biseyler yazmaya geldim ama vazgectim cok sey yapmisiniz benimkisi böcek oldu yaninda
Amin. SağolunBaşınız sağolsun
az daha yapam o zaman
Ben iş yaparken ablasindan istemis oda vermis delircem sanirimVerme eline
İyi oluyor demi çok görünüyorUlanbi daha ütüyü aynen böyle yazıcam
Herşey benim duvarları çamaşır suyuyla temizledim dememle başladı galibaÖff ne öyle hevesli gibi gösterdiysem kendimi
Herşey benim duvarları çamaşır suyuyla temizledim dememle başladı galiba
Basiniz sagolsun canimMerhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Bugün yeni yeni kendime evime bakmaya çalışıyorum haliyle.
Bi şekilde yaşamaya devam ediyor insan.
Velhasıl 11den beri mutfak temizliği ile uğraşıyorum bende
Dolap içleri makinalar vs..
Hepimize kolay gelsin.
Nego
Ohhh misVerdin burnuma burnuma
Eline sağlıkSabah kahvaltı hazirla kaldir makinaya at calistir bitti yerleştir,mutfak süpürüldü,
Oturma odasını supurdum tekrardan dagildi
Yatak odasını toparladı, süpürdüm,çamaşırları katların,banyoyu yikadim,wc,klozet vs.
Dun koltuk ortulerini kirlantlerini yikamistimkiii serdim tamda cikolatali ellerini yastıklara ortulere silmis birde baktim heryer cikolata olmus sonra gene cikarttim yikadim astım birde oturmusum mutfak yapısına sürmüş daha dun yikadim halıyı gene yıkanmış oldum astim kuruyo
Eline sağlıkBonus işte geldim
1 badi
2 pantolon
8 tişört
1 gömlek
5 eşarp
2 tane de pardesü ütüledim
Tek tek yazdım ki çok görünsün
Sonrada süpürge yaptım kahve molası verdim☺
Alt alta yaz çok görünürbiseyler yazmaya geldim ama vazgectim cok sey yapmisiniz benimkisi böcek oldu yaninda
Benim deeKovada suyum yerde süpürgem duruyo anladin sen
Aaa söylemedin mi, ah kocacım çok yoruldum mu dedin yoksaOhhh miskocişim bile çok iyi olmuş dedi☺bilse ki fısfıs sıkıp kolayca sildim
Yok yalan olmasın diye bişey demedimsöylemedin mi, ah kocacım çok yoruldum mu dedin yoksa
Eline sağlıkBende yatak odası hariç tüm odaları süpürüp toz aldım
Banyo wc lavobolari ovdum
Çöp kovalarını dezenfekte ettim
Şuan evin halini görseniz yalan dersiniz küçük bey oyuncak dağıtmış her yereşimdi ödevi yapmaya gidiyorum oyuncak ta toplayim :)
Ohhh miskocişim bile çok iyi olmuş dedi☺bilse ki fısfıs sıkıp kolayca sildim
temizlik sarkisi ararken bu cikti kahretmesin simdi de dilime takildi 3 gün gezerim böyle
Gözüm kanadıevi
topladim
bulasiklari
makinaya
koydum
alt dolaplari
sildim
masa
sandalye sildim
balkonu
yikadim
camasir
astim
digerlerini
makinaya attim
yemek
yaptim
yikanan
camasirlari katladim
evi süpürdum
sildim
toz aldim
Kulağım kanadı
temizlik sarkisi ararken bu cikti kahretmesin simdi de dilime takildi 3 gün gezerim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?