Ben de 3 kere okudum mesajı hayvanlardan nerde bahsetmiş diyeA ha ha kendime çok güldüm
Bende çok sağdım süt bilirim
Çok isterim gerçekten var instagramimInstagramin varsa sana birini önerebilirim.. kadın muhteşem.. YouTube de biri var, o da harika
Çok geçmiş olsunSabahtan akşama kadar oğluş için hastanedeydik. Allahtan dünden yemek vardı da yedik. Sağlık en önemlisi
Kafa dolu oluncaBen de 3 kere okudum mesajı hayvanlardan nerde bahsetmiş diye
Kolay gelsin canımNego bugün dışarda işlerim vardı onları hallettim. Yengeme konserve yapıyoruz. yarında bana yapcaz evle ilgilenemicem pek Bugün çamaşır yıkadım astım
nevresimleri değiştirdim yıkadım astım.
Pike yıkadım astım.
evi süpürdüm
Çiçekleri suladım
Yemek yaptım
Bide bulaşık makinesini boşalttım Tekrar doldurdum
Ocağı ince temizledim sildim
Hayırdır geçmiş olsunSabahtan akşama kadar oğluş için hastanedeydik. Allahtan dünden yemek vardı da yedik. Sağlık en önemlisi
Özelden atıyorum canımÇok isterim gerçekten var instagramim
Özelden atamıyorumÇok isterim gerçekten var instagramim
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.Sabahtan akşama kadar oğluş için hastanedeydik. Allahtan dünden yemek vardı da yedik. Sağlık en önemlisi
Saolasın negoooommKafa dolu olunca
Kolay gelsin canım
Hayırdır geçmiş olsun
Sağol Nego. Yavrum 3 aylık oldu ama kafasını tam kaldıramıyor ellerinden tutup kaldırınca. Doktor da bizden yüz bin çeşit tahlil istedi.Kafa dolu olunca
Kolay gelsin canım
Hayırdır geçmiş olsun
İyi çıkar inşallah sonuçlarSağol Nego. Yavrum 3 aylık oldu ama kafasını tam kaldıramıyor ellerinden tutup kaldırınca. Doktor da bizden yüz bin çeşit tahlil istedi.
Bende şuan tam onun üzerine çalışıyorum canım.. kol göğüs çalışmaya başladım bir de plank yapıyorum hepsine birden yüklenmemek için sonrada göbek sıkılaştırmak için göğüslerden sonra ona yüklenecem. Ben daha önce de sporla ilgilendigim için belirli hareketleri yapıyorum video falan bilmiyorum ama istersen adını ya da tarifini yapabilirim ama aklıma yatan biri görsel varsa o senin için daha rahat olur tabiBirsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyi miSabahtan akşama kadar oğluş için hastanedeydik. Allahtan dünden yemek vardı da yedik. Sağlık en önemlisi
Ödevi yaptım. Bugün evdeydim bir sürü de iş yaptım. Mutfak da derli toplu. Huzur içinde uyuyabiliriz artık iyi geceler arkadaşlar11 ağustos ödevi
Ocağı ayrıntılı temizlemek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
@Eliff Eylull
@reyyanK
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Allah yardımcın olsun canım. Bu sayfanın çok faydasını göreceğine inanıyorumya diyorum diyorum ama deniycem bakalim. olacakmi. bende calisiyorum 3 tane kucuk cocuk bi yerlerden basladim bakalim. ancak odevleri yetistorebiliyorum o da aksamlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?