Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın herkese
Nego bu hafta öğleye kadar okuldayım sonrasında da eve gelip dolap içleri düzenleyeceğim hep. Ödevleri de yapmaya çalışıcam inşallah bebeğimize beşik ve dolap alıyoruz onlar eve gelmeden yer açalım dedik, tüm dolaplar ve içindekiler evin her yerine saçılmış durumda şu an yavaş yavaş 1 haftada ancak düzenlerim ben onları sanırım, yardıma gelecekleri beklerim

Hep diyorum böyle olaylarda 3-5 kafadar arkadaş olacak hem eğlen hem işin hemen biter sonrası keyif

Nego canım misafirim var giremiyorum muhabbete
Sabah kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı boşaltıp yeniden doldurdum
Ocağı cifledim
Tezgahı domestosla sildim
Toplamda 3 makina çamaşır yıkandı astım
Kuruyanları topladım katladım yerleştirdim
Süpürge yaptım
Banyoyu tuvaleti yıkadım
Koltuk örtülerini ve halı örtüsünü serdim
Çöpleri boşalttım
Öfff yaptıkça çoğalıyor ev işleri
Yapsam olmuyor, yapmasam gönül razı değil

Evet doğru valla ama benim kafadar arkadaşların hepsi uzakta tek başımayım eşim de yardım eder tabii. Bakalım bir şekilde düzene koyacağız ☺
Ayy bende aynı evlenip başka şehre falan mı taşındın ama bir şekilde oluyor en güzel hazırlıklar sonuçta ne kadar zor olsa da bir iş hamileyken ahh sunuda yaptım ahh şöyleydi diye bildiğin erkeklerin askerlik anıları gibi bitmeyen eğlenceli anılar oluyor

Merhabalar

Kızlar beni de araniza alırmısınız???
Iyice kendimi saldım motive olamıyorum.siz nasıl motive oluyorsunuz??? Her türlü öneriye açığım.

Bugün doktora gittim. Sonrâ da dışarda işlerim vardı. Çok yoruldum. Hiç birşey yapmadım.

Yok diğer yakaya geçtim evlenince
İşlerden korkmuyorum hiç ama düzensizlik ve belirsizlik yoruyor beni inan ki. Dolabı hala seçemedik. Evde her yer birbirine girmiş durumda. Eşim çalışıyor yoksa belki daha hızlı olurdu her şey ama ancak hafta sonları düzgün iş halledebiliyoruz hafta içleri ben tek başıma ne yapabilirsem artık

Herkese merhaba, hayırlı akşamlar...
Nego 'cum evimde tadilat başladı, yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar annemde kalacağım bu yüzden günlük görevlere katilamayacagim.
Tamam canım
Annem diyor bu dolabın silinmesi lazım ama yarın sabah adanaya donucez o yüzden bugün iş yapmayız ödevden muaf tutulabilir miyim
Tabi ki
Seve seve gelirdim
Annem gibi dedin nego o da hep ustunu de sil der
Annen sayılırım
Tabi ki hoş geldin aramıza burda yaptığımız işleri okuyarak genel de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…