Akşam çıkarsın diyicem ama misafir varmış. Spor sabah işe başlamadan yapıldı yapıldı yoksa araya hep bir şey giriyorAma henuz gunluk sporum
olan ne yuruyusumu yaptım ne de boostedimi☹
Iyiymis markasi modeli ney? Benim iki kucuk cocugum var koltuklarla mutfak halisi cok kirleniyorEvet seviyorum ben, özelikle koltuklar için güzel bir şey. Çıkan kirli suyu görünce iyi ki diyorsun
Yediklerim az sinsin boostedi yapayim, gecede bisiklete binerim, yuruyuse cikmam belki bisikleyle daha kisa surede istedigim eforu sarfedebilirimAkşam çıkarsın diyicem ama misafir varmış. Spor sabah işe başlamadan yapıldı yapıldı yoksa araya hep bir şey giriyor
Benimki fantom ama daha iyi modeller var, alacaksan onlardan tavsiye ederim.Iyiymis markasi modeli ney? Benim iki kucuk cocugum var koltuklarla mutfak halisi cok kirleniyor
Ay bu vucut kitle endeksi etiketini nasil yaptin Nego :)Eline sağlık
Hadi ya bnmde icime kurt düştü bakBen yikattim sonrasında koltuk gıcırdadı o yüzden çok onyargiliyim
Tesekkur ederim ben bi bakiyimBenimki fantom ama daha iyi modeller var, alacaksan onlardan tavsiye ederim.
14 yıl olmuştur alalı.
Fakir, ihlas onların makineleri daha güzel.
Canım hesap detaylarındanAy bu vucut kitle endeksi etiketini nasil yaptin Nego :)
Rica ederimTesekkur ederim ben bi bakiyim
hay Allah yaa çok zor bir durum..bende gece emzirmesini bıraktım ilk zamanlar belli saatlerde kalkıp çok ağlıyordu ama beni istiyordu yani meme için ağlıyordu sonra geçti..seninki farklı bir durum ve gece lambası falan sanmıyorum yani karanlıkla ilgili değildir bence ama bilemedim hiçHayır kaynanam normalde uyutmuyor aynı binadayiz herkesi istiyor sace beni ve eşimi istemiyorum hep aynı saatte uyanıyor ilaç verdiğim zaman uyanmaz hastalandığında ilaç veriyorum o gece hiç uyanmaz gunduz uykusundada böyle yapmaz sadece gece uykusu gece lambası yakıyoruz yine aynı bı türlü anlam veremedim kriz geçiriyor emzirmeden kestigimden beri 2 ay oldu
hiç belli olmuyor ama koltuğun üzerine su dökersen öyle olur tabi ama bundan sonra yıkatmam kendim silerim su dökmeden temizleyenler varmış belki onları denerim kışa girerkenHadi ya bnmde icime kurt düştü bak
Ben yıkattım memnunum hiç bi deformasyon felan olmadıKizlar bir de hiç koltuk yikattiniz mi?
Evet ztn çığlıklar atarak ağlıyor normal bı şekilde değilGece terörü diye bir durum var, o olabilir. Bilinçsiz bir şekil de çığlık çığlığa ağlıyor mu?
Emzirdigim zaman yarım saatte bir uyandırdı o yüzden kestim insanlar kesersen düzelir diyordu kesintisiz uyur diyorlardı daha Beter oldu eşim kızıyor niye kestin diye çok kötü yanı uykusuz sarhoş gibi evde onu susturmaya çalışıyorumhay Allah yaa çok zor bir durum..bende gece emzirmesini bıraktım ilk zamanlar belli saatlerde kalkıp çok ağlıyordu ama beni istiyordu yani meme için ağlıyordu sonra geçti..seninki farklı bir durum ve gece lambası falan sanmıyorum yani karanlıkla ilgili değildir bence ama bilemedim hiç
Bende ılkkez duyuyorum canım kv nı istemesi çok tuhaf geldi inşallah geçerEmzirdigim zaman yarım saatte bir uyandırdı o yüzden kestim insanlar kesersen düzelir diyordu kesintisiz uyur diyorlardı daha Beter oldu eşim kızıyor niye kestin diye çok kötü yanı uykusuz sarhoş gibi evde onu susturmaya çalışıyorum
Ben isteyerek bırakmadım çok hastaydım mecbur kaldım ama gerçekten uykusu düzene girdi..bence senin bebiste bir sıkıntı var onu bulsan gerisi çözülür. Mesela oğlum daha küçüktü 2-3 aylık falandı uyurken sıçrayıp uyanıp çok ağlıyordu kucağıma alınca sakinleşip uyuyordu falan sonra düşündüm ne zaman nasıl başladı falan kayinvalidem iki elinin üzerine yatırıp hoplatiyordu yavaşta olsa ağlarken susuyordu bende yaptım kaç deda susturma yolu bulunca insan düşünmüyor sonra acaba korkuyordu diye düşündüm ve kimseye yaptırmadım bende dahil 2gune geçti sıçraması uykuda ağlaması kalmadı...belki benimkininde tam olarak anlayamadığın bir sorunu vardır çünkü gece emzirmedigin için böyle yapmaz..seni isteyip ağlasa anlardım meme istiyor diye ama bu farklı bir durum benceEmzirdigim zaman yarım saatte bir uyandırdı o yüzden kestim insanlar kesersen düzelir diyordu kesintisiz uyur diyorlardı daha Beter oldu eşim kızıyor niye kestin diye çok kötü yanı uykusuz sarhoş gibi evde onu susturmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?