- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aslında bunu yaptım ama kendisi değiştiriyor utangaç yapmıştımKolay gelsin canım
Niye şaşkın emoji
Evet denedim, amacın lavabo içini beyazlatmaksa maalesef işe yaramıyor, memnun kalmadım.
Çamaşır suyunu hafta da bir wc ye birde mutfak lavabo içine kullanıyorum, onun harici cif krem wc temizleyici kullanıyorum günlük. Eskiden çok kullanırdım azalttım bende.
Lavabolara, wc'ye kullanıyorum normalde ama hamileliğin başından beri eşime dokturup temizlettim. Bingo'nun kokusu yok doye duyunca alıp denesem mi dedim.Niye şa
şet denedim, amacın lavabo içini beyazlatmaksa maalesef işe yaramıyor, memnun kalmadım.
Çamaşır suyunu hafta da bir wc ye birde mutfak lavabo içine kullanıyorum, onun harici cif krem wc temizleyici kullanıyorum günlük. Eskiden çok kullanırdım azalttım bende.
Bunu buraya yazıp bizi uyandırdığın için allah senden de razı olsun. Ben görmemiştim çünkü geçen seferRutubet olan duvara spreyi şişeyle çamaşır suyu sıkma olayını kim yazdıysa Allah razı olsun ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Dün 1 saatte bitecek duvarı 15 dakikada bitirdim sağolun canlar sağol topik sahibiNego
Ben de maratondayım ama yemek maratonundaSaat 12 de maraton varrrr
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Eliff Eylull
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
@KARACAY
Hem hamilelikten , hem de alerjiden dolayı çamaşır suyu kullanamıyorum. Bingo oksijen çamaşır suyunda koku yok deniliyor. Kullanan var mı acaba?
Ooooh kaptım duayıBunu buraya yazıp bizi uyandırdığın için allah senden de razı olsun. Ben görmemiştim çünkü geçen seferhayatımız kolaylaştı. Bende silenlerdendim
Saat 12 de maraton varrrr
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Eliff Eylull
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
@KARACAY
Bende 10 gündür paslıyımTamam bonusum ama bana fazla yüklenme acemiyim
bir sürü bir sürü sey oldu yazmasi uzun sürer , belki özelden yazarim :) buralardayim simdi . yeniden hazirim adam olmayaHoş geldin neredeydin
Merak ettimbir sürü bir sürü sey oldu yazmasi uzun sürer , belki özelden yazarim :) buralardayim simdi . yeniden hazirim adam olmaya
Çok güzel alışkanlıklar edinmişsinkomsum rahatsiz diye eletrik süpürgesini 13 gibi acicam diye anlastik ,bu yüzden daha hic bir is yapmadim . sadece yayinti topladim . evi süpürüp islak silicem ve toz alicam bugün .
burda olmadigim süre icinde kazandigim bazi aliskanliklar var ama yani saldim cayira mevlam kayira yasamadimyikadigim camasir kurur kurumaz bir tsört bile ciksa ütülenecek ,üsenmeyip hemen ütülüyorum evde artik daglar kadar ütü birikmiyor , galiba en cok bundan gurur duyuyorum :) kullandigim seyi hemen yerine kaldirmakta aliskanlik oldu , ev halkinada söyleye söyleye alistirdim yada sadece cenemi actirmamak icin yapiyorlar bilmiyorum
Ben de tuvalet ve lavabo için kullaniyorum çamaşır suyunu ama kokusu beni mahvediyor. Hamile oldugumdan beri hiç kullanmadım eşime yaptırdım ama Bingo'yu duyunca merak ettim. Teşekkür ederim, bi alıp deniycemNego memnun değilmiş ama ben memnunum. Ben çamaşır suyunu sadece tuvalete kullanıyorum onun dışında hiç kullanmıyorum. Cif ve bingo oksijen kullanıyorum ben genelde temizlikte birde sirke ve karbonat
Korkarak açtım mesajınıLimonsuzzcay sıcak bunaltıyo bende çok ilerleyemedim daha.
Yatak topladım
Beyaz çamaşır katladım
3 odanın camını sildim.
Mutfak camını ve balkonunu sildim
Salonun camları büyük şimdi yeni su yaptım iki camıda silip cam işini topluca bitirmiş olucam inşallah.
Dk tutucam bitince bakıcam kaç dk da siliyomuşum ikisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?