Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güneş vurmayan camları gün içinde silicem gunesle evi dönerim ne var yani ve mümkün olduğunca ütü istemeyen şeyler tercihim en kötü ihtimal akşam balkonda yaparım yanıyorum valla

gunaydin herkese izin gunum diye biraz fazla uyudum. cok uyumayi sevmem kafam sersem gibi. bi acilayim bakalim. cayi demledim. bi makine cam. astim bir daha atacagim. bul. mak. yerlestirdim. ciceklerimi sulandi. benim civcivler kahvalti bekliyor. bakalim kendime geleyim temizlige girisecegim. dun ku odevim duruyor daha.

Bende böyle yapıyorum eriği
Ben pestil yapıyorum süper oluyor çocuklara atıştırmalık veriyorum severek yiyorlar
Ben erikleri yıkayıp suyu süzüldükten sonra birer pisirimlik olacak sekilde direkt posetliyorum. Kışın dondurucudan çıkarıp kaynatip hoşaf yapıyorum gayet güzel oluyor.
Pestil bilmiyoum yapabilir miyim ama marmelat ya da hoşaf olacaklar sanırım hoşaf en kolayima gelen haftasonuna kadar vereyim kararini nasilsa haftaici ugrasamam
Hissederek verilen bir odev bir dolu utum var dunde camasir yikadim ordan da çıkar sabah aceleyle sadece eşimin formasını utuledim gerisini utu masasinin yanina yığdım işe geldim

Dün ocak temizliği yapıldı

Kolay gelsin şimdiden
Kavanoz kapağı gelmemiş elimiz boş geri döndük. :/ geldiğimden beri epey iş yaptım. Rabbim nasip ederse kafamdaki işleri bitirmek istiyorum bugün
Aa boşa gittin tüh

Günaydın
Kolay gelsin
Gece hiç iş yapamam, bravo

birsey soracagim size hani diyorsunuz ya bi kac makine camasir attim diye gun icinde. bu benim makine kaynalli mi bilmiyorum ama en az 1 saat surse yada 1.5 eder 4.5 saat. bide diyorsunuz ya kurudu topladim diye. ben camasir astim mi uzun sure kurumuyor. nemli bi sehir burasi hemde fazlasiyla. sebeb bumu yoksa siz kisa programlar mi kullaniyorsunuz. merak ediyorum.

Benim günlükler için kullandığım 1 saat asınca da diğer makine yıkanana kadar kuruyo istanbul da nemli aslında ama benim astığım yer çok rüzgar alıyo o yüzden hemen kuruyo olabilir

Benim günlükler için kullandığım 1 saat asınca da diğer makine yıkanana kadar kuruyo istanbul da nemli aslında ama benim astığım yer çok rüzgar alıyo o yüzden hemen kuruyo olabilir
sanirim oda etkili. ben egeliyim orada dedigin gibi hemen kururdu. ama akdeniz oyle degil.

Ütüyü alayım canım
Kolay gelsin
Günlük giydiklerimizi 1 saatlik programa atıyorum, burası iç anadolu kurak havası, yazın bir saatte kurur, kışın zaten ev içine asıyorum. Beyazları uzun yıkıyorum sadece, onlar da her gün yıkanmıyor
Günaydın canım

Benim çamarışları balkona asıyorum. Çamaşır asma alanım büyük 3 makina da yıkasam asabilirim. Güneş tam vurduğu için de 2 saatte kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…