- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Dondurucuyu temizlemek süper bir fikir teşekkür ederim18 temmuz ödevi
Buzdolabının dondurucu bölümünü temizlemek, ayrıca dondurucusu olanlar orayı da temizleyebilir
Nevresim değiştirmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
Mehfam
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
Mervesat
@Hilal15
2 gündür çok yoğunum temizlik, misafir. Yarın döncen inşallahYeni gelen hanımlar tekrar hoş geldiniz, telefon bozulunca iki gün çok ilgilenemedim, umarım hep birlikte temiz düzenli evlerimiz olur, birbirimizi motive ederek bunu başarırız
Liste de adı olmayan eksik olan varsa lütfen bana bildirsin
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
Mehfam
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
Mervesat
@Hilal15
Ben varım, 13:00'de başlayalım inşaallahkızlar 13.00 da bi gayret iş yapayım dedim maratona gelmek isteyen olur mu ki
Son 1 dakika o zamanBen varım, 13:00'de başlayalım inşaallah
Kiz sen nerelisin kete falan hemde o saatte mi yaptın yoksa Allahım sana geliyorumBu saate kadar yaptıklarım
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Dondurucuya yiyecek yapmıştım onları attım (kete, sarma, kurabiye)
Çamaşır yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Kahvaltı hazırladım
18 temmuz ödevi
Buzdolabının dondurucu bölümünü temizlemek, ayrıca dondurucusu olanlar orayı da temizleyebilir
Nevresim değiştirmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
Huhhhuuuu ben dün degistim nevresimlerimi hocammmm
Bayram öncesi çok iyi oldu bu ödev.18 temmuz ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
Mehfam
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
Mervesat
@Hilal15
Yaş daha genç sanırımKaynanamda kızıyor her gün halı mi çırpılır yapma diyordu 6 metrekare tek başıma çırpıyorum baya yoruldum
Eline sağlıkSuan anneme geldim gelmeden nevresimleri makinaya atmisdim ben gitmeye bitecek sekilde iyiki atmisim
Olursun olursun, çoğumuz aynı durumdayızHosbulduk canim cok tesekurler, insallah canim iyi motive olup gunde en az 50 defa dagilan evimiduzene sokabilirim
Geldi canım dün, akraba yaptı sağolsun biz parça aldık.benim telefonu dün aldım negooo seninki ne durumda
Halısız evi daha çok seviyorum benGünaydın Nego,
Yukarıdaki arkadaşları toplayıp bize gelir misinizHalılar gelmedi sinirimden yerimde duramıyorum. Yedek halım da yok Bugün genel bir silip süpürme yapacağım
8 bence harika bir saat, 5.30 - 6- 6.30 arası kalkma saatleri benimkilerinhayirli sabahlar arkadaslar anladigim kadariyla bazi arkadaslarin benim gibi cocuklari varbenimkiler tatil oldugu icin 9felan yatiyor sabah 8de ucude kalkmis oluyor neyseki kizimin yaz okulu Pazatesi basliyo eski marathon kosturmamiza devam edecez insallah
Sağol canım dün yapmıştım bugün attımMaşallah eline sağlık
Sağol canım hoş buldumGünaydın canım hoşgeldin ☺
Ben nevresimleri alayım. Çünkü o daha kolay
Yaa akşam mutfağı toplayıp yayın diye boşa demiyorum ben10 gün daha annemdeyim, sabah hızlıca evi topladım annemler bahçe işinde. Çamaşır as topla katla şimdi ütü yapıcam. Bulaşıklar makinaya sığmadıbitince boşaltım gene doldurcam akşamdan bırakmanın cezasııı
Kolay gelsin2 gündür çok yoğunum temizlik, misafir. Yarın döncen inşallah
Yok ya hu sabah nerde onca şeyi yapayım, dün yaptımKiz sen nerelisin kete falan hemde o saatte mi yaptın yoksa Allahım sana geliyorum
Olur tabi ki, amaç okuyanlar gaza gelsin motive olsunBen aksam ne yaptigimi yazamiyorum ya pek giremiyorum aksamlari yemekti caydi beyimle oglanlarla ilgilenmekti derken telefon aklima gelmiyor o yuzden dün yaptiklarimi simsi yazsam da kabul olur umarim
Nevresimlerimi degistirdim
Tuvalet banyoyu bir guzel temizledim
Balkonlarimi sildim
Herseyi kaldirip sirkeledim bir guzel sildim elcegizimle
Onceki gunku 2 makina camasiri katladim yerlestirdim yeniden makinayi calistirdim serdim.
Bulasiklari da doldurdum makinaya calistirdim ama yerlestirmedim
Tabi aralarda epey tuvalete gittik oglanlarla bolca tuvalet yikamali bir gundu yaniii
Tamam canım, yönetime durumu bildir ama ikinci hesap sıkıntı olmasınSelamlar 1 haftadır topige giremiyorum çünkü otomotiv giriyodum şifreyi ,telefonu guncelleyince şifremi unuttum ,hangi email adresimi kullandigimida unuttum :) eski hesabımı buldum tesadüfen meva888 hesabinin yerine bunu kullanacağım bı sure@negoo
Bitirdin mi canım, ben oturdum valla şimdi çok ayakta kalamiyorum.Son 1 dakika o zaman
Kahve molası verdimBitirdin mi canım, ben oturdum valla şimdi çok ayakta kalamiyorum.
Afiyet olsunKahve molası verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?