Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sagolasin nego reis şimdi bebemi buyuttum kahvaltı edeciiiim sonra da baslayaciiim
Bu arada gece tencere ve tavalarida elden geçirdim
aaaa evet tenceleri bende yaptim iki tanesi kaldi yemek vardi cekmecelerden de ikisi bitti biri kaldi. bugun aksam ocak ile beraber aradan cikaririm.

olcam ben olcam ama iste yarin sil supur toz wc leri yapsam icim daha rahat edecek. iyi ki buradayim 15 gundur topik topik geziyordum. aktif bulabilmek icin. son dakika offf yeter derken buraya denk geldim. kolay gelsin hepimizeee

Evden çıkmadan ödev tamam negom
Eline sağlık canım
Tadını çıkar zaten canım, daha çook minik
Günaydın..
Bulaşık makinesine yerleştirilen bardağın içinden dökülen su gibiyim bugün
O nasıl oluyor öyle
Günaydın Nego Ocağı günde 3 kez siliyorum desem takıntılıyım ocaga yemek ısıtsam siliyorum :) ütü yapayım ben onun yerine gömlek var kaldı nezamandır.
Ocağın gözlerini de kulak çöpüyle temizledin mi
Annem her akşam temizler onu ohhh bugün denize gidebilirim hocacığım
Oh sen gez biz ödev yapalım
Oo Allah kolaylık versin, inşaat işi zor
olcam ben olcam ama iste yarin sil supur toz wc leri yapsam icim daha rahat edecek. iyi ki buradayim 15 gundur topik topik geziyordum. aktif bulabilmek icin. son dakika offf yeter derken buraya denk geldim. kolay gelsin hepimizeee
Olursun tabi akşamları çalışan arkadaşlarla maraton yapabilirsin mesela.
kk birinci noteri Mor Vampirella CKbeautyandsheer K klbk33 D dstn33
Aklıma gelenleri yazdım

belki onumuzdeki hafta yaparim. simdilik yarin tam gun bos iken yapayim diye dusunuyorum. ☺

Maratonum bitti 12 buçukta başladım. Kahvaltıdan sonra kızım küçük olanı aşağı indirdi,diğer oğlum kendi odalarını süpürürken bende 1 sepet siyahları katladım, bir makine renklileri attım. Pencereler uzun uzun cam,balkon ful cam ve hep parmak izi,el izi yetişe bildiklerimi sildim.
Blaşık mak boşaltıp kahvaltıyı kaldırdım. Mutfağı topladım,kalan odaları süpürdüm,toz aldım. Banyo wc temizledim. Çocuklar geldi oğlanı yıkadım,oturdum uyutuyorum. Sonra bir duş alıp serilicem sıcak mahvetti
Yemege Allah kerim hiç canım almıyor

12.30 da mı negom
Saat yazmıştım güya ama çıkmamış
12.30 1.30 arasıydı
Maraton neydi maraton emekti
Benim evi poh götürüyordu
E ne duruyorsun kalk temizle o vakit
Eline sağlık
Buhar makinesiyle girişiyorum ben yağlar kirler fışkırıyor kıyıda köşedeki tavsiye ederim
Buhar makinesi çok uzak bir ihtimal benim için

Evveettt bende uzun Bi aradan sonra maratonu mu anlatayım bariii
Önce kahvaltı sofrası kalktı sonra oturma odası silindi süpüruldu tozlar ve camlar silindi sonra iki yatak odasına geçildi ikisinin de aynı şekilde süpüruldu tozlar alındı onların camlar temizdi cam önlerini sildim sadece (kayınvalidem le yaşıyorum o yüzden iki yatak odası var) lavabo banyo silindi aynaları silindi. Salonun tozlar alındı çiçekler sulandı en son mutfağa geçtim bulaşıklar yıkandı masa silindi ocak parlatildi makine boşaltıldı mutfak balkonu ve mutfak süpüruldu oyuncaklar toplandi yaklaşık 5 kez öğle yemeği yendi bulaşığı kaldırıldı oğlanı yıkadım ve şimdi uyuttum sanırım benimde gözler gidecek ama yıkayıp astigim çamaşırlar var onlar kurudu onlari toplayıp kaldiricam birde ütü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…