Sagolasin nego reis şimdi bebemi buyuttum kahvaltı edeciiiim sonra da baslayaciiimHoş geldiniz
Zamanla olur, üç çocuk başlı başına büypk iş zatenolduğu kadar yaparsın, her şeye yetişemeyiz, canımız sağolsun önemli olan bu
Yarın maraton çağrısı yaparım katılan olur
Güzel haberler al inşaallah
Şifa olsun mama, düzene girer inşaallah
Kolay gelsin
Günaydın canım
Dinlen boş ver, akşama kadar koşturuyorsun zaten
Etiketler çorba oldu iyice
Oyy ne tatlısınYaa canım iki gündür siteye girince etiket yapayım ne oldu ne yaptı diye sorayım diyordum benkafam dalgın bu ara unutuyorum girdikten sonra
Tabi ki her zaman yer var
Nasıl geçti düğün vs?
Hayırlı olsun canımOyy ne tatlısıncoronadan dolayı kimseyi riske atmamak için düğün yapmadık negom biliyosun ben sağlık personeliyim zaten o yüzden kimseyi riske atmamak için evde ailelerle kına yaktım ertesi gün de nikah yaptım. Şükür üstünden 20 gün geçti kimseye bir şey olmadan atlattık
Teşekkür ederimm ne güzel bir sabahHayırlı olsun canım
mutluluk huzur eksik olmasın yuvandan
Süper11 ağustos ödevi
Ocağı ayrıntılı temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Eliff Eylull
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Gsyabk
mavidelisiii
LuckyMom
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınTeşekkür ederimm ne güzel bir sabahsanki yolda yürürken uzun zamandir gormedigim sevdigim birine denk geldim nasılsınn gözlerim seni aradi hep :)
Ne güzel düşünmüşsünüz canım, keşke herkes sizin gibi düşünüp uygulasaOyy ne tatlısıncoronadan dolayı kimseyi riske atmamak için düğün yapmadık negom biliyosun ben sağlık personeliyim zaten o yüzden kimseyi riske atmamak için evde ailelerle kına yaktım ertesi gün de nikah yaptım. Şükür üstünden 20 gün geçti kimseye bir şey olmadan atlattık
BeklerimSpor topigi acmissin oraya da bakayimn zayiflama topiklerinde yarışıyorum yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo evde yaparim insallah bi gidip göz atayim
Sen zaten hamaratsin dort cocukla maşallahİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Baya oldu döneli buralarda takılıyorum artıkbelki kızlardan bi hamaratlık falan bulaşır
Amin cumlemizinNe güzel düşünmüşsünüz canım, keşke herkes sizin gibi düşünüp uygulasa
Allah ağzınızın tadını daim etsin, huzur bulun yuvanızda
Beklerim
Allah mutlu mesut etsin canım. ❤❤❤❤Günaydın negoevlenicem diye bi küçük izin istemiştim evlendim geldim evime düzene giriyor gibi hayatım gelebilir miyim artık çalışan bir ev hanımı olarak
Annem her akşam temizler onu ohhh bugün denize gidebilirim hocacığım11 ağustos ödevi
Ocağı ayrıntılı temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Eliff Eylull
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Gsyabk
mavidelisiii
LuckyMom
Hayırlı olsun, Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin inşaallahGünaydın negoevlenicem diye bi küçük izin istemiştim evlendim geldim evime düzene giriyor gibi hayatım gelebilir miyim artık çalışan bir ev hanımı olarak
Allah mutlu mesut etsin canım. ❤❤❤❤
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin inşaallah
Allah acil şifa versin....Günaydın.
Çok yakın zamanda tekrar gelicem inşallah. Bayramdan beri hastalıkla uğraşıyoruz. Dua edin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?