Günaydın canımGünaydın ❤
Bu aralar geç kalkıyorum daha doğrusu uyanamıyorum, 7.30 da kalktım zorla.Yolunu gözlüyorum burda
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Bayram temizliğine başlıyor muyuz haftaya mı başlasam geç mi olur bilemedim
Ben başladım canım dün ufak ufak. Zaten çok pis değil ev, camlar silinecek, dip köşe silerim tamamBayram temizliğine başlıyor muyuz haftaya mı başlasam geç mi olur bilemedim
22 temmuz ödevi
İhtiyacı olanlar için cam silmek
Çaydanlık patlatmak, içini temizlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
E Elif_Eylul
mn5822
zambak86
Mehfam
Birtekefem
Poni Bon
Pinky93
cyd86
mirjam
Lili 38
Mervesat
H Hilal15
meva888
KARACAY
Oh ne güzel eline sağlıkBugünkü görevden ben muafim galibadün gece yatmadan caydanligimi temizlemistm, mutfak camını da sildim. Diğerleri bekleyebilir bir süre daha.
Ayrıca şehir dışından gorumcem geldi, bugün kayinvalideme gideceğim.
Yok ben üşendim de kendime yoldaş arıyorum haftaya basliycaz diyen olursa diye :))Ba ba çalışkan öğrenciye bak erkenden bayram temizliği soruyo hocanın gözüne mi girecen he
Bu aralar geç kalkıyorum daha doğrusu uyanamıyorum, 7.30 da kalktım zorla.
Çocuklarla uğraştım evi topladım.
Büyüğe günlük program yaptık beraber, çok boş geçiriyor zamanını yoksa. Kendi istediği saatler de kısa ders çalışma, günlük rutinini oluşturduk
Günaydın canım
Ben başladım canım dün ufak ufak. Zaten çok pis değil ev, camlar silinecek, dip köşe silerim tamam
Perşembe alıcaz okuldan kitabı.Ben daha toparlmaya başlamadım eşim oğlum denize gittiler amcası kuzeni falan erkek erkeğe.
Okula gidip arkadaş kitaplarını alıcakmışız siz aldınız mı?
Bende bi program yapıcam inşallah.
Kendi istediği saat çok mantıklı öyle konuşayım.
Cüzü bitirtip kurana geçirirsem heleçook güzel olucak
Dün salon ve mutfak camını sildim, ya zaten yaz temizliği yapalı ne oldu ki, perde falan yıkamam üç ay olmadı daha çünkü, onun harici bir oturma odası koltuklarını yıkarım bende.Benim camlar dün bitti zaten.
Salonu ayrıntılı süpürüp sildim orada bitti.
Diğer odalaroda dip köşe yaptım mı tamamdır. Kurbanı gönderdik zaten bu sene
Yanlış yazmış yine
Perşembe alıcaz okuldan kitabı.
Kendi istediği saat olunca başta itiraz etse de hoşuna gitti yazdıkça, anneye yardım, spor, kardeşle oyun, tablet saati, sure ezberleme gibi günlük rutinler de var. Kuranı Kerim için diyanetinkini mi takip ediyorsun, onu da yavaş ilerlettik, şimdi programa soktuk. Kitap her gün okuyor zaten zorla da olsaonu da saatli yapayım, beraber okuruz daha iyi olur.
Günlük tutturmak istiyorum birde, yazısı iyice bozulacak.
Bçyıe yazdım ama 15 - 20 dakikalık planlar bunlar, arada molalar uzun uzun.
Dün salon ve mutfak camını sildim, ya zaten yaz temizliği yapalı ne oldu ki, perde falan yıkamam üç ay olması daha çünkü, onun harici bir oturma odası koltuklarını yıkarım bende.
Babam midye baklava istedi onu yapıcam, ablam da istedi
Benim işim az gibiçok beğendiler, bayram dac yaptığımı buzluğa atmıştım onlara nadip oldu bayıldılar.
Kurbanı bağış mı yaptınız, bicim bahçe de kesildiği için keseriz büyük ihtimalle
Yanlış yazmış yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?