- 12 Haziran 2019
- 19.778
- 122.004
- 598
- 37
Ben de onu yazmaya gelmiştimSaat 12 de maraton varrrr
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
@Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
@KARACAY
Rutubet olan duvara spreyi şişeyle çamaşır suyu sıkma olayını kim yazdıysa Allah razı olsun ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Dün 1 saatte bitecek duvarı 15 dakikada bitirdim sağolun canlar sağol topik sahibiNego
Valla abartmıyorum bonusum. Her seferinde yoruluyordum zor oluyordu. Lifle ciflemeyi bile yaptımKokusu geldi burnuma ya rutubet yok ama bende sıkmak istedim duvarlara
Ben de giricem dip köşe, çok işim var çookGeleyim de yatak odasına bi dip köşe gireyim
Ben tabi kiRutubet olan duvara spreyi şişeyle çamaşır suyu sıkma olayını kim yazdıysa Allah razı olsun ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Dün 1 saatte bitecek duvarı 15 dakikada bitirdim sağolun canlar sağol topik sahibiNego
Sık bekle bitti ne silmesi dostummmValla abartmıyorum bonusum. Her seferinde yoruluyordum zor oluyordu. Lifle ciflemeyi bile yaptımdün o kadar kolay oldu ki köyden gelince duvarı komple silesim var
Valla abartmıyorum bonusum. Her seferinde yoruluyordum zor oluyordu. Lifle ciflemeyi bile yaptımdün o kadar kolay oldu ki köyden gelince duvarı komple silesim var
peki patron zaten daha birsey yapmadim kahvalti disindaSaat 12 de maraton varrrr
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
@Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
@KARACAY
Yav yeter dip köşe dile gelip "yeter silme bizi" diyecek yakındaBen de giricem dip köşe, çok işim var çook
Ben tabi ki
Çok çektim o dertten o yüzden iyi bilirim. Hala banyo ve wc niin rutubetten kararan yerlerine sıkıyorum. Silmek küf mantarın yayıyor
Hele minnoş minnoş minnoooşşş hele hele minnoş minnoşşHele minnoş pek bi minnoşsun bugün
Şöyle bi bezle üstünden geçtim bekleyecek zamanım yoktu. Bide yerler domestoslu su olmuştu sildimSık bekle bitti ne silmesi dostummm
Bonusum benim mopum yok kiYa ben sildim mopla dalga dalga dalga dalgaaaaaa oldu.
Yeniden silmem gerek neyle silsem ki
Dışını geçen silmiştim. İçini temizlerim Bugün21 temmuz ödevi
Bulaşık makinesi iç dış temizleyelim
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
@Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
Ah canım ben yatak odasından ne çektim, o zaman araştırıp bunu bulmuştum ha tabi o çamaşır suyu kokusu da beni çok hasta etti, ona dikkat et yapınca canları aç dışarı çıkın mümkünse, ben öyle yapıyordum artık. Şükür bu yıl olmadı ama banyo falan hala oluyor ama fıs fıs yapıyorum gidiyor.Yav yeter dip köşe dile gelip "yeter silme bizi" diyecek yakında
Allah razı olsun negom senden valla büyük yükten kurtuldum sonunda. Geçen sene banyom simsiyah olmuştu silene kadar canım çıkmıştı
Hiç silme silersen daha çok yayılıyor daha çabuk küfleniyor canım, yere de gez seriyorum sıkarkenŞöyle bi bezle üstünden geçtim bekleyecek zamanım yoktu. Bide yerler domestoslu su olmuştu sildim
Bonusum benim mopum yok ki
Ne fısfısı oAh canım ben yatak odasından ne çektim, o zaman araştırıp bunu bulmuştum ha tabi o çamaşır suyu kokusu da beni çok hasta etti, ona dikkat et yapınca canları aç dışarı çıkın mümkünse, ben öyle yapıyordum artık. Şükür bu yıl olmadı ama banyo falan hala oluyor ama fıs fıs yapıyorum gidiyor.
Silince leke kalıyor, fıs fısla bembeyaz oluyor birde
Çamaşır suyunu sulandırıp sprey şişeye koyuyoruz küflü yerlere sıkıyoruz canımNe fısfısı o
Kolay gelsin canımpeki patron zaten daha birsey yapmadim kahvalti disinda
Niye şaşkın emojiDışını geçen silmiştim. İçini temizlerim Bugün
Evet denedim, amacın lavabo içini beyazlatmaksa maalesef işe yaramıyor, memnun kalmadım.Hem hamilelikten , hem de alerjiden dolayı çamaşır suyu kullanamıyorum. Bingo oksijen çamaşır suyunda koku yok deniliyor. Kullanan var mı acaba?
Ah canım ben yatak odasından ne çektim, o zaman araştırıp bunu bulmuştum ha tabi o çamaşır suyu kokusu da beni çok hasta etti, ona dikkat et yapınca canları aç dışarı çıkın mümkünse, ben öyle yapıyordum artık. Şükür bu yıl olmadı ama banyo falan hala oluyor ama fıs fıs yapıyorum gidiyor.
Silince leke kalıyor, fıs fısla bembeyaz oluyor birde
Gündüz yapıp camları açtım kuzum. Köyden gelince dediğin şekilde tekrar yaparım. Yorulmayınca zevkli geldiHiç silme silersen daha çok yayılıyor daha çabuk küfleniyor canım, yere de gez seriyorum sıkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?