Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık canım

9 buçuğa kadar zor oyalıyor um bıraksam benimkide 8 de yatcak sabahın köründe kalkıyor sonra :) 19 aylik canım diş azilar da çıktı ama başka çıkarmı bilmiyorum
o uyuyunca akşam rahat ediyorum o yüzden güzel oluyor 8 de yatması ve benimki de 19 aylık ve canı sıkılmıştır ondan yapıyordur

Nevresimi bu sabah değiştirdim, bilmeden ödevi yapmış oldum :)
Bu sabah temizlikle başladı
Evi süpürdüm, sildim
Toz aldım
Çamaşır makinesini açtım, bitince çamaşırları astım
Wc banyo ovdum yıkadım

Klasik haftalık temizliği yaptım yani, bir ara buzdolabı içini silmem lazım

Eline sağlık
Nevresimleri dun yikamistim iyi denk geldi :) dondurucuyu yakin zamanda temizleyp düzenlemistim.

Yapilacaklar
Camasir ve nevresimler katlanacak, buzdolabinin içi silinecek
Kolay gelsin
Kizlar bir de hiç koltuk yikattiniz mi?
Benim makinem var kendim yıkıyorum bazen

EVET 21 yaşındayım

o uyuyunca akşam rahat ediyorum o yüzden güzel oluyor 8 de yatması ve benimki de 19 aylık ve canı sıkılmıştır ondan yapıyordur
Bsy soruncam arkadaşlar benim kızımda 19 aylık gece ağlama krizleri tutuyor bütün binayı ayağa kaldırıyor beni ve babasını istemiyorum kaynanam gelince susuyor onu uyutuyor tekrar evine gidiyor napicam nasıl baş edicem bilmiyorum

Kaynanan mi uyutuyor normalde acaba onu istiyor tekrardan ve rüya dicem ama her gecede aynısı olmaz ki

Kaynanan mi uyutuyor normalde acaba onu istiyor tekrardan ve rüya dicem ama her gecede aynısı olmaz ki
Hayır kaynanam normalde uyutmuyor aynı binadayiz herkesi istiyor sace beni ve eşimi istemiyorum hep aynı saatte uyanıyor ilaç verdiğim zaman uyanmaz hastalandığında ilaç veriyorum o gece hiç uyanmaz gunduz uykusundada böyle yapmaz sadece gece uykusu gece lambası yakıyoruz yine aynı bı türlü anlam veremedim kriz geçiriyor emzirmeden kestigimden beri 2 ay oldu

Sabah kalktim nevresimleri makinaya attim
Ortaliği topladim
Makina acmadim farasala butun odalari öyle bir aldim
Buzdolabini dun yapmisdim
Tuvaleti yikadim omer asafin cantasini hazirlayip annemlere gittim
Oradankahvalti hazirladik yedik topladik
Tekrar ev icin uola cikyim gelirken market alisverisi yaptim
Onları yerlestirdim
Nevresimleri serdim
Misafirim gelicek aksama aynalari tekrardan sildim
Kek yaptim
Bilasik makinasiji calistirdim birazdan bosalticam
Nevresimleri takicam
2 saat utu yaptim yerlestirdim
Omer Asaf zaten surekli gezen dagitici gibi, arkasini surekli toplamam lazim
Kendime yemek hazirladim suann yiuorum
Aksama zaten yoğun gecer ama simdiden yoruldum

Gece terörü diye bir durum var, o olabilir. Bilinçsiz bir şekil de çığlık çığlığa ağlıyor mu?

Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…