Korkarak açtım mesajınıama bana çok yüklenme dedim cam silmek ne demek
Bende yine başlıyorum bonusum. O zaman 15.00 da tekrar görüşelim mi
Sizin eve bej bir uğrayayımSon 1 saattir temizliğe başlıcaz inş. Dur Müge bitsin dur su içelim dur bacağım kaşındı gibi bahanelerle oturuyoruz
Eline sağlıkBeni. Sabahtan bütün işler bitti maraton işini şimdi okudum sabah yataklar toplandi bulaşık kaldırıldı evler supuruldu bulaşık makinesi isc dış temzkendi mutfak dolapları dıştan temizlendi çamaşır asıldı poğaça yaptım alt komşuya ineceğim çamaşır kuruyunca toplayıp utu yapacağım
Eline sağlıkBonus çocuklar koymadı ki iş yapayım bahane de olabilir tabi bilemedim şimdi
Sofrayı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Mutfağı topladım
Ocağı sildim
Tezgahı temizledim
Koltuk altlarına oyuncaklar birikmiş oraları temizledim
Yatakları topladım toz aldım
Çamaşırları topladım
Pikeleri nevresimleri yıkamıştım onlarla birlikte çamaşırları da katladım yerleştirdim
Koltuk örtüsünü yıkamıştım serdim
Birazdan devam edicem
Eline sağlıkLimonsuzzcay sıcak bunaltıyo bende çok ilerleyemedim daha.
Yatak topladım
Beyaz çamaşır katladım
3 odanın camını sildim.
Mutfak camını ve balkonunu sildim
Salonun camları büyük şimdi yeni su yaptım iki camıda silip cam işini topluca bitirmiş olucam inşallah.
Dk tutucam bitince bakıcam kaç dk da siliyomuşum ikisini.
Ben de 1 camı yarım saatte siliyorumOhooo yarım saatte bi cam sildim gelip sıralar şimdi limonsuz ama büyük cam bide önünde cam var
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsunMerhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Bugün yeni yeni kendime evime bakmaya çalışıyorum haliyle.
Bi şekilde yaşamaya devam ediyor insan.
Velhasıl 11den beri mutfak temizliği ile uğraşıyorum bende
Dolap içleri makinalar vs..
Hepimize kolay gelsin.
Nego
Eline sağlıkBu saate kadar yaptıklarım;
*Yatak toplandı.
*Bulaşıklar toplanıp makine açıldı, Ocak tezgah, silindi.
*2 makine çamaşır yıkandı, kurudu, katlanıp yerleştirildi.
*Kilerimi duzenleyip atilacaklari ayirdim.
Kahvemi içtikten sonra salonu, mutfağı supurup yer silme, bulaşık makinesini temizleme ve son olarak yemekleri yapıp bugünü bitirmeyi planlıyorum.
Amin.. Allah razı olsunAllah rahmet eylesin, başınız sağ olsun
Verme elineSabah kahvaltı hazirla kaldir makinaya at calistir bitti yerleştir,mutfak süpürüldü,
Oturma odasını supurdum tekrardan dagildi
Yatak odasını toparladı, süpürdüm,çamaşırları katların,banyoyu yikadim,wc,klozet vs.
Dun koltuk ortulerini kirlantlerini yikamistimkiii serdim tamda cikolatali ellerini yastıklara ortulere silmis birde baktim heryer cikolata olmus sonra gene cikarttim yikadim astım birde oturmusum mutfak yapısına sürmüş daha dun yikadim halıyı gene yıkanmış oldum astim kuruyo
Tamam balım ne olacak dinlen senLimonsuz ben yazdıktan sonra daha devam edemedim çok halsizleştim bişeyler hazırladım çocuklara yesinler diye bende yedim.
Benzinim bitmiş meğer
Çok üzüldüm kuzumMerhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Bugün yeni yeni kendime evime bakmaya çalışıyorum haliyle.
Bi şekilde yaşamaya devam ediyor insan.
Velhasıl 11den beri mutfak temizliği ile uğraşıyorum bende
Dolap içleri makinalar vs..
Hepimize kolay gelsin.
Nego
Bonus işte geldim
1 badi
2 pantolon
8 tişört
1 gömlek
5 eşarp
2 tane de pardesü ütüledim
Tek tek yazdım ki çok görünsün
Sonrada süpürge yaptım kahve molası verdim☺
Sağol kuzum. Allah razı olsun. Amin inşallahÇok üzüldüm kuzumbaşınız sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?