Düzenli Evimiz & Hayatımız

Daha 10 dakka önce mutfağın koca camını sildim. Talihsiz bir kaza yaşadım ve tüm mutfak halısı dolabı battı sil Allah sil 2 saattir neyseki bitti birtek perde kaldı onu yıkayıp takarım.
Ev süpürüldü
1 sepet çamaşır katlandı
Banyo wc temizlendi
Üstüne birde kazayla mahvolan mutfak dip köşe temizlendi. Günlük esmalarım ve duş almam kaldı geriye.

Hava çok sıcak ütüyü akşam yapacagim, mutfak camini silmeyi düşünüyordum onu dilerim inşaallah
Sabah erkenden kalkar kalkmaz makinayı acarsam günde 3 makina kadar çamaşır atıyorum ama biz şimdilik 2 kişiyiz o kadar çamaşır çıkmıyor. Bir de ben kurutma makinasında kuruyorum çamaşırları. Yani bir posta kururken,diğer posta yıkanmış oluyor.

Valla bende kısa program kullanıyorum mis gibi oluyor çamaşırlar birde sık yıkanıyor bizde günde 4 makine bile atsam kuruyor topluyorum burası çok sıcak yarım saatte kuruyor çamaşır

Bende bir işkembe vakasiyla karşı karşıyayım sabahtan beri işkembe kaynıyor duduklude mutfağı sinekler bastı ama bu işkembe haslanmayi bilmedi benim sil süpür toz al işlerim bitti çocuğu uyutuyorum şimdi 1 saatte ben kestireyim sonra cam silme ve ütü var beni bekleyen

Ütüye ihtiyaç vardı yapalım bakalım.
Kızlar annemin evinde kaldığım süreçte annemden öğrendiğim bişey oldu ben her şeyi elimde yıkar bulaşık makinasına büyük bişey koymazdım. Bir de hep ekonomik programda çalıştırırdım 3 saat. Annem makinaya koyabildiğini koyuyor 1 saatlik kısa programda çalıştırıyor. Ben de aman benden kıymetli mi diyorum artık çalıştırıyorum siz nasıl yapıyorsunuz.

Valla bende annen gibi yapıyorum sadece tahta kaşıklar ile plastiklerk koymuyorum birde çok kıymetli teflonlarimi. Çizmiyor malına ama nolur nolmaz önlemimi alıyorum

Ben de elime geçen herşeyi makineye atarım. Eğer makineye sığmayacak olan büyük tencere vs varsa elimde yıkıyorum.

BettyRuble tahta kaşık ve plastikler harici sığan her şeyi atıyorum. Benim kötü alışkanlığım kirli bulaşıkları deterjanlı sudan geçirmek,bir nevi yıkıyorum yani

BettyRuble tahta kaşık ve plastikler harici sığan her şeyi atıyorum. Benim kötü alışkanlığım kirli bulaşıkları deterjanlı sudan geçirmek,bir nevi yıkıyorum yani
Hahaha o kötü alışkanlık bende de vardı baktım annem şıpıdık sudan geçiriyor. Dedim ben musluktan akan suyun artı enerjimin düşmanı mıyım ben de öylesine sudan geçiriyorum yallah makinaya. Mesela salça lekesi yoğurt kalıntısı bunlar makinadaki bulaşıklarda hiç görünmezdi önceden şimdi görünüyor

İyi yıkıyor mu peki ? Ben öyle atınca kalıntı kalabiliyor ve zor çıkıyor sonra

Tahta kaşık ve plastik leğen dışında eski yeni ne varsa peçeteyle kabasını alıp atıyorum günde 1 kez akşamları 60 derecede yıkanıyor. Bazen 2kez.

Nego Hatun

Boş koltuk var mı canım 2 kişilik

@zsaracoglu ile birlikte topiğine katılmak isteriz
Tabi ki buyrun :)
Ben bavul hazırlayarak katılayım kolum bugün acayip kötü ilaçta kesmedi
Allah şifa versin canım tez vakitte
Tüh geçmiş olsun
Eline sağlık
Tabi ki makineye, sutu boşa harcamayalım lütfen hatta mümkünse peçete ile kabasını alalım
Süper canım
11.30 13.00 arası yaptım ben. Sonra kase kırıldı. Erken sevindim ama bitti çok şükür.
Geçmiş olsun

13:30-15:30 arası yaptıklarım;
-Kahvalti bulaşığı toplandı, kirliler makineye yerlestirildi.
-ocak, tezgah silindi
-yatak toplandı
-makineye çamaşır attım
-corba yaptım
-salonu ve mutfağı süpürdüm
Kahvemi içtim, bu sıcaklar beni çok zorluyor artık enerjim yok eskisi gibi.

Biraz dinlendikten sonra yapmayi planladiklarim;
- mutfak camini silmek
-Yemek yapmak
- aksam ütü yapmak

Önce spor sonra temizlik

M Musluk Suyu söyledi ama onların şoka gelmemiş alamadan döndü

Boş ver sen çakallarla bir olma
Sabah 7 bucukta gittim onları almaya ama buraya gelmemiş :/ telefon bıraktık kasiyer halimize acıdı mı güldü bilmem tabi. Siz telefon bırakın ben gelince ararım sizi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…