Düzenli Evimiz & Hayatımız

ya diyorum diyorum ama deniycem bakalim. olacakmi. bende calisiyorum 3 tane kucuk cocuk bi yerlerden basladim bakalim. ancak odevleri yetistorebiliyorum o da aksamlari.
Tek çocukla bu kadar tukeniyorsam 3 çocukla naparim düşünemiyorum maşallah size

12.30 - 14.00 maraton sonucum

Mutfak masasını topladım
Elde yıkanacakları yıkadım, gerisi makineye
Çaydanlığı parlattım
Çocuklara yemek ısıttım, onlar yerken kalan işleri yaptım
Tezgahı, tezgah arasını, mutfak dolaplarının elimin uzandığı yerlerini, tezgah üstündekileri sildim
Ocağı kulak çöpü ve kürdanla temizledim
Beyaz eşyaların yüzünü üstten sildim
Elde yıkadıklarımı kurulayıp kaldırdım
Masayı tekrar topladım, bulaşıklar makineye

Daha işim çok, oyalandım ya hu

Toz alınacak
Ev süpürülecek
Wc, banyo temizlenecek
Akşam yemeği yapılacak
İşim azmış gibi 15 kilo domates aldırdım, onlar buzluğa atılacak

Birsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Göbek sıkılastırma egzersizleri var onları yapabılırsın. Kuzenım krem verdı sürüp spor yapınca göbek toparlanıyomus bana cok ucuk geldi ama denemedim denedıgımde yazarım. Gogusler için fıkrım yok bende muzdarıbim o konuda

Ev supurulup silindi toz alindi 2odayida bitirdim,mutfak tezgah ocak silindi,banyo bitti mutfak halısı yıkandı kurudu,2makina camasir astim bebemi uyuttum simdi yemek yapicam.kahvemi icimdebiii

Eline sağlık
Küçük hedefler koysan kendine, mesela üç gün abur cubur yemiycem diye, uzun hedefler gözde büyüyor, üç gün sonunda küçük bir kaçamak ödülü koysan güb içinde ye ama akşam değil. Sonra ki hedefin beş gün olsun, beş gün sonunda yine küçük bir kaçamak ödülü. Böyle böyle alışırsın belki.
Bende spora devam 14 günlük hedef koydum kendime, bugün firesiz 4.günüm
Hiç fırsatı kaçırma zaten
Yarın iznimde temizlicem inşallah
Seni seviyorum
Eline sağlık
Ev supurulup silindi toz alindi 2odayida bitirdim,mutfak tezgah ocak silindi,banyo bitti mutfak halısı yıkandı kurudu,2makina camasir astim bebemi uyuttum simdi yemek yapicam.kahvemi icimdebiii
Eline sağlık

Mantıklı görünüyor. Deneyeyim. Bugün başlamış olayım. daha abur cubur yemedim. ilk hedefim, ctesi sabahına kadar.

Birsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Tuğçe İrtem var youtube da, beğeniyorum onun videolarını, ben yapıyorum.
Onun karın ve üst vücuda yönelik olanları yapabilirsin. Protein ağırlıklı beslenirsen de kas yaparsın
Şınav göğüsler için epey etkili, duvar şınavı da yapabilirsin ve plank mutlaka düzenli yap çok faydası olur

12.30 - 14.00 maraton sonucum

Mutfak masasını topladım
Elde yıkanacakları yıkadım, gerisi makineye
Çaydanlığı parlattım
Çocuklara yemek ısıttım, onlar yerken kalan işleri yaptım
Tezgahı, tezgah arasını, mutfak dolaplarının elimin uzandığı yerlerini, tezgah üstündekileri sildim
Ocağı kulak çöpü ve kürdanla temizledim
Beyaz eşyaların yüzünü üstten sildim
Elde yıkadıklarımı kurulayıp kaldırdım
Masayı tekrar topladım, bulaşıklar makineye

DEVAMI ⬇

Daha işim çok, oyalandım ya hu

Toz alınacak ✔oturma odasının aldım, ayna sildim
Ev süpürülecek ✔ oturma odasının halı kaldırıldı, koltuklar çekilip süpürüldü, diğer yerler normal süpürüldü
Wc, banyo temizlenecek✔ wc çamaşır sulu bekliyor, banyo tamam
Akşam yemeği yapılacak sebzeli bulgur pilavı yapıcam inşaallah
İşim azmış gibi 15 kilo domates aldırdım, onlar buzluğa atılacak henüz lütfetmedim

Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
annemin bahçesinde anjelik eriklerden vardı. bütün halde dondurucuya koymuş 10-15 tanesini 1 poşete sığacak şekilde. buzlu şekilde çıkarıp üzerine su ekleyip kaynattı. soğuyunca kevgirden geçirdi. şekerini ayarlayıp kızıma meyve suyu olarak verdik.
büyük eriklerse böyle de yapabilirsin denemelik.

Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Bende böyle yapıyorum eriği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…