Ben de seniiiiEline sağlık
Küçük hedefler koysan kendine, mesela üç gün abur cubur yemiycem diye, uzun hedefler gözde büyüyor, üç gün sonunda küçük bir kaçamak ödülü koysan güb içinde ye ama akşam değil. Sonra ki hedefin beş gün olsun, beş gün sonunda yine küçük bir kaçamak ödülü. Böyle böyle alışırsın belki.
Bende spora devam 14 günlük hedef koydum kendime, bugün firesiz 4.günüm
Seni seviyorum
Eline sağlık
Eline sağlık
Ben pestil yapıyorum süper oluyor çocuklara atıştırmalık veriyorum severek yiyorlarKızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Eline sağlıkMaraton saati veremeyeceğim malum bebek var sürekli ara vermek zorunda kalıyorum. Yaptıklarım ;
➡ Kahvaltı sonrası bulaşıkları yıkadım. Mutfağı süpürdüm.
➡ Yatak odasını detaylı temizledim.
➡ Çocuk odası toplanıp,yatakları yapıldı.
➡ Makineye çamaşır attım.
➡ Dışarıya çıktık,az önce geldik kızı uyutuptemizlicem.
➡ Balkonu silip çamaşır sercem.
Yemeğim var bugün yemek derdi yok şükür ..
➡ Oturma odası ve aralar süpürülecek.
➡ Bir makine daha çamaşır atılacak.
Dün gece uyku tutmadı biraz da bulaşığım vardı mutfakta,kalktım onları yıkadım. Ocağı sildim. Sabaha kabartlama hamuru yaptım. Süt sağdım.
Koca kişisi bile şaşırıyor bu değişimime.
Nego sayende içimdeki cevheri keşfettim sağ olasın
Yok canım kendi sütümü sağdımEline sağlık
Ne güzel siz böyle yazdıkça ben mutlu oluyorum
Hayvanlarınız mı var, ekstra yükün var yani Maşaallah
A ha ha kendime çok güldümYok canım kendi sütümü sağdım
İnekten bir farkım kalmadı zaten olsun
Millet az sütten dert yanar ben çok süttenA ha ha kendime çok güldüm
Bende çok sağdım süt bilirim
Maraton saati veremeyeceğim malum bebek var sürekli ara vermek zorunda kalıyorum. Yaptıklarım ;
➡ Kahvaltı sonrası bulaşıkları yıkadım. Mutfağı süpürdüm.
➡ Yatak odasını detaylı temizledim.
➡ Çocuk odası toplanıp,yatakları yapıldı.
➡ Makineye çamaşır attım.
➡ Dışarıya çıktık,az önce geldik kızı uyutuptemizlicem.
➡ Balkonu silip çamaşır sercem.
Yemeğim var bugün yemek derdi yok şükür ..
➡ Oturma odası ve aralar süpürülecek.
➡ Bir makine daha çamaşır atılacak.
Dün gece uyku tutmadı biraz da bulaşığım vardı mutfakta,kalktım onları yıkadım. Ocağı sildim. Sabaha kabartlama hamuru yaptım. Süt sağdım.
Koca kişisi bile şaşırıyor bu değişimime.
Nego sayende içimdeki cevheri keşfettim sağ olasın
Halis mulis Angaralıyızgöçmen misiniz? herkes kabartlama demez çünkü. ya da herkes bilmez.
Instagramin varsa sana birini önerebilirim.. kadın muhteşem.. YouTube de biri var, o da harikaBirsey sorabilir miyim hanımlar emzirmekten sarkan göğüsler i nasıl sikilastirabilirim birde sarkan göbeği zayıflamak istemiyorum zor kilo alıyorum şuan 52 yim hangi sporu tavsiye edersinjz
Ben erikleri yıkayıp suyu süzüldükten sonra birer pisirimlik olacak sekilde direkt posetliyorum. Kışın dondurucudan çıkarıp kaynatip hoşaf yapıyorum gayet güzel oluyor.Kızlar bi sorum var evde en az 4 kilo erigim var 2 si sari 2 si kirmizi erik ikisi de tatlı. Nasıl degerlendirebilirim sizce? Marmelat yapsam ne kadar olur 4 kilodan kac kavanoz çıkar mesela ?
Canım sağdıkça da artıyor bilgin olsun, hem sağıp hem emzirince daha çok artıyorMillet az sütten dert yanar ben çok sütten
Hem emzirip hem sağmak çok yıpratıyor. Sağmazsam da kız hepsini içemiyor mastit oluyor göğsüm. Mecbur sağıp boşaltıyorum.
Eline sağlıkKahvaltı yapıldı,
Kahvaltı sonrası yemek yaptım.
Mutfağı toparladim
Yedik az önce
Tekrar toparlicam
Çay içiyorum
Sonra evi süpürcem
Çamaşır asicam
Toplananlari katlicam
Sonra da spor..
Şu sarkan göbeğimden nefret ediyorum
Eline sağlık13:00-15:00 maratonum
*Kahvaltı bulasigi kaldırıldı, tezgah, masa, Ocak detaylı silindi.
*Tüm ev supuruldu
*Mutfak yerleri , antre silindi.
*Çamaşır katlandı,yerleşti.
*Pike takımı değiştirildi.
*Bulaşık makinesinde yikananlar yerleşti
1-2 saattir uzandim yatiyorum, halsizliğim var yine tansiyonum düştü galiba.
Akşama yemegim var, kalkıp banyo yikayasim var belki soğuk suyla uğraşmak iyi gelir.
inşaAllah ya.Canım sağdıkça da artıyor bilgin olsun, hem sağıp hem emzirince daha çok artıyor
Eline sağlık
Sabır gidecek göbek
Eline sağlık
Dikkat et bence düzeltmeden kalkma
daha nolsun emegine saglikEvveettt bende uzun Bi aradan sonra maratonu mu anlatayım bariii
Önce kahvaltı sofrası kalktı sonra oturma odası silindi süpüruldu tozlar ve camlar silindi sonra iki yatak odasına geçildi ikisinin de aynı şekilde süpüruldu tozlar alındı onların camlar temizdi cam önlerini sildim sadece (kayınvalidem le yaşıyorum o yüzden iki yatak odası var) lavabo banyo silindi aynaları silindi. Salonun tozlar alındı çiçekler sulandı en son mutfağa geçtim bulaşıklar yıkandı masa silindi ocak parlatildi makine boşaltıldı mutfak balkonu ve mutfak süpüruldu oyuncaklar toplandi yaklaşık 5 kez öğle yemeği yendi bulaşığı kaldırıldı oğlanı yıkadım ve şimdi uyuttum sanırım benimde gözler gidecek ama yıkayıp astigim çamaşırlar var onlar kurudu onlari toplayıp kaldiricam birde ütü var
Bir ay da olmadı ki o göbek bir ay da gitsininşaAllah ya.
Doğumdan hemen sonra korse aldım ağırlarim fazla olduğu için takamadim.
Sonra korse berbat cikti.
Sonra da tatlı beni mahvetti
Ağzın bal yesin inşaAllah . Abartmadan tabiBir ay da olmadı ki o göbek bir ay da gitsin
Bende korse kullanamadım çok ağrım vardı. Sabırla devam et sporuna, iki üç aya çok fark eder inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?