- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Güneş vurmayan camları gün içinde silicem gunesle evi dönerim ne var yani ve mümkün olduğunca ütü istemeyen şeyler tercihim en kötü ihtimal akşam balkonda yaparım yanıyorum vallaKolay gelsin
Kolay gelsin
Yok canım ne erkeni
Kolay gelsincamlar da başka zamana artık
Sıcak da güneşe karşı cam silinir ama ütü yapılmaz mı
Yazın ütüsüz mü geziyorsunuz
Günaydın canım
Günaydın canım
Dağ gibi ütüm vardı o sabah yapayım bu sabah yapayım derken ödev geldi12 ağustos ödevi
Ütü yapmak
Bir cam silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
@Eliff Eylull
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@Birtekefem
Yalnız değilmişimDağ gibi ütüm vardı o sabah yapayım bu sabah yapayım derken ödev geldişimdi öğle sıcağı gelmeden hemen ütüye başlıyorum nego ❤
annemin bahçesinde anjelik eriklerden vardı. bütün halde dondurucuya koymuş 10-15 tanesini 1 poşete sığacak şekilde. buzlu şekilde çıkarıp üzerine su ekleyip kaynattı. soğuyunca kevgirden geçirdi. şekerini ayarlayıp kızıma meyve suyu olarak verdik.
büyük eriklerse böyle de yapabilirsin denemelik.
Bende böyle yapıyorum eriği
Ben pestil yapıyorum süper oluyor çocuklara atıştırmalık veriyorum severek yiyorlar
Pestil bilmiyoum yapabilir miyim ama marmelat ya da hoşaf olacaklar sanırım hoşaf en kolayima gelenBen erikleri yıkayıp suyu süzüldükten sonra birer pisirimlik olacak sekilde direkt posetliyorum. Kışın dondurucudan çıkarıp kaynatip hoşaf yapıyorum gayet güzel oluyor.
Hissederek verilen bir odev12 ağustos ödevi
Ütü yapmak
Bir cam silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
@Eliff Eylull
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@Birtekefem
Kolay gelsin şimdidenPestil bilmiyoum yapabilir miyim ama marmelat ya da hoşaf olacaklar sanırım hoşaf en kolayima gelenhaftasonuna kadar vereyim kararini nasilsa haftaici ugrasamam
Hissederek verilen bir odevbir dolu utum var dunde camasir yikadim ordan da çıkar sabah aceleyle sadece eşimin formasını utuledim gerisini utu masasinin yanina yığdım işe geldim
Dün ocak temizliği yapıldı
Aa boşa gittin tühKavanoz kapağı gelmemiş elimiz boş geri döndük. :/ geldiğimden beri epey iş yaptım. Rabbim nasip ederse kafamdaki işleri bitirmek istiyorum bugün
Günaydıngunaydin herkese izin gunum diye biraz fazla uyudum. cok uyumayi sevmem kafam sersem gibi. bi acilayim bakalim. cayi demledim. bi makine cam. astim bir daha atacagim. bul. mak. yerlestirdim. ciceklerimi sulandi. benim civcivler kahvalti bekliyor. bakalim kendime geleyim temizlige girisecegim. dun ku odevim duruyor daha.
Gece hiç iş yapamam, bravoDün gece 11 den sonra yaptıklarım
Çocuk odasını topladım
Pike takımını değiştirdim
Dağılan çekmece İçlerini topladım
3 makine çamaşır yıkadım astım
Mutfağı bir kez daha topladım
Bir kaç çekmecenin İçlerinin yerini değiştirdim.
Ütüyü alayım canım12 ağustos ödevi
Ütü yapmak
Bir cam silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
@Eliff Eylull
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@Birtekefem
Benim günlükler için kullandığım 1 saat asınca da diğer makine yıkanana kadar kuruyo istanbul da nemli aslında ama benim astığım yer çok rüzgar alıyo o yüzden hemen kuruyo olabilirbirsey soracagim size hani diyorsunuz ya bi kac makine camasir attim diye gun icinde. bu benim makine kaynalli mi bilmiyorum ama en az 1 saat surse yada 1.5 eder 4.5 saat. bide diyorsunuz ya kurudu topladim diye. ben camasir astim mi uzun sure kurumuyor. nemli bi sehir burasi hemde fazlasiyla. sebeb bumu yoksa siz kisa programlar mi kullaniyorsunuz. merak ediyorum.
sanirim oda etkili. ben egeliyim orada dedigin gibi hemen kururdu. ama akdeniz oyle degil.Benim günlükler için kullandığım 1 saat asınca da diğer makine yıkanana kadar kuruyo istanbul da nemli aslında ama benim astığım yer çok rüzgar alıyo o yüzden hemen kuruyo olabilir
Egenin neresiii? Hedeflerm arasında 9 yıl sonra egeye yerleşmek var inşallah hayırlısıylasanirim oda etkili. ben egeliyim orada dedigin gibi hemen kururdu. ama akdeniz oyle degil.
Ben bazen çok severim bazen nefret ederimGünaydın
Kolay gelsin
Gece hiç iş yapamam, bravo
insallah olur ege candir ya. memleketin heryero guzel ama kalbim egede kaldi. aydinliyim ben. izmirde de yasadim. su an antalyadayimEgenin neresiii? Hedeflerm arasında 9 yıl sonra egeye yerleşmek var inşallah hayırlısıyla
Kolay gelsinÜtüyü alayım canım
Günlük giydiklerimizi 1 saatlik programa atıyorum, burası iç anadolu kurak havası, yazın bir saatte kurur, kışın zaten ev içine asıyorum. Beyazları uzun yıkıyorum sadece, onlar da her gün yıkanmıyorbirsey soracagim size hani diyorsunuz ya bi kac makine camasir attim diye gun icinde. bu benim makine kaynalli mi bilmiyorum ama en az 1 saat surse yada 1.5 eder 4.5 saat. bide diyorsunuz ya kurudu topladim diye. ben camasir astim mi uzun sure kurumuyor. nemli bi sehir burasi hemde fazlasiyla. sebeb bumu yoksa siz kisa programlar mi kullaniyorsunuz. merak ediyorum.
Günaydın canımGünaydınlaar
Benim çamarışları balkona asıyorum. Çamaşır asma alanım büyük 3 makina da yıkasam asabilirim. Güneş tam vurduğu için de 2 saatte kuruyorbirsey soracagim size hani diyorsunuz ya bi kac makine camasir attim diye gun icinde. bu benim makine kaynalli mi bilmiyorum ama en az 1 saat surse yada 1.5 eder 4.5 saat. bide diyorsunuz ya kurudu topladim diye. ben camasir astim mi uzun sure kurumuyor. nemli bi sehir burasi hemde fazlasiyla. sebeb bumu yoksa siz kisa programlar mi kullaniyorsunuz. merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?