- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Tek çocukla bu kadar tukeniyorsam 3 çocukla naparim düşünemiyorum maşallah sizeya diyorum diyorum ama deniycem bakalim. olacakmi. bende calisiyorum 3 tane kucuk cocuk bi yerlerden basladim bakalim. ancak odevleri yetistorebiliyorum o da aksamlari.
ahh saatim uysa da gelsem.Hadi kimler maratona var
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Birtekefem
Hiç fırsatı kaçırma zatenSaat yazmıştım güya ama çıkmamış
12.30 1.30 arasıydı
E ne duruyorsun kalk temizle o vakit
Eline sağlık
Buhar makinesi çok uzak bir ihtimal benim için
Göbek sıkılastırma egzersizleri var onları yapabılırsın. Kuzenım krem verdı sürüp spor yapınca göbek toparlanıyomus bana cok ucuk geldi ama denemedim denedıgımde yazarım. Gogusler için fıkrım yok bende muzdarıbim o konudaBirsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Eline sağlıkEvveettt bende uzun Bi aradan sonra maratonu mu anlatayım bariii
Önce kahvaltı sofrası kalktı sonra oturma odası silindi süpüruldu tozlar ve camlar silindi sonra iki yatak odasına geçildi ikisinin de aynı şekilde süpüruldu tozlar alındı onların camlar temizdi cam önlerini sildim sadece (kayınvalidem le yaşıyorum o yüzden iki yatak odası var) lavabo banyo silindi aynaları silindi. Salonun tozlar alındı çiçekler sulandı en son mutfağa geçtim bulaşıklar yıkandı masa silindi ocak parlatildi makine boşaltıldı mutfak balkonu ve mutfak süpüruldu oyuncaklar toplandi yaklaşık 5 kez öğle yemeği yendi bulaşığı kaldırıldı oğlanı yıkadım ve şimdi uyuttum sanırım benimde gözler gidecek ama yıkayıp astigim çamaşırlar var onlar kurudu onlari toplayıp kaldiricam birde ütü var
Küçük hedefler koysan kendine, mesela üç gün abur cubur yemiycem diye, uzun hedefler gözde büyüyor, üç gün sonunda küçük bir kaçamak ödülü koysan güb içinde ye ama akşam değil. Sonra ki hedefin beş gün olsun, beş gün sonunda yine küçük bir kaçamak ödülü. Böyle böyle alışırsın belki.ahh saatim uysa da gelsem.
Nego spora devam ediyorum. 4 ders oldu sanırım. 3te 1i bitti.
abur cuburu da tam kesebilsem çok iyi olacak. yapamıyorum bir türlü olmuyor. illa ki bir yerde bir şeyler atıştırırken buluyorum kendimi.
Seni seviyorumHiç fırsatı kaçırma zaten
Yarın iznimde temizlicem inşallah
Eline sağlıkMutfaga ayrıntılı girdim
Buzdolabını duzenledım
Makınaya bulasıkları kaldırdım
Dolapların dagınık olanları duzenledım
Evi topladım
Wc yıkadım
Makınaya camasır attım
Banyoyu sildim
Bu kadar
Eline sağlıkEv supurulup silindi toz alindi 2odayida bitirdim,mutfak tezgah ocak silindi,banyo bitti mutfak halısı yıkandı kurudu,2makina camasir astim bebemi uyuttum simdi yemek yapicam.kahvemi icimdebiii
Mantıklı görünüyor. Deneyeyim. Bugün başlamış olayım. daha abur cubur yemedim. ilk hedefim, ctesi sabahına kadar.Küçük hedefler koysan kendine, mesela üç gün abur cubur yemiycem diye, uzun hedefler gözde büyüyor, üç gün sonunda küçük bir kaçamak ödülü koysan güb içinde ye ama akşam değil. Sonra ki hedefin beş gün olsun, beş gün sonunda yine küçük bir kaçamak ödülü. Böyle böyle alışırsın belki.
Bende spora devam 14 günlük hedef koydum kendime, bugün firesiz 4.günüm
Tuğçe İrtem var youtube da, beğeniyorum onun videolarını, ben yapıyorum.Birsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
annemin bahçesinde anjelik eriklerden vardı. bütün halde dondurucuya koymuş 10-15 tanesini 1 poşete sığacak şekilde. buzlu şekilde çıkarıp üzerine su ekleyip kaynattı. soğuyunca kevgirden geçirdi. şekerini ayarlayıp kızıma meyve suyu olarak verdik.Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Günaydın. Allah şifa versin
Amin inşallah, Teşekkür ederimAllah acil şifa versin....
Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Bende böyle yapıyorum eriğiannemin bahçesinde anjelik eriklerden vardı. bütün halde dondurucuya koymuş 10-15 tanesini 1 poşete sığacak şekilde. buzlu şekilde çıkarıp üzerine su ekleyip kaynattı. soğuyunca kevgirden geçirdi. şekerini ayarlayıp kızıma meyve suyu olarak verdik.
büyük eriklerse böyle de yapabilirsin denemelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?