Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aslında bunu yaptım ama kendisi değiştiriyor utangaç yapmıştım

Lavabolara, wc'ye kullanıyorum normalde ama hamileliğin başından beri eşime dokturup temizlettim. Bingo'nun kokusu yok doye duyunca alıp denesem mi dedim.

Bunu buraya yazıp bizi uyandırdığın için allah senden de razı olsun. Ben görmemiştim çünkü geçen sefer hayatımız kolaylaştı. Bende silenlerdendim

Hem hamilelikten , hem de alerjiden dolayı çamaşır suyu kullanamıyorum. Bingo oksijen çamaşır suyunda koku yok deniliyor. Kullanan var mı acaba?
Nego memnun değilmiş ama ben memnunum. Ben çamaşır suyunu sadece tuvalete kullanıyorum onun dışında hiç kullanmıyorum. Cif ve bingo oksijen kullanıyorum ben genelde temizlikte birde sirke ve karbonat

komsum rahatsiz diye eletrik süpürgesini 13 gibi acicam diye anlastik ,bu yüzden daha hic bir is yapmadim . sadece yayinti topladim . evi süpürüp islak silicem ve toz alicam bugün .

burda olmadigim süre icinde kazandigim bazi aliskanliklar var ama yani saldim cayira mevlam kayira yasamadim yikadigim camasir kurur kurumaz bir tsört bile ciksa ütülenecek ,üsenmeyip hemen ütülüyorum evde artik daglar kadar ütü birikmiyor , galiba en cok bundan gurur duyuyorum :) kullandigim seyi hemen yerine kaldirmakta aliskanlik oldu , ev halkinada söyleye söyleye alistirdim yada sadece cenemi actirmamak icin yapiyorlar bilmiyorum

bir sürü bir sürü sey oldu yazmasi uzun sürer , belki özelden yazarim :) buralardayim simdi . yeniden hazirim adam olmaya
Merak ettim
Çok güzel alışkanlıklar edinmişsin

Beni. Sabahtan bütün işler bitti maraton işini şimdi okudum sabah yataklar toplandi bulaşık kaldırıldı evler supuruldu bulaşık makinesi isc dış temzkendi mutfak dolapları dıştan temizlendi çamaşır asıldı poğaça yaptım alt komşuya ineceğim çamaşır kuruyunca toplayıp utu yapacağım

Nego memnun değilmiş ama ben memnunum. Ben çamaşır suyunu sadece tuvalete kullanıyorum onun dışında hiç kullanmıyorum. Cif ve bingo oksijen kullanıyorum ben genelde temizlikte birde sirke ve karbonat
Ben de tuvalet ve lavabo için kullaniyorum çamaşır suyunu ama kokusu beni mahvediyor. Hamile oldugumdan beri hiç kullanmadım eşime yaptırdım ama Bingo'yu duyunca merak ettim. Teşekkür ederim, bi alıp deniycem

Bonus çocuklar koymadı ki iş yapayımbahane de olabilir tabi bilemedim şimdi
Sofrayı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Mutfağı topladım
Ocağı sildim
Tezgahı temizledim
Koltuk altlarına oyuncaklar birikmiş oraları temizledim
Yatakları topladım toz aldım
Çamaşırları topladım
Pikeleri nevresimleri yıkamıştım onlarla birlikte çamaşırları da katladım yerleştirdim
Koltuk örtüsünü yıkamıştım serdim
Birazdan devam edicem

Limonsuzzcay sıcak bunaltıyo bende çok ilerleyemedim daha.

Yatak topladım
Beyaz çamaşır katladım
3 odanın camını sildim.
Mutfak camını ve balkonunu sildim
Salonun camları büyük şimdi yeni su yaptım iki camıda silip cam işini topluca bitirmiş olucam inşallah.
Dk tutucam bitince bakıcam kaç dk da siliyomuşum ikisini.

Korkarak açtım mesajınıama bana çok yüklenme dedim cam silmek ne demek
Bende yine başlıyorum bonusum. O zaman 15.00 da tekrar görüşelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…