Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yolunu gözlüyorum burda
Bu aralar geç kalkıyorum daha doğrusu uyanamıyorum, 7.30 da kalktım zorla.
Çocuklarla uğraştım evi topladım.
Büyüğe günlük program yaptık beraber, çok boş geçiriyor zamanını yoksa. Kendi istediği saatler de kısa ders çalışma, günlük rutinini oluşturduk
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım

Bugünkü görevden ben muafim galiba dün gece yatmadan caydanligimi temizlemistm, mutfak camını da sildim. Diğerleri bekleyebilir bir süre daha.
Ayrıca şehir dışından gorumcem geldi, bugün kayinvalideme gideceğim.

Oh ne güzel eline sağlık
Aman dikkat et malum korona var.

Ben daha toparlmaya başlamadım eşim oğlum denize gittiler amcası kuzeni falan erkek erkeğe.

Okula gidip arkadaş kitaplarını alıcakmışız siz aldınız mı?
Bende bi program yapıcam inşallah.
Kendi istediği saat çok mantıklı öyle konuşayım.
Cüzü bitirtip kurana geçirirsem hele çook güzel olucak

Perşembe alıcaz okuldan kitabı.
Kendi istediği saat olunca başta itiraz etse de hoşuna gitti yazdıkça, anneye yardım, spor, kardeşle oyun, tablet saati, sure ezberleme gibi günlük rutinler de var. Kuranı Kerim için diyanetinkini mi takip ediyorsun, onu da yavaş ilerlettik, şimdi programa soktuk. Kitap her gün okuyor zaten zorla da olsa onu da saatli yapayım, beraber okuruz daha iyi olur.
Günlük tutturmak istiyorum birde, yazısı iyice bozulacak.
Böyle yazdım ama 15 - 20 dakikalık planlar bunlar, arada molalar uzun uzun.

Son düzenleme:
Benim camlar dün bitti zaten.
Salonu ayrıntılı süpürüp sildim orada bitti.

Diğer odalaroda dip köşe yaptım mı tamamdır. Kurbanı gönderdik zaten bu sene
Dün salon ve mutfak camını sildim, ya zaten yaz temizliği yapalı ne oldu ki, perde falan yıkamam üç ay olmadı daha çünkü, onun harici bir oturma odası koltuklarını yıkarım bende.
Babam midye baklava istedi onu yapıcam, ablam da istedi
Benim işim az gibi çok beğendiler, bayram da yaptığımı buzluğa atmıştım onlara nasip oldu bayıldılar.
Kurbanı bağış mı yaptınız, bicim bahçe de kesildiği için keseriz büyük ihtimalle
günaydın kizlar
Nego daha once hic çaydanlık patlatmadim ben
Yanlış yazmış yine

Yok diyanete hiç bakamadık ki.

Okulda kuran kursu açılmıştı cuma günleri kursa kalıyodu orda ilerlemişti biraz ama aylardır unuttu.
Şimdi dedim ben göstericem gerisini.
Cüzü hızlı tıkır tıkır okursa kurana geçince kolay olur.
Mahreçleri çıkarıyoruz bide mahreçli okutuyorum.
Küçük sureleride yazarak ezberletmem lazım.
Yatmadan öncede ezber olanları her akşam okutursam aklına kazınır inşallah.

Bismillahillezi duası vardı kısa onu depremden sonra okudum her gece korunma duası diye dua ettik ezberledi duya duya

Tabi ya daha nolduki ekimden önce elimi sürmem perdelere salonda zaten daha 1,5 ay oldu heralde. Kurbanı bağış yaptık evet.

Tatlı işi var dimi bayramlaşma olur bu sefer diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…