- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Sabah kötüleşmişti 4 tane iğne Yapmışlar kan falan aldılarNasıl oldu lokum. İyi mi biraz daha
Geçmiş olsun kaç aylıkBenimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Geçmiş olsun neyi varBenimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Geçmiş olsun neyi varmış canımBugün bişey yapamadım tüm günümüz veterinerde geçti şimdi bitti işimiz
Geçmiş olsun kuzumBenimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Çok geçmiş olsun canımBugün bişey yapamadım tüm günümüz veterinerde geçti şimdi bitti işimiz
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallahBenimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Nasıl oldu lokum. İyi mi biraz daha
pawlover lokuma ne oldu kız ne dediler
Geçmiş olsun neyi varmış canım
Geçmiş olsun kuzumneyi varmış şimdi nasıl?
Kızlar çok sağolunÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun önemli bişey miBenimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Çok geçmiş olsun canımBenimde bebeğim ateşlendi kızlar akşam hastaneye götürdüm. Hiç bı iş yok bende de
Eline sağlık canımselam kızlar
kahvaltı mutfak toplama
evi tamamen supur sil toz al
akşam yemeği
balkon yıkama
eşarplar katlandı
çekmece düzeltildi
yarına kazandibi yaptım
çamaşır katlandı yerleşti beyazlar yikadim kurumuş topladım katlanacak
ütü çıktı yine başa bela yarın ödev gelir diye attım dolaba
iki şişe şeftali dogdum dogradim konserve için
bulasik bitti
ama bende bittim bu tempoya spor var yürüyüş var gitmiyor bu zalim kilolar zaten
yarın yatili misafirim geliyor memleketten 3 yada dört gün uzak olunca günübirlik imkansız malum
birde tayin işi var çıkarsa toplanmak lazım eşim bugün tadilata verdiği pantolonların almış utulermisin dedi bende yok yarın ödev o dedim yuzume bakıyor anlamadı garip nasıl güldüm bende
Ya alerjisi mi arttı çok geçmiş olsunKızlar çok sağolunpek iyi değil ama olacak inşallah, yine iğne olduk bugün 3-4 gün de hap içecek
Geçmiş olsun önemli bişey mi
12 temmuz ödevi
Kavanoz koyduğunuz yeri düzenlemek
Ütü yapmak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
E Elif_Eylul
mn5822
Mor Vampirella
zambak86
E Esmacns
K KurkmantoluS
Mehfam
jnci
Teşekkür ederiizÇok geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Ya alerjisi mi arttı çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunnTeşekkür ederiiz ❤ Dün titreme ve ishal de başladı korktum iyice başka bişey mi var acaba diye de kan alındı sonuçları güzel geldi çok şükür ilaçlar toparlayacak inşallah şimdilik hiç hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?