Ben çorba ve taze fasulye yapcamNe yemek yapsamki
Bunu bulmak yapmaktan zor
Yarın kapışcaz kaçışın yokZabahinan evi süpürdüm masa neyi topladım işte makine boşalttım. Biraz yaptım. Daha yarın başlarım ben kızlar yemek var bugün
Tamam kaçtaYarın kapışcaz kaçışın yok
Evi de süpürmüşsün. AslansınZabahinan evi süpürdüm masa neyi topladım işte makine boşalttım. Biraz yaptım. Daha yarın başlarım ben kızlar yemek var bugün
Uyduruktan öyle idarelik. Yapsam iş çokta. Yapmayınca bitiveriyorEvi de süpürmüşsün. Aslansın
Ben sabahki paylaşılan tarifi yapıp yesem rahatlayacağım. Yumurtalı olan ne güzel görünüyordu.Ben çorba ve taze fasulye yapcam
İşleri saymak seni yorar. Yaptıkça siradakini yap canım kız.Pff banyoyuda yıkamam gerekti hatırladım. Ne çok ev işi var ya
Kaçta dersenTamam kaçta
Güzelmiş
Yımırtalı yapıcam
Paw bi şey sorcam senin şu yeri süpüren robotu henüz alamadım (paranın gözü kör olsun) alt kata ses yapıyor mu? Titreşim filan sıkıntı olmasın?Hadi aslan terlikim kalk ben yemek yapcam sen de eşlik et
Normal süpürgeden daha az ses çıkarıyor. Zaten modları var gece sessizi seçebilirsin mesela bak şöylePaw bi şey sorcam senin şu yeri süpüren robotu henüz alamadım (paranın gözü kör olsun) alt kata ses yapıyor mu? Titreşim filan sıkıntı olmasın?
Bu süpürgenin markası ne. Allah seni süpürgeyi katya diye kaydetmişsinNormal süpürgeden daha az ses çıkarıyor. Zaten modları var gece sessizi seçebilirsin mesela bak şöyle Eki Görüntüle 2679532
İsmi katya mi? İnş alıp temiz bir evde kullanmak nasip olsun bize deNormal süpürgeden daha az ses çıkarıyor. Zaten modları var gece sessizi seçebilirsin mesela bak şöyle Eki Görüntüle 2679532
Waaaauuuuwwwwww waaaauuuuaaawwwwww tebriklerFırın iç dış silindi✔
Wc lavabo domestosta bekletildi ve yıkandı✔
Salon halıları süpürülüp kaldırıldı.✔
Salondaki koltuklar çekilerek altları süpürülüp silindi✔
Kurutmadan çıkan çamaşırlar dürülüp kaldırıldı✔
Makineye çocukların kıyafetleri atıldı✔
Bulaşıklar makineye yerleştirilip makine çalıştırıldı✔
Yerler silindi✔
Yıkanan çamaşırlar kurutmaya atıldı✔
Mutfak halısı süpürülüp kaldırıldı✔
Mutfak yerleri silindi✔
Yatak odası halısı süpürülüp kaldırıldı✔
Yatak odası yerler silindi✔
Çocuk odası halısı süpürülüp kaldırıldı✔
Çocuk odası yerler silindi.✔
Mutfak toplandı✔
Kendime bakım yapıp çocukları yıkamak kaldı.
Son maddeyide yaptımWaaaauuuuwwwwww waaaauuuuaaawwwwww tebrikler
Xiaomi markası. Ayy ismi de çıkmışBu süpürgenin markası ne. Allah seni süpürgeyi katya diye kaydetmişsin
Benim koyduğum isim o yaİsmi katya mi? İnş alıp temiz bir evde kullanmak nasip olsun bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?