Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın Nego cugum.2 hafta şubeden çalışmanın bedeli tum evi dip bucak temizlemek olacak.makyaj masasından başlamak ziyadesiyle lüks benim icin

Beni de ekler misiniz hanımlar listeye
Tabi ki aktif olmak şartıyla, hoş geldin
günaydın kizlar güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Bende burdayim Nego yoldan geldim evdeyim bugun temizlik var zaten yaparim söylediklerini merak etme
Nasıl geçti canım yolculuk, günaydın
Günaydın Nego cugum.2 hafta şubeden çalışmanın bedeli tum evi dip bucak temizlemek olacak.makyaj masasından başlamak ziyadesiyle lüks benim icin
Kolay gelsin canım, bol bol maraton yapar bitirirsin
Gunaydin kizlar
Buzluktan milfoy cikardim. Onu yapip spora gececegm
Günaydın canım
Negom hastayım iki üç gündür. İşteyim bi de hasta hasta çalışıyorum. Bana bi kaç gün müsaade.....
Çok geçmiş olsun canım neyin var

Tabi ki aktif olmak şartıyla, hoş geldin

Nasıl geçti canım yolculuk, günaydın

Kolay gelsin canım, bol bol maraton yapar bitirirsin

Günaydın canım

Çok geçmiş olsun canım neyin var
Günaydın negomiyi degil neden dersen sıcak eylul meselesi var biliyosun arabada artik bittiii bitttiii deyip durdu yani geldik demek istiyo kendileri gittik geldik hallettik cok şükür

Evden şimdiye kadar çoktan çıkmam lazımdı ama tahmin edin ne yapıyorum; temizlik.
Evi elden geçire geçire bir hal oldum
Eşimin dün çıkardıkları kirlide gözüme battı attım makineye yıkandı. Kirlide duracağına, çamaşır telinde temiz dursun daha iyi mantığı galiba bu Neyse akşama kurur kaldırır artık donunu
Evi bir kere daha süpürdü sildim. Pis olduğundan değil manyaklıktan, dün akşam üzeri temizlemiştim sabah tekrar süpürgeyi açınca dur birde sileyim dedim. Mutfağın camı, buzdolabı yine el izi sabah silmiştim kalkar kalkmaz tam kapıdan çıkmak üzeri tekrar sileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…