Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de seniiii

Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Ben pestil yapıyorum süper oluyor çocuklara atıştırmalık veriyorum severek yiyorlar

Maraton saati veremeyeceğim malum bebek var sürekli ara vermek zorunda kalıyorum. Yaptıklarım ;
Kahvaltı sonrası bulaşıkları yıkadım. Mutfağı süpürdüm.
Yatak odasını detaylı temizledim.
Çocuk odası toplanıp,yatakları yapıldı.
Makineye çamaşır attım.
Dışarıya çıktık,az önce geldik kızı uyutup temizlicem.
Balkonu silip çamaşır sercem.
Yemeğim var bugün yemek derdi yok şükür ..
Oturma odası ve aralar süpürülecek.
Bir makine daha çamaşır atılacak.
Dün gece uyku tutmadı biraz da bulaşığım vardı mutfakta,kalktım onları yıkadım. Ocağı sildim. Sabaha kabartlama hamuru yaptım. Süt sağdım.
Koca kişisi bile şaşırıyor bu değişimime.
Nego sayende içimdeki cevheri keşfettim sağ olasın

Eline sağlık
Ne güzel siz böyle yazdıkça ben mutlu oluyorum
Hayvanlarınız mı var, ekstra yükün var yani Maşaallah

A ha ha kendime çok güldüm
Bende çok sağdım süt bilirim
Millet az sütten dert yanar ben çok sütten
Hem emzirip hem sağmak çok yıpratıyor. Sağmazsam da kız hepsini içemiyor mastit oluyor göğsüm. Mecbur sağıp boşaltıyorum.

Kahvaltı yapıldı,
Kahvaltı sonrası yemek yaptım.
Mutfağı toparladim
Yedik az önce
Tekrar toparlicam
Çay içiyorum

Sonra evi süpürcem
Çamaşır asicam
Toplananlari katlicam
Sonra da spor..
Şu sarkan göbeğimden nefret ediyorum

göçmen misiniz? herkes kabartlama demez çünkü. ya da herkes bilmez.

Birsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Instagramin varsa sana birini önerebilirim.. kadın muhteşem.. YouTube de biri var, o da harika

Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Ben erikleri yıkayıp suyu süzüldükten sonra birer pisirimlik olacak sekilde direkt posetliyorum. Kışın dondurucudan çıkarıp kaynatip hoşaf yapıyorum gayet güzel oluyor.

13:00-15:00 maratonum
*Kahvaltı bulasigi kaldırıldı, tezgah, masa, Ocak detaylı silindi.
*Tüm ev supuruldu
*Mutfak yerleri , antre silindi.
*Çamaşır katlandı,yerleşti.
*Pike takımı değiştirildi.
*Bulaşık makinesinde yikananlar yerleşti

1-2 saattir uzandim yatiyorum, halsizliğim var yine tansiyonum düştü galiba.
Akşama yemegim var, kalkıp banyo yikayasim var belki soğuk suyla uğraşmak iyi gelir.

Millet az sütten dert yanar ben çok sütten
Hem emzirip hem sağmak çok yıpratıyor. Sağmazsam da kız hepsini içemiyor mastit oluyor göğsüm. Mecbur sağıp boşaltıyorum.
Canım sağdıkça da artıyor bilgin olsun, hem sağıp hem emzirince daha çok artıyor
Eline sağlık
Sabır gidecek göbek
Eline sağlık
Dikkat et bence düzelmeden kalkma

Canım sağdıkça da artıyor bilgin olsun, hem sağıp hem emzirince daha çok artıyor

Eline sağlık
Sabır gidecek göbek

Eline sağlık
Dikkat et bence düzeltmeden kalkma
inşaAllah ya.
Doğumdan hemen sonra korse aldım ağırlarim fazla olduğu için takamadim.
Sonra korse berbat cikti.
Sonra da tatlı beni mahvetti

daha nolsun emegine saglik

inşaAllah ya.
Doğumdan hemen sonra korse aldım ağırlarim fazla olduğu için takamadim.
Sonra korse berbat cikti.
Sonra da tatlı beni mahvetti
Bir ay da olmadı ki o göbek bir ay da gitsin
Bende korse kullanamadım çok ağrım vardı. Sabırla devam et sporuna, iki üç aya çok fark eder inşaallah

Nego Biliyorum canım ama benim süt kanallarım birikince hemen tıkanıyor kutu kutu Antibiyotik içtim bu sebepten. Hatta göğsümün etli yeri mastitten delindi antibiyotikli iğneyi oraya döke döke kapandı o derece zor oluyor. Tek çözüm bebek emdikten sonra göğüsü sağarak boşaltmam maalesef

Bir ay da olmadı ki o göbek bir ay da gitsin
Bende korse kullanamadım çok ağrım vardı. Sabırla devam et sporuna, iki üç aya çok fark eder inşaallah
Ağzın bal yesin inşaAllah . Abartmadan tabi
Kac tane korse aldım anlatamm
Sonunda tayt olandan aldım tam bana göre ama aşırı sıcak olduğu için giyinemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…