Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam çıkarsın diyicem ama misafir varmış. Spor sabah işe başlamadan yapıldı yapıldı yoksa araya hep bir şey giriyor
Yediklerim az sinsin boostedi yapayim, gecede bisiklete binerim, yuruyuse cikmam belki bisikleyle daha kisa surede istedigim eforu sarfedebilirim

Iyiymis markasi modeli ney? Benim iki kucuk cocugum var koltuklarla mutfak halisi cok kirleniyor
Benimki fantom ama daha iyi modeller var, alacaksan onlardan tavsiye ederim.
14 yıl olmuştur alalı.
Fakir, ihlas onların makineleri daha güzel.

hay Allah yaa çok zor bir durum..bende gece emzirmesini bıraktım ilk zamanlar belli saatlerde kalkıp çok ağlıyordu ama beni istiyordu yani meme için ağlıyordu sonra geçti..seninki farklı bir durum ve gece lambası falan sanmıyorum yani karanlıkla ilgili değildir bence ama bilemedim hiç

selam kızlar
sabah kahvaltı
mutfağı topladım
banyo tuvalet
bebeği yikadim
ev supurdum
buzlugu temizledim
akşam yemeği
spor yürüyüş
en son mutfağı topladım
tayin çıktı ankaraya imza işi kaldı eşya toplamaya başlamam lazım gözümde büyüyor
içinizde ankarada ikamet eden varmi

Ara salon kilimi yıkandı
Ev süpürüldü silindi
Klozet wc çamaşır suyu ile yıkandı
bulaşık Makinesi boşaltıldı tekrar dolduruldu
Tezgah üstündeki temiz bulaşıklar kaldırıldı
Yatak odası toplandı
Çiçekler sulandı
Kuşun kafesi komple temizlendi, suyu ve yemi değiştirildi
Kişisel bakım yapıldı
Ayakkabılık düzenlendi

Emzirdigim zaman yarım saatte bir uyandırdı o yüzden kestim insanlar kesersen düzelir diyordu kesintisiz uyur diyorlardı daha Beter oldu eşim kızıyor niye kestin diye çok kötü yanı uykusuz sarhoş gibi evde onu susturmaya çalışıyorum

Bende ılkkez duyuyorum canım kv nı istemesi çok tuhaf geldi inşallah geçer gündüz yormayı dene istersen bi de

Ben isteyerek bırakmadım çok hastaydım mecbur kaldım ama gerçekten uykusu düzene girdi..bence senin bebiste bir sıkıntı var onu bulsan gerisi çözülür. Mesela oğlum daha küçüktü 2-3 aylık falandı uyurken sıçrayıp uyanıp çok ağlıyordu kucağıma alınca sakinleşip uyuyordu falan sonra düşündüm ne zaman nasıl başladı falan kayinvalidem iki elinin üzerine yatırıp hoplatiyordu yavaşta olsa ağlarken susuyordu bende yaptım kaç deda susturma yolu bulunca insan düşünmüyor sonra acaba korkuyordu diye düşündüm ve kimseye yaptırmadım bende dahil 2gune geçti sıçraması uykuda ağlaması kalmadı...belki benimkininde tam olarak anlayamadığın bir sorunu vardır çünkü gece emzirmedigin için böyle yapmaz..seni isteyip ağlasa anlardım meme istiyor diye ama bu farklı bir durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…