Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla balkona bakıp bakıp dönüyorum
Evde bir sürü iş var balkon yıkamak çok lüks geliyor
Ödevler mecburi değil biliyorsun değil mi
Öyle yapayım canım sağ ol ya inşallah işe yarar
İnşaallah canım
Maraton bitti bacımsu'lar
Mutfak dolaplarını dıştan sildim, buzdolabını da dışını sildim, içini de temizledim çok kirli değildi zaten çabuk bitti.
Eline sağlık
Eline sağlık evet ya çok kir çıkıyor süpürge sopasından falan
Daha işim bitmedi yemek yedim devam ediyorum
Destan bekliyorum

Kolay ödevi seçtim bugün havamda değilim pek. Yeni taşınan karşı komşu teyze hep gelmiyorsun balkondan seviyorum oğlunu dedi komşuya gittik bugün. Oğlan uyuyunca yemek yapıcam.
Günlük süpürme toplama işlerimi yaptım.
Çamaşır bulaşık pek yok. Bdv de gezinirken hocama ( Nego ) yakalanmasaydım iyiydi :)

Yakaladım
Kolay deyip küçümseyince de yapmamayı kendime yediremiyorum
Bu küçümsemek değil ki, kanepe silmenin yanında tabi ki kolay. Sildim ben,kanepe yerde kilim minder var benim balkonda da :)

Bu küçümsemek değil ki, kanepe silmenin yanında tabi ki kolay. Sildim ben,kanepe yerde kilim minder var benim balkonda da :)
Tamam bi daha zor görev balkon yıkamak olsun
Benim balkon açık. Çocuklar oynasın diye öylesine 2 kilim attım.
Ben de boşalttım, yıkadım, demirlerini sildim, balkona bakan 2 cam var onları sildim, balkon kapısını sildim.

Son düzenleme:
Oo bak yapmışsın bile
Benim de açık seninkinden daha uzun, yıkayamıyorum aşağı balkona akıyor maalesef , bende siliyorum
Koltukları silcektim bende on numara olmuş

İçimden aşırı dip köşe temizlik yapmak geliyor böyle dolapların içine kadar,ama 1.5 yaşındaki kızımla imkansız, hiç durmuyor günde sadece 1.5 saat bı uykusu var, tek özgür alanım ,teli bile elime alamıyorum onun yanında :)mecbur temizliği parça parça yapıyorum her gun

Neler yaptım
Kahvaltı yapıldı toplandı elimde yıkadım çıkan bulaşığı,
Sebzelik içini temizledim
Buzdolabınin içini temizledim
Evi süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Koltuk altlarını süpürdum, .
Bazanin alt kısmını süpürdüm sildim.
Birazdan birşeyler yer, çay faslından sonra çamaşır asarım inşaAllah...

Ay ben ödevi yine yapamadım nego yakında beni listeden atacak tüm gün kış için domates doğramakla geçti, şimdi de kahvaltılık sos yapıyorum bugün mutfaktan çıkamadım

Yarın temizlik günüm ama şu iki günün ödevini yarına aktardım hem pencere önleri hem balkon. Hepsini hallederim yarın inşallah yarının ödevi zor olmaz

E Elif_Eylul nasıl gidiyor incir toplama
Basladik canim hayirlisiyla simdi az az cikiyo 2hafta sonra kosturmaca olucak inşallah canim siz neler yapiyosunuz telefonu minnak elimden aliyoooo tam yazcam agliyo birakiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…