• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınn herkesee

Bugünkü ödevimiz kolaymış
Ben fırsat buldukça girneye çalışıyorum çok aktif değilim ama yazdıkalrınızı okuyunca gaza geliyorum

Bulaşık makinesi ve çanaşır makinesini geçen gün silmiştim buzdoşabına da el atarım bugün
Ve kaç gündür evi temizlemiyorum
Bugün güzel bi ev temizliği yqpmayı planlıyorum inşallah

Bu arada geçen günkü ödevimiz
Tüller perdeler fonlar hepsini bi hafta önce yıkadım tertemiz oldular :)
Taşınırken yıkamamıştım
Yeni eve uzun geldi
Önce tadilata gönderdim gelince de yıkayıp astık :)
Ben en çok toplu temizliklerde en son
Yıkanmış tülden yayılan yumuşatıcı kokusunu sevyorım
O zaman geçrrkten heh ev temizlendi diyorum :)
Bugün güne erken başkadım :)

Saat 5 30 da kahvaltı hazırlandı
Kahvaltı sofrası toparlandı
Bulaşıklar duruyor biraz uyuyup öyle yapayım dedim kerahati bekliyorum :)
Ellerine sağlık canım 😍 seni ödevlere etiketliyim mi?
perde görevi vermeliydin negoş :işsiz:@Negohatun
Yarın veririm inşaallah
Günaydın herkese ödevi yapınca yazarim Nego Nego
Tamam canım

Sabah düzenli ev düzenli hayat topiginde bi aydınlanma yaşadım hayatımın her alanına düzen getirme şeklinde hemen 20 dakika bisiklet sürdüm ev bisikleti bu arada surerken de küba ve hindistan hakkında belgesel izledim inanılmaz mutluyum hepinize teşekkürler kahvemi içip temizlik ve yemek yapacağım sizler neler yapıyonuz gelişim icin

Sabah düzenli ev düzenli hayat topiginde bi aydınlanma yaşadım hayatımın her alanına düzen getirme şeklinde hemen 20 dakika bisiklet sürdüm ev bisikleti bu arada surerken de küba ve hindistan hakkında belgesel izledim inanılmaz mutluyum hepinize teşekkürler kahvemi içip temizlik ve yemek yapacağım sizler neler yapıyonuz gelişim icin
Bu aralar stresliyim ben, kitap okuyorum ama ona bile kendimi veremiyorum, psikolojik hastalıkları anlatan filmlere merak saldım bu ara

Back
X