Bebişi uyutuyorum 14:00 de takılırım
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin tez vakitteNego Canım bugün çok hastayım. Yine mastit oldum canımdan can gidiyor,tüm vücudum ağrıyor
Bugün zorunlu yapılacaklar dışında bir şey yapamıcam,ödevi de yapamam büyük ihtimalle
Siliyorum benZor tabi yaa balkonu boşalt, kova kova su taşı, tek tek korkuluk camlarını sil
Çok iş tabi yaa küçük gören kim negoya bakma sen o kelebek gini uçup arı gibi vızlayarak iş yapıyo normal olan biziz
Ödev vermiycem size küstüm hıhEvet evet normal olan biziz gel bi kahve içek balkon beklesin
Bonus dedi zor dedi nego arı dedi bız bız bızlıyor dedi benim suçum yok bonusa küsÖdev vermiycem size küstüm hıh
Banyo sabunu küçük bir parça kesip sütyenin içine koy canım, sütü azaltıyor.Çok araştırdım,hepsini uyguluyorum.
Sıcak kompres,soğuk kompres. Masaj,lahana yaprağı iyi o da bu mevsimde yok. Sürekli emzirip bir de kalanı sağıyorum ama benim damarlar da var bir sıkıntı herhalde az bir süt biriksin tıkanıyor hemen. Önünü almazsam iltihaplanıyor. Farklı yöntemler bilen varsa,yazarlarsa onu da denerim canım
Bonus dedi zor dedi nego arı dedi bız bız bızlıyor dedi benim suçum yok bonusa küsben dedim bonus etme eyleme ne var iki kova su dök dedim Allah aşkına dedim amma büyüttün dedim yok dedi illa zor dedi başka bişey demedi
Bonus dedi zor dedi nego arı dedi bız bız bızlıyor dedi benim suçum yok bonusa küsben dedim bonus etme eyleme ne var iki kova su dök dedim Allah aşkına dedim amma büyüttün dedim yok dedi illa zor dedi başka bişey demedi
Farkettim ama sende burdasn 14 de maratona katılıyordun hani
Eyvallah açtım şimdi
Nego sensiz dinleyemedim.
Yeni 5 li ❤
Hay ağzın bal yesin negoBanyo sabunu küçük bir parça kesip sütyenin içine koy canım, sütü azaltıyor.
Sen birde okut kendine, emzirirken gören oldu mu sütüm çok demiştin ya?
Nazar da çok etkiliyor çok çektim o konu da. İlk doğum da hastanede süt sağdım orda gelin kv vardı kadın bizim hiç süt yok senin ne çokmuş dedi, halbuki olsun diye neler yiyip içtim uğraştım. Ondan sonra göğsümün ağrısından öldüm. Utrason vs temiz çıkmıştı, komşum gelip okudu Allah razı olsun ondan sonra bıçak gibi kesilmişti .
İkinci de eltimle aynı dönem yaptık doğum ,sütüm yine çoktu, kıyaslamalar falan sürekli göğüs ağrısı çektim, hatta yavrum tosun gibiydi birden süzüldü zayıfladı
Yok canım azalmaz, özel bir şey okumadı, nazar ayeti olur. Sen eşine ve kv ne okut direk çünkü ikinci de benim hep kv görürdü, kötü niyetli olduğundan değil ama dile getirirdi hep, kaynım da bizim çocuk zayıf bu tosun tosun derdi hep . Kv me okuturdum özellikle bendeHay ağzın bal yesin nego
Bende nazar olduğunu düşünüyorum. Sürekli kv,eşim senin sütün yarıyor diyorlar eşim de sütü çok felan diyor bende ona bağlıyorum. Göz gibi iltihaplı şeyler çıkıyor göğsümden. Özel bir duası var mı ki komşun ne okumuştu biliyor musun canım ? Sabunu deneyeyim canım da bu sefer de sütüm çok azalmaz dimi malum bebek küçük daha emzirmek istiyorum.
Valla balkona bakıp bakıp dönüyorumFarkettim ama sende burdasn 14 de maratona katılıyordun hani
Öyle yapayım canım sağ ol ya inşallah işe yararYok canım azalmaz, özel bir şey okumadı, nazar ayeti olur. Sen eşine ve kv ne okut direk çünkü ikinci de benim hep kv görürdü, kötü niyetli olduğundan değil ama dile getirirdi hep, kaynım da bizim çocuk zayıf bu tosun tosun derdi hep . Kv me okuturdum özellikle bende
Bulaşık makinesi boşalttımGünaydın
Eline sağlık
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Eline sağlık
Çok şükür
Sen bak canım işlerine
Kolay gelsin
Oh ne güzel
Zor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?