Düzenli Evimiz & Hayatımız

selam kızlar
kahvaltı mutfak toplama
evi tamamen supur sil toz al
akşam yemeği
balkon yıkama
eşarplar katlandı
çekmece düzeltildi
yarına kazandibi yaptım
çamaşır katlandı yerleşti beyazlar yikadim kurumuş topladım katlanacak
ütü çıktı yine başa bela yarın ödev gelir diye attım dolaba
iki şişe şeftali dogdum dogradim konserve için
bulasik bitti
ama bende bittim bu tempoya spor var yürüyüş var gitmiyor bu zalim kilolar zaten
yarın yatili misafirim geliyor memleketten 3 yada dört gün uzak olunca günübirlik imkansız malum
birde tayin işi var çıkarsa toplanmak lazım eşim bugün tadilata verdiği pantolonların almış utulermisin dedi bende yok yarın ödev o dedim yuzume bakıyor anlamadı garip nasıl güldüm bende

Nasıl oldu lokum. İyi mi biraz daha
pawlover lokuma ne oldu kız ne dediler
Geçmiş olsun neyi varmış canım
Geçmiş olsun kuzumneyi varmış şimdi nasıl?
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar çok sağolun pek iyi değil ama olacak inşallah, yine iğne olduk bugün 3-4 gün de hap içecek
Benimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Geçmiş olsun önemli bişey mi

Benimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Çok geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Kızlar çok sağolun pek iyi değil ama olacak inşallah, yine iğne olduk bugün 3-4 gün de hap içecek

Geçmiş olsun önemli bişey mi
Ya alerjisi mi arttı çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

Eline sağlık canım

Ya alerjisi mi arttı çok geçmiş olsun
Teşekkür ederiiz Dün titreme ve ishal de başladı korktum iyice başka bişey mi var acaba diye de kan alındı sonuçları güzel geldi çok şükür ilaçlar toparlayacak inşallah şimdilik hiç hali yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…