Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık
Ne çektin bu halılardan be musluk

Bugün nego reis resmen hissederek ödev vermiş 1 leğen dolusu ütüm vardı
Ödevlerimi aldim reisim
Kolay gelsin
şimdi ütü yapcam
Kolay gelsin
N95 taktım nego. Sanırım biraz erken geldik 7 den beri kapının önünde ablam bende 7 bucukta geldim
Yok canım ne erkeni
Ben de dün ütü yapacaktım erindim bugüne kaldı. Bugün ödev olarak verilmese ben bi iki gün daha ellemezdim iyi oldu Ama camların tamamı silinmek istiyor bugün biraz zor gibi
Kolay gelsin camlar da başka zamana artık
Bu sıcakta ütü yapmak işkence olur ben evin tüm camlarını silerim ütü yerine
Sıcak da güneşe karşı cam silinir ama ütü yapılmaz mı
Yazın ütüsüz mü geziyorsunuz
Günaydın kizlar
Günaydın canım
uzun zamandır yazamıyordum. Günaydın ❤ tatilden yeni döndüm sayılır. Akşam beni bekleyen dağ gibi ütü var. Artık kaç günde yaparsam
Günaydın canım

Bu saate kadar yaptıklarımı yazayım ilham olayım

6 da kalktım, biraz telefonla uğraştım, telefonda ki fazlalıkları da temizledim çünkü düzensizlik sevmiyorum hiç bir yerde

Banyoya girmişken lavaboyu ovdum, klozete çamaşır suyu sıktım

Mutfağa girdim çayı koydum, akşamdan iki bardak vardı sadece makineye attım. Kahvaltı için soğan yahnisi yaptım, kahvaltı masasını hazırladım, kocam bey ve çocuklar kahvaltıya oturdu

Ben küçüğün yatağı düzelttim, büyük kendi düzeltiyor, bizim yatağı düzelttim , camı açtım oda kapısını kapatıp çıktım

Yedek tuvalet kağıtlarını astım

Dağınıklığı çocuklar topladı

Niye ayrıntılı yazdım, sabah ki rutinim genel de böyle fikir olsun dedim. Bütün bunları kalkar kalkmaz yapınca rahat oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…