Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son 1 saattir temizliğe başlıcaz inş. Dur Müge bitsin dur su içelim dur bacağım kaşındı gibi bahanelerle oturuyoruz
Sizin eve bej bir uğrayayım
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık

Bu saate kadar yaptıklarım;
*Yatak toplandı.
*Bulaşıklar toplanıp makine açıldı, Ocak tezgah, silindi.
*2 makine çamaşır yıkandı, kurudu, katlanıp yerleştirildi.
*Kilerimi duzenleyip atilacaklari ayirdim.

Kahvemi içtikten sonra salonu, mutfağı supurup yer silme, bulaşık makinesini temizleme ve son olarak yemekleri yapıp bugünü bitirmeyi planlıyorum.

Merhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Bugün yeni yeni kendime evime bakmaya çalışıyorum haliyle.
Bi şekilde yaşamaya devam ediyor insan.
Velhasıl 11den beri mutfak temizliği ile uğraşıyorum bende
Dolap içleri makinalar vs..
Hepimize kolay gelsin.
Nego

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun

Eline sağlık

Sabah kahvaltı hazirla kaldir makinaya at calistir bitti yerleştir,mutfak süpürüldü,
Oturma odasını supurdum tekrardan dagildi
Yatak odasını toparladı, süpürdüm,çamaşırları katların,banyoyu yikadim,wc,klozet vs.
Dun koltuk ortulerini kirlantlerini yikamistimkiii serdim tamda cikolatali ellerini yastıklara ortulere silmis birde baktim heryer cikolata olmus sonra gene cikarttim yikadim astım birde oturmusum mutfak yapısına sürmüş daha dun yikadim halıyı gene yıkanmış oldum astim kuruyo

Verme eline

Çok üzüldüm kuzum başınız sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…