi bir kere daha süpürdü sildim. Pis olduğundan değil manyaklıktan, dün akşam üzeri temizlemiştim sabah tekrar süpürgeyi açınca dur birde sileyim dedim. Mutfağın camı, buzdolabı yine el izi sabah silmiştim kalkar kalkmaz tam kapıdan çıkmak üzeri tekrar sileceğim.
Tamam canımSess bir kii. Kurban bayramından sonra evime geçip daha aktif olucam
Eline sağlıkSalon dip köşe temizlendi oturma odası ve yatak odaları üstünden bir temizlenip toplandı evdeki bütün çekmeceler düzenlendi ve ferahladi ☺tuvalet yıkandı banyo dün temizlenmisti ve bütün bunlar yapılırken 4 yaşındaki oğlumla saklambaç oynadık yemeğimizi yedik
Allah yardımcın olsun. Niye geliyormuş
Allah yardımcın olsun canım benim ❤ dualarımda olacaksın❤
Hanımlar ben bugün çiçeklerimin bakımını yaptım ama küpe çiçeğimi resmen kuruttum nerede durması gerekir nasıl Bi bakım ister tekrar canlanır mi bilen var mi
Eline sağlıksabah kahvalti edildi masa toplandı,bulasik makinası calistirdim,camasir makinasına camasir attim yıkandı astım,,kurudu topladim katladim,yatak odasi supurdum sildim toz aldim çekmeceler bitti,oturma odasi süpürge sil toz al bitti,mutfak şukur sil bitti,banyoyu yikadim wc lavoba cifle domestosla yıkandı,yemek yaptim,markete gidip geldim,kapi önlerini süpürüp yikadim
Eline sağlıkBuzdolabının içini dışını sildim yerleştirdim dondurucusu dahil
Derin dondurucunun ve bulaşık makinesinin dışını sildim
Mutfak dolabının dışını sildim
Fırının içini dışını sildim
Fırının olduğu dolabın dışını sildim
Ocağı sildim
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Aynaları sildim
Gümüşlüğün dışını sildim
Tvnin Ve ünitenin tozunu Aldım
Eline sağlıkbanyoyu tuvaleti kirkladim:)
market alışverişini yaptım
iki makine çamaşır yikadim astım
yorganları kaldirdim
esimin kaldırmadığı kisliklarini kaldirdim
bulaşık makinesini doldurup calsitirdim, elde yikanacaklari yikadim
dolma ve sütlaç yaptım
evi topladim
simdi süpürüp silip toz alcam inşallah
yarına köz patlıcandan karnıyarık düşündüm ama fikirlere açığım arkadaşlar:) önerileri olan varsa alayim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnşallahBoğazım ağrıyor ama daha iyiyim 1,5 gün evde dinlenirim 15 Temmuz da tatil. İyileşirim inşallah
Sağol terliğimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin İnşallah
Nasıl oldu lokum. İyi mi biraz dahaBugün bişey yapamadım tüm günümüz veterinerde geçti şimdi bitti işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?