Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego bugün dışarda işlerim vardı onları hallettim. Yengeme konserve yapıyoruz. yarında bana yapcaz evle ilgilenemicem pek Bugün çamaşır yıkadım astım
nevresimleri değiştirdim yıkadım astım.
Pike yıkadım astım.
evi süpürdüm
Çiçekleri suladım
Yemek yaptım
Bide bulaşık makinesini boşalttım Tekrar doldurdum
Ocağı ince temizledim sildim

Ben de 3 kere okudum mesajı hayvanlardan nerde bahsetmiş diye
Kafa dolu olunca
Kolay gelsin canım
Sabahtan akşama kadar oğluş için hastanedeydik. Allahtan dünden yemek vardı da yedik. Sağlık en önemlisi
Hayırdır geçmiş olsun

Birsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Bende şuan tam onun üzerine çalışıyorum canım.. kol göğüs çalışmaya başladım bir de plank yapıyorum hepsine birden yüklenmemek için sonrada göbek sıkılaştırmak için göğüslerden sonra ona yüklenecem. Ben daha önce de sporla ilgilendigim için belirli hareketleri yapıyorum video falan bilmiyorum ama istersen adını ya da tarifini yapabilirim ama aklıma yatan biri görsel varsa o senin için daha rahat olur tabi

Bugün yaptıklarım
Saat 4 e gibi eve geldim
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Mutfağı topladım
Evi topladım
Çarşafları değiştirdim
5 makine çamaşır çıktı onları yıkıyorum daha 1. Makinedeyim
Halıları elde yıkamıştım uçları sararmıştı diğer yerler çok güzel temizlenmiş. Bende sarı yerleri elimde sildim çıktı
Çok yoruldum yarında şok a kavanoz kapağı almaya gidicez gazamız mübarek ola

insallah ev ve duzen konusunda ben eski ben degilim ve sanki hic olamiycam gibigeliyor cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…