Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burdayım
Cumartesi gününden beri konserve yapıyorum.
Bugün de okulun ilk günüydü, perte çıktım

Bugün çok yoğundum okulun ilk günü malum günlerdir temizlenmeyen evimi temizledim okul dönüşü daha şimdi oturuyorum

Benim 1.5 yaşında kızım var ,teli elime aldığım an üstüme atlıyor,mesaj yazmam imkansız,evdede tekiz ,babası yoğun çalışıyor,oyuzden sürekli peşimde,mesaj yazarken kapı arkalarına yada mutfak tezgahının üstünde ona çaktırmadan yazmam gerekiyo ,yada TV izlettirmek bunu da yapmak istemiyorum,bu yüzden aktif olarak yazamiyorum ,ama girip bakıyorum ,hoşuma gidiyor bu topik ,görevler,gün içinde uyuduğu saat 1.5 ondada koştur koştur iş yapmaya calisiom, yemek yapıyorum,akşam da bazen erken yatiyo bazen yatmiyo ,o yüzden aktif yazanlardan değilim ama göreve bakmaya geliyorum sık sık

*okula gidildi
*Etraf toparlandı
*Tüm ev süpürüldü
*Paspas Yapıldı
*Tuvalet yıkandı
*Bulaşık makinesi doldurulup yıkanınca boşaltıldı
*Bi makine çamaşır asıldı
*Yemek Yapıldı
*Mutfak Toparlandı
*Buzdolabı iç, dış temizliği & Toz Alma & Banyoyu yıkama yarına bırakıldı

Nego özelden konuşmuştuk diye birde sayfaya yazmadım. Cumartesiden beride annemlere geldik. Ben mazeret bildirdiğim için rahattım ama nasıl istersen yazmasamda takip ediyordum aslında. Sessizce devam ederim takibe napalım :)

Bugün çok şey yapacağımı söylemiştim kızlar
Güne yatakları toplayıp evi havalandırma ile başladım.
Güzel bir kahvaltı sonrası mutfağı hallettim hızlıca yüzeysel.
Çokça eriğim vardı onları pestil yaptım,hoşaflık dolaba poşetledim,kurutmak için çizik atıp balkona serdim,biraz da çekirdeksiz doğrayıp kurumaya bıraktım.
Yemek yaptım.
Bilmem kaçıncı kez evi toparladım.
2makine çamaşır yıkadım,serdim.
Valizleri boşalttım,kıyafetleri dolaba yerleştirdim.
Kalan işlerim ;
Bulaşık mak. boşaltılıp kirliler yerleştirilecek
➡Dolaba yeşil biber ayıklanıp,doğranıp konulacak.
Tam 20 kilo patlıcan kurusu yaptık annemle,turşu da yaparsam kışa hazırız
Nego Saygılar

Sabah kahvaltı yapıp mutfağı toparladim.
Dışarı çıktık biraz
Geldim çocukları yikadim
3makina çamaşır vardı topladım,
Katladim yerleştirdim
3makina da bugün yıkandı, astim
Evi süpürdüm
Sildim
Toz aldım yemek yendi, mutfak toplandı yine
Acayip yoruldum.
Minik suratımı uyutup çay icicem inşaAllah .
Buzdolabıni geçen temizledim,ondan yapmadım birdaha..

Negom işim yoğunlaştı bir gün geceye kadar çalşıp bir gün evde oluyorum ondan gelemiyorum ben bu ara :) etiketsiz de takip ederim :)

Nego cugum vallahi bir daha listeden cikartilirsam bu sefer bunu kaldıramamgeçen sene bu zaman işe girdigimde takip edemediğim için afaroz edilmistimhaftasonu yazlığı sildim supurdum herbi işini yapıp kapatttim.bugun de işbaşı yaptım.aşiri yorgunum evim perişan beni perişan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…