Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sagolasin nego reis şimdi bebemi buyuttum kahvaltı edeciiiim sonra da baslayaciiim
Bu arada gece tencere ve tavalarida elden geçirdim

Yaa canım iki gündür siteye girince etiket yapayım ne oldu ne yaptı diye sorayım diyordum ben kafam dalgın bu ara unutuyorum girdikten sonra
Tabi ki her zaman yer var
Nasıl geçti düğün vs?
Oyy ne tatlısın coronadan dolayı kimseyi riske atmamak için düğün yapmadık negom biliyosun ben sağlık personeliyim zaten o yüzden kimseyi riske atmamak için evde ailelerle kına yaktım ertesi gün de nikah yaptım. Şükür üstünden 20 gün geçti kimseye bir şey olmadan atlattık

Hayırlı olsun canım
mutluluk huzur eksik olmasın yuvandan

Teşekkür ederimm ne güzel bir sabah sanki yolda yürürken uzun zamandir gormedigim sevdigim birine denk geldim nasılsınn gözlerim seni aradi hep :)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Baya oldu döneli buralarda takılıyorum artık belki kızlardan bi hamaratlık falan bulaşır

Ne güzel düşünmüşsünüz canım, keşke herkes sizin gibi düşünüp uygulasa
Allah ağzınızın tadını daim etsin, huzur bulun yuvanızda
Spor topigi acmissin oraya da bakayimn zayiflama topiklerinde yarışıyorum yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo evde yaparim insallah bi gidip göz atayim
Beklerim

Nego Sağ ol canım benim.
Aslında daha 2 aylık olmadık ve iyi emiyoruz bu yüzden henüz spora dair bir girişimim olmadı,tam gaz yiyoruz
72,5 kiloyum şu an. Aslında ben 67 olduğumu düşünüyordum tartı yanılttı beni sağ olsun
Kilo bana yakışıyor 2 hamileliğimden sonra hep eski formuma döndüm.
Açıkçası bunda çok zayıflamak değil niyetim sıkılaşmak istiyorum(3 çocukla nasıl olacaksa)
Yeni topiğin hayırlı olsun canım şimdilik bakmakla yerineceğimKendimi hazır hissettiğimde katılırım size inşallah

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Baya oldu döneli buralarda takılıyorum artık belki kızlardan bi hamaratlık falan bulaşır
Sen zaten hamaratsin dort cocukla maşallah
Ne güzel düşünmüşsünüz canım, keşke herkes sizin gibi düşünüp uygulasa
Allah ağzınızın tadını daim etsin, huzur bulun yuvanızda

Beklerim
Amin cumlemizin

Günaydın nego evlenicem diye bi küçük izin istemiştim evlendim geldim evime düzene giriyor gibi hayatım gelebilir miyim artık çalışan bir ev hanımı olarak
Allah mutlu mesut etsin canım. ❤❤❤❤

Herkeslere gunaydiiiin
geceleri sıcaktan ve yuz ustu yatamamaktan dolayi pek uyuyamiyorum birkaç gündür. Heralde sabaha karşı serinde dalmışım, geç uyandım bugün. Ayın 20'si gibi evde boya badana yapılacak, asma tavan yapılacak, ardından da tüm evin parkesi degisecek. Bu yuzden tüm evi yavaş yavaş topluyorum. Yıkanacak herşeyi elden geçirmeye çalışıyorum. Allah'tan son 3-4 senede evimi eşya olarak epey sadelestirdim, ortalıkta gereksiz kalabalık yok.
Neyse ben kahvaltımı yapıp kalan işlere baslayayim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…