Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kokusu geldi burnuma ya rutubet yok ama bende sıkmak istedim duvarlara

Geleyim de yatak odasına bi dip köşe gireyim
Ben de giricem dip köşe, çok işim var çook
Ben tabi ki
Çok çektim o dertten o yüzden iyi bilirim. Hala banyo ve wc niin rutubetten kararan yerlerine sıkıyorum. Silmek küf mantarın yayıyor

Ben de giricem dip köşe, çok işim var çook

Ben tabi ki
Çok çektim o dertten o yüzden iyi bilirim. Hala banyo ve wc niin rutubetten kararan yerlerine sıkıyorum. Silmek küf mantarın yayıyor
Yav yeter dip köşe dile gelip "yeter silme bizi" diyecek yakında
Allah razı olsun negom senden valla büyük yükten kurtuldum sonunda. Geçen sene banyom simsiyah olmuştu silene kadar canım çıkmıştı

Yav yeter dip köşe dile gelip "yeter silme bizi" diyecek yakında
Allah razı olsun negom senden valla büyük yükten kurtuldum sonunda. Geçen sene banyom simsiyah olmuştu silene kadar canım çıkmıştı
Ah canım ben yatak odasından ne çektim, o zaman araştırıp bunu bulmuştum ha tabi o çamaşır suyu kokusu da beni çok hasta etti, ona dikkat et yapınca canları aç dışarı çıkın mümkünse, ben öyle yapıyordum artık. Şükür bu yıl olmadı ama banyo falan hala oluyor ama fıs fıs yapıyorum gidiyor.
Silince leke kalıyor, fıs fısla bembeyaz oluyor birde

Şöyle bi bezle üstünden geçtim bekleyecek zamanım yoktu. Bide yerler domestoslu su olmuştu sildim

Bonusum benim mopum yok ki
Hiç silme silersen daha çok yayılıyor daha çabuk küfleniyor canım, yere de gez seriyorum sıkarken

Ne fısfısı o

peki patron zaten daha birsey yapmadim kahvalti disinda
Kolay gelsin canım
Dışını geçen silmiştim. İçini temizlerim Bugün
Niye şaşkın emoji
Hem hamilelikten , hem de alerjiden dolayı çamaşır suyu kullanamıyorum. Bingo oksijen çamaşır suyunda koku yok deniliyor. Kullanan var mı acaba?
Evet denedim, amacın lavabo içini beyazlatmaksa maalesef işe yaramıyor, memnun kalmadım.
Çamaşır suyunu hafta da bir wc ye birde mutfak lavabo içine kullanıyorum, onun harici cif krem wc temizleyici kullanıyorum günlük. Eskiden çok kullanırdım azalttım bende.

Hiç silme silersen daha çok yayılıyor daha çabuk küfleniyor canım, yere de gez seriyorum sıkarken
Gündüz yapıp camları açtım kuzum. Köyden gelince dediğin şekilde tekrar yaparım. Yorulmayınca zevkli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…